Peki, mesafelerin olduğu arkadaşlıklar kurabilir misiniz?
Şahsen çok iyi arkadaşlarım oldu ve uzakta olmaları hiç rahatsızlık vermedi.
Özellikle bu sitedeki arkadaşlarımı çok özledim.☺️ Yoklukları belliydi.

Değil tabi ki arkadaşım Kocaeli’ye geliyor benim için Allah var şimdi 😄
Teşekkür ederim
Olmaz ama ister istemez gün geçtikçe sorma isteği azalır.
Olmaz bence🌷🌷 eskiden mod olan bey 🙏
🤨 Mod muymuşum, enteresan.🤭
Evet 😂😂😂
Sanırım öyleydim, sanki 10 yıl olmuş gibi hissettim bir an. 😞
Ne zaman gitmiştiniz
İki ay oldu galiba.🤭
Hmm, tekrar hoşgeldiniz 🙏🌷
Teşekkürler efemm.☺️
Teşekkürler eig için 💃🙋🌷
Hayır, olmaz.
Cevap
1Cevap
Mesafeler arkadaşlığa engel değil, yaşadığım yerden dolayı biliyorum neredeyse tüm arkadaşlarım Türkiyede en az 3000km uzak, ama en güzel şeyleri onlarla yaşıyorum seneye göreceğim artık evet ama şimdiden planlıyoruz, onları çok özledim hergün konuşsak bile yanlarında olmak istiyorum :) Engel olup olmaması size kalmış bazı insanlar inanmaz bu tarz şeylere ama eğer bir gün içinde olursanız anlarsınız, bazı insanlar aynı zamanda o tarz şeyleri yürütemeyebilir. Onlar benim ülkeme gelemez aşırı zor birşey belki ileride ama ben gidebilirim Türkiyeye ama seneye ya :/ En çok ana 5limi özledim Y, A, G, C, C sizi çok seviyorum
mesafe her şeyi öldürür.
şimdi belki başka iletişim organları var evet
gerçek arkadaş olmadığı için böyle ortamlarda da arkadaş yapabilirsin evet ama yanında olmayan ihtiya. duyduğunda çıkıp bir şeyler yapamayacağın bir arkadaşlık ne kadar gerçek olabilir?
Bence olmaz ama konuşma azalır arada aranıp konuşulur sık muhabbet yapılmaz yani sadece nasılsın naptın gibisinden az bir şey konuşulur ve telefon kapatılır.
şu an erkek arkadaşımla isi yuzunyüzünden aramıza mesafe girdi gayet guzel yuruyor
Arkadaslik yürür ama ondan ötesi sıkıntı
Engel, sarılıp öpemedikten sonra ne anlamı var?
Olmaz.
Olmaz
Olmaz.
Engel tabi ;)😂
Olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar