Hayır değil tabi ki, bak gerçekten dostsunuz ki seni hatırlıyor ve yazıyor :) her arkadaşla başarılabilecek ya da her arkadaşın başarabileceği bir iş değildir. Türlü kitle iletişim araçlarını kullanarak uzun zaman görüşmediğiniz bir arkadaşınızla aranızdaki paylaşımı devam ettirebiliyorsanız, o adamı/kadını tekrar gördüğünüzde eski günlerdeki gibi her şeye gülmeye başlıyorsanız hele de :D
Unutma, her dostluk farklıdır ve her ilişkinin kendi dinamikleri vardır. Önemli olan, bu dostluğu değer verip vermediğin ve onu sürdürmek için çaba gösterip göstermeyeceğindir.
Kesinlikle engelleyemez... Bundan 10 sene önce üniversitede aynı evi paylaştığım 2 arkadaşımla hepimiz ayrı şehirlerdeyiz, hepimiz kendi yuvamızı kurduk, kendi hayat telaşkmıza düştük vs. Şimdilerde sık sık olmasa da konferans araması ile saatlerce hiç ayrı değilmişiz gibi sohbetler ederiz. Sanki hiç ayrı kalmamış gibi hissettirir 🥰
Etlilemez. Dünyanın bir ucundaki dostumla hemen her gün konuşuyoruz hiç kopmadık. Yeter ki bir insan bir insana iyi gelsin hatrı için aşılamayacak mesafe yok.
engelliyo cunku birlikte birseyler yapmaniz cok zor eskiden herseyi birlikte yapardik sadece telefonla görüsebiliyoruz bide 40 yilda bi sey olcakda ayni sehire gidicez
Engellemez en yakin dostum dedigim 2 kisi ile aramda 500km var.. Bir telefonq bakar gelmeleri ya da gitmem.. Onlar heliyor ben gidyorum dun ayrilmis gibi hayatiliza devam ediyoruz :))
Her zaman her arkadaşlarınla görüşmüyorsın lakin mesafeler engel değil inanıdığın birşnin yanına gitmek istediğin zaman nerede olursa olsun bir tarifeli ucuşa bakar 😀
mesafe dostluğa engel degil hicbiseye engel degil benim sanaldan arkadaslarim var hepsiyle de çok samimiyim ve gerçekten de çok seviyorum hatta hiç bulusmadigim bile var ama onlar benim için degerli