Diziyi ben değerlendirmedim çünkü izlemedim bilmiyorum… kulaktan dolma bildiğim kadarıyla …. Maksat kaos Soru sorumak 😏
eğlence 🎉 olsun
Reytingli Soru aklıma geldi 😃
( Almancıdan Kelime oyunları sjsjsjsj)

Aşkı Memnu dizisini izlediniz mi?
Benim bu arada genel olarak izlemiş olduğum dizi sayısı zaten çok az, ama bu dizide Görsel bakayım dedim binlerce görsel çıktı sjsjsj
Soru gelsin :
Aşkı memnu bir Sanat eseri midir, Sapık ve Sapkınlık mıdır?
Bence bir diziyi izlemek, kişisel zevk ve ilgilerle ilgilidir. Aşk-ı Memnu gibi bir diziyi izlemek, sapıklık anlamına gelmez. Herkesin ilgisini çeken konular farklıdır ve bazen insanlar bir hikayeye sadece karakterlerin çatışmalarından, dramından ya da genel anlatım tarzından etkilenebilirler. İzlemek, sadece bir eğlence biçimi ya da sanatsal bir deneyimdir, kişiyi tanımlayan bir davranış değil. İzledim ve çok severim kaliteli yapımdır.
Yorumunda her zamanki gibi çok güzel anlatmışsın düşüncelerini
Teşekkür ederim
Bu açıdan bakmadım hiç kimi dersler çıkarmak, ahlaki değerlere daha çok sahip çıkmak, yolunda yürümek için izler bazı film, dizi, programları. Kimi sadece zaman geçirmek için. Niyetimiz başka şeyler olsa inan aşkı memnu izlemeyiz 🤣 (hiç bir bölümünü izlemedim, kitaptan uyarlanan dizileri izlemeyi sevmiyorum kitabını okumayı tercih ediyorum ✌🏻)
Kitabını da mı okudun
Kitabını okudum sadece ve genelde kitaplarını okurum dizilerini izlemeyi tercih etmem uyarlamalar daima eklemeler yaparak ilerler
Cevap
2Cevap
Ben sapık değilim. Ben oradaki beşir gibi Adnan beyin gerçekleri görmesini sağlamak için izledim 🤣
Oooo kahramanlık gibi bir şey mi
O dizideki tek sapık Behlül 😀😀
Biz sadece izleyen tarafız 😀😀
Hfudh doğrudur
Sapıklık değildir tercih meselesi dizi sektörü turkiyede tavan yapıyor zaten herseyi izliyoruz o neki
Çok ayıp nasıl olur nasıl nasıl nasıl
Olmaz sjsjjs
Valla izledim hemde sıkılmadan defalarca
Ooooo yine izlenir diyorsun
Aşkı memnu izleyen zevk sahibi bir gurmedir
Zevkli bir dizi tercihi yani
Müthiş bir dizi
Her sene izleyen ben bu soruyu beğenmedim hahahajs
İroni herkese açık soru bir değerlendirme yapmıyorum bilmiyorum diziyi
İzledim hem de tekrar tekrar
kitabını da Lise de okumuştum😁
Kitabı da var