♾️ Sizce sevgililer birbirlerinin arkadaşlarına karışabilir mi? veya siz karışır mıydınız kimle dost olduklarına ya da samimiyet kurmalarına..

♾️ Sizce sevgililer birbirlerinin arkadaşlarına karışabilir mi? veya siz karışır mıydınız kimle dost olduklarına ya da samimiyet kurmalarına..

Konuşmaya şöyle başlayım ben en iyisi sevgilim herzaman oldu benim ben hiç yalnız kalmadım hep ilişkim oldu hala da var ama şöyle bahsediyim sana kısaca ben sevdiğim kadının hiç bir arkadaş çevresine müdahale etmem arkadaşları cevresi aklını bulandiracagini bildiğim halde serbest birakirim çünkü beni gerçekten seviyorsa değil arkadaşları tüm dünya dolduruşa getirse kiskansa bizim aramızdaki aşkı cekememezlik yapsalardı beni tercih eder izin verirdim kısıtlamam hiç bir zaman sevgilime şuraya gitme demedim demem ben modern bir adamım ayrıca sevdiğim kadın bana karışır hayatımdaki bütün kadınlar arkadaş çevreme karıştılar çünkü ben trans erkeğim kadınlardan hoslaniyorum arkadaş çevrem hep kız kızların benim arkadaş çevreme kızması normal çünkü kadın cinsiyetinden hoslaniyorum ilgi duyacam aklım karışacak diye korkabilir bence çok haklılar bu konuda karşıdaki kız beni arkadaş olarak görse dahi benim kızlara yaklaşım tarzım arkadaş olarak değil o yüzden rahatsız olmakta haklilar yani kısaca ben kız arkadaşıma karışmam kendi kararı kendi arkadaş çevresi onu ilgilendirir kısıtlamam kıskanmam erkek dahi olsa arkadaşı hiç kıskanmam kendime güvenim var ama kız arkadaşlarım yani sevgililerim benim arkadaş çevremi azaltmaya hatta yok etmeye kararlı gibiler
Karışabilir ama bunun da bir üslubu olmalı. Eski sevgilimin bir iki tane arkadaşına karışıyordum. Bunlar düzgün insanlar değil diyordum, eve çıktığı kız arkadaşlarının söylediği 2-3 cümleden onlarla eve çıkılmayacağını anlamıştım. Örneğin 3 kişi ev tuttular. 3 yatak odasını kura çekerek aralarında bölüştüler. Diğer iki kız birkaç gün sonra anlaşıp buna demiş ki senin odan bizimkilerden daha büyük metrekare olarak şu kadar. O yüzden sen kirayı fazla öde. Böyle cimrice ve saçma bir kafa olamaz. Yol yakınken çık evden dedim. Yok ya anlaşıyoruz dedi. 2-3 ay sonra aynı evde birbirleriyle yüz yüze gelmeyecek kadar birbirlerinden nefret ediyorlardı. Ev bakıyordu çıkmak için. Her gün bana ağlıyordu ev arkadaşları şöyle yapmış şöyle demiş gibisinden. Hayat tecrübesi çok olan insanın sözüne güvenilmeli...
Şunu da ekleyeyim. Erkek bir arkadaşı vardı. Çocuk buna yürüyordu. Kız biraz saftirik olduğu için anlamıyordu. Samimiyetinden yapıyor, samimiyetinden öyle diyor falan diyordu. Çocuk kızla sevgili olduğumu da biliyordu. Kıza o çocuğun telefonunu-instagramını ver diyorum yok diyor. Mağara adamı mısın diyor. Bana ss attığı mesajlarda ismini falan karalıyordu. Bir gün çocuk buna demiş ki "Ben seni çok arzuluyorum aklımda hep sen varsın. Bu hafta 2 kızla beraber yattım ama hiçbiri senle sohbet etmek kadar zevk vermiyor. Benim eve gelsene" kız bana bu mesajı ss atınca çıldırdım tabi.
karışabilir ama bir yere kadar. Bana elle tutulur bir sebep söylemesi lazım, keyfi bir şekilde “bununla muhatap olma” sebebi: “kıskanıyorum” ise, o iş biraz yaş. Arkadaş konusunda biraz sabırlı olmakta fayda var. Şöyle bir yol izlenilebilir; sevgiliyi uyarırsın, kenara çekilir izlersin zaten çoğu “arkadaş” kişisi bir zaman sonra hele ki bir ilişkiye başladıktan sonra tavrını değiştiriyor o kişiye karşı, bu tip durumlarda arkadaşla araya mesafe koyulur zaten.
Teşekkür ederim kuzucuk 🥳
Kuzucuğun kurban olsun sana abla sdjsdj 😅 😊
Olmasın :D naparız onsuz 🥹
Yaa :D sdjsdj
Hayatımın her alanına müdahale edemez. Hayatlarımız birbirinden ibaret değil.
Yeni pp manga yazısı güzel olmuş abla 🦋
İyi yapmışsın abla bu güzel olmuş 😂😬
Rica ederim 😂🦋
Rica ederim ne demek 🦋🦋
Cevap
16Cevap
Bende önceki arkadaşlıkları flört geçmişleri yoksa devam etmeli diye düşünüyorum. Ancak flört geçmişi gibi bir şey sezdiğim an devam etmelerinin istemezdim. Onun haricinde arkadaş seçimi benimle ilişkiye başladıktan sonra oldukça önemli ve elbette karışırım.
Ona karışmasın buna karışmasın sevgili deniliyorda hiçbir seye karışmayacak süs çiçeği mi hayatımızda ama yine de çok şey edilmese iyi olur 😄
Kendi duruşum sevgilimi endişeye sevketmeyecek şekilde olur zaten. Duruş ve kafa olarak sevgilim varken de yokken de tüm erkeklere ve kadınlara saygıyla, ciddi ve mesafeli davranırım. Ben flörtöz tavırları sevmeyen biriyim. Sevgilim/ eşim her kimse bunu bilir.
Sevdiğim erkeği tercih ederken baştan bilip ona göre tercih ederim, insanlara mesafesini koymayı başaran biri olur kendisi. Karışmayı ve aramızda konu etmeyi bile sevmiyorum, çünkü bu huzurlu ve güzel değil. Dediğim gibi en baştan kadın da erkek de birbirini bilip birbirinden emin olmalı.
Hayır, sevgililer birbirlerinin arkadaşlıklarına karışamaz bence herkesin kendi arkadaş çevresi olmalı, farklı insanlarla bağlantı kurabilmeli ve bu duruma saygı duyulmalıdır.
Benim sevgilim olsaydı onun arkadaşlıklarına karışmazdım, ona güvenirdim. Arkadaşlarıyla ilgili rahatsız edici bir şey hissedersem de sevgilimle konuşurdum. Bence karşı tarafın özgürlüğüne saygı göstermek önemli..
Katılıyorum.. :)
Bence karışmaya hakları vardır. Bir hayat paylaşma bilincindeyse insan, kiminle arkadaşlık edip etmeyeceği konusunda sevgilisinin de söz hakkı olduğunu destekliyorum
Evet karışabilir şahsen ben karışırım. Benim istemediğim hoşlanmadığım biri ile ne konuşabilir ne de onunla arkadaşlık falan edebilir ben izin vermediğim sürece konuşamaz hatta. Ben çok kıskanç bir insanım sevgilimin karşı cinsten bir kız ile yakın olmasını falan istemem sevmiyorum öyle ben gereksiz samimi olmaları falan o yüzden karışırım herşeyine.
Dün kıyafete karışır mı bugün arkadaşa karışır mı? Her gün birbirinin türevi olan sorular.
Bal gibi de karışırım. Örneğin; Karşı cinsten arkadaşı olamaz benim sevgilimin. Yedi kocalı Hürmüz gibi kızlarla da arkadaş olamaz benim sevgilim. Öyle biriyle ya baştan sevgili olmam ya da şutlarım.
Yakınlık duyduğun birinin senin istemediğin birine bakmasına dahi tahammülün olmuyor :D
:D
Niye ya öyle değil mi😅
Öyle yani ki de katılıyorum yani ondan güldüm :D 🌸
Ben karışmazdım yani sonuçta ben yokken onlar vardı ona destek veren yalnız kalmasını istemezdim
Ve bu kısıtlamak oluyor bir müddet sonra ayrılığa kadar gider
Ben kendi sevgilimin arkadaşlarına karışmam. Ama mesela gözümün tutmadığı biri vardır nazikçe fikrimi söylerim geri çekilirim. Aynı şekilde karşı taraftan da o hassasiyeti beklerim.
Bire bir karışmamalı ama fikrini söyleyebilmeli bunları konuşabilmeli. Bazen insan yanlış kişilerle arkadaş olabilir ve bu da kendi içinde risk barındırır
Biriyle sevgili olmuşsam onun karakterini kararlarını, yaşam tarzını vs.. benimseyerek, kabullenerek sevgili olmuşumdur. Dolayısıyla bir şeyine karışmam
@FikretinMücadelesi Öyle bir şey olursa anlarız sen merak etme. Sizden zeki olduğumuz kanıtlanmış bir şey :D
😁😆🤣🤣😂Yok ya öyle bir kanıt kim diyor. Analitik zeka erkeklerde daha güçlü, duygusal zeka da kızlar önde. Göreceli yani.
Karışamaz. Yola çıktıklarımı her yolda bulduğuma değişmem. Ben haz etmezsem ayrılırım, bana da kimse arkadaşlarımla ilgili bir şey dayatamaz, kapının yerini akıllarından çıkarmazlar
Kötü birisi olmadığı sürece karışmam ama farklı bir mevzu olur sevdiğim kadının saçının teline zarar geldiğini bile görürsem dünyayı bile yakarım...
Karışamaz şahsen ben arkadaşlarıma karışmasını istemezdim haa şöyle olur bir arkadaş cikartmami istese bende onaylasam çıkartırım 😊😊
Karışmak belirli bir yaştan sonra mümkün olmaz elbette ama asgari müşterekte buluşabilmek şart bana göre yoksa ilişki yürümez.
Kötü davranışlarda uyarabilirler tabii ama doğrudan olamazsın konuşamazsın tepkileri verilirse ilişki zarar görür.
Normal bir arkadaşlıksa karışmam ama kızdan haz etmediysem davranışları hoşuma gitmiyorsa samimiyeti abartıysa karışırım.
Karışmam ama böyle sevgilime acayip böyle arkadaşta görünüp ondan hoşlanma gibi bir olay olursa kesinlikle karışırım
Karışamayacaksan izin verilmiyorsa onun adı sevgililik olmaz, al gülüm ver gülüm olur.
Sevmediğim tiplerle.. huyu kötü olanlar varsa elbette karışırım edemez onlara arkadaşlık..
Kendini bilen biri müdahale ettirecek durum yaratmaz. Kendini bilmeyenle işim olmaz.
Çok gereksiz ve saçma bir durum. Birilerinin önünde tartışılmaz bile.
E yani benim hayatımda sadece bir erkek varsa onunda hayatında benden başka bir kadın olamaz
Sevgilim arkadaşlarıyla nasıl samimiyet kuracağını bilir bilmiyorsa sevgilim olamaz zaten
Bana elle tutulur bir sebep söylemesine bağlı
Çok erkek çevresi olursa olaya el atarım tabi. Kimin eli kimin cebinde belli değil 😃
karışır bende karışırdım eşimde bana karışırdı
Bazen evet bazen hayır
tabiki karisir diyenlerin beyni oldugunu sanmiyorum. karismak tamamen guvensiz oldugu anlamina gelir ki karisirsa boş ver çekerimm
Karıştım, karışabilir, karışırım, karışacağım.. 😄
Karışabilir ancak kısıtlayıcılığa girmemeli
Evet karışabilir
Evliysek karışırım yoksa uyarırım
arkadaşı onunla sevgili gibi konuşuyorsa evet
Yani it köpüklü konuşuyorsa tabiki müdahale ederim
Çok fazla karışmamali😄
Karisir ve iliski biter
evet bazen karışabilir. suruma göre değişir
Karışmaması gerekir.
Bence evet
Duruma göre değişir