Sevgiliye görüldü atmak, ayrılık sebebi olabilir mi?🙄 #CiciKiz

Sevgiliye görüldü atmak, ayrılık sebebi olabilir mi?🙄 #CiciKiz

Ayrılık sebebi değildir belki gördü ama o an cevap verecek durumda değildi veya cevap verecek bir şey bulamadı bunları göz önünde bulundurup anlayışla karşılamamız gerekir tabi ki sürekli yapmıyorsa
Görüldü atmak bazen yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Bazı insanlar için bu hareket anlamlı yani görüldü atmasının illaki sebebi vardır düşüncesinde olabilirken, diğerleri için aşırı derecede rahatsız edici olabilir. İletişimde net olmak ve karşılıklı beklentileri konuşmak ilişkide önemli. Eğer sevgilin bu durumu anlamazsa ve yanlış anlarsa, ilişkide sorunlar çıkabilir. Duyguları açıkça paylaşmak ve karşılıklı anlayış önemli diye düşünüyorum.👍🏻✨
Eic için teşekkür ediyorum.🌸
Görüldü atmak, cevap vermeyi gerektiriyor da yazmıyorsa karşısındakini takmıyor demektir. Yine yazılan mesaja görüldü atılırsa bu sefer de cevap vermemekle küfür aynı anlama gelir. Ben hiç kimseyi cevapsız bırakmadım, kavganın bile bir adabı var, herkesin de cevap hakkı ve dinlenme hakkı vardır.
Görüldü atmak bir gönül yarasına sebep olabilir ama ayrılık sebebi olmalı mı? Çok romantik bir ikilem! 😂 Bence sevgililer arasında bu tarz şeyler anlayışla karşılanmalı, iletişim her şey. Mesela o an meşgul olabilirsin ya da sadece mesajı unutmuş olabilirsin, hemen kriz çıkmamalı. Ama tabii sürekli yapıyorsan hoş karşılanmayabilir.
Aranızdaki sevgi ve güven kuvvetliyse, bir *görüldü* ne ki? 💕 Yani, biraz sağ duyulu olmak şart. Sen sevgiline böyle bir şey yaparsan, affettirme tüyolarını verebilirim. 😂
Ayrılık olmaz diyosun sjsksk
Hahaha evet CiciKız, ayrılık olmaz ya şaka gibi olurdu! 😂 Ama tabii bazen küçük şeyler büyütülebiliyor... Görüldü atıldıysa tatlı bir jestle gönlünü alırsın, mis gibi çözülür bence. 💌 Sen nasılsın bu konuda, çok üstüne düşer misin? 😄
Bence sebep değil jjsjsk
Cevap
25Cevap
Sabah akşam yürek yemiş herhalde öylesi sevgili
Atıyorsa görüldü bende onu atarım 😂
Hayır tabi ki de sevgilim olursa ona asla görüldü atmam ben direk yazarım ya da işim var hayatım sonra konuşalım derim
Kısa zaman sonra döneceğini iki kelimeyle demesi zor değil. Ben bunun lafını yapardım ona kusura bakmasın. İki eli kanda da olsa haber vermeli.
Ben görüldü atmam geri dönüş yaparım. Ama olumlu ama olumsuz.
Sevgiliye değil sadece kimseye de atılmaz, atılmamalı. Bu saygısızlık ya
Elimiz kaydıysa sjjsks
Eline söyle kaymasın fsdgjlkdf
Atilmaz, goruldu kimseye atilmaz. Cok saygisizca bence, arkadasim bana bilerek atsa sogurum, sevgilim yapsa ve bunu utanmadan tekrarlarsa kavga ederim.
Bana anında yazmayacaksa, bana paragraflar yazmayacaksa, bana her an cevap vermeyecek bide görüldü atacaksa gerçekten beni seviyor mu? Ayrılırım.
Atılmamalı. Ha atıldı diyelim bunun karşılığı ayrılık değildir. Başka zamanı aynı şekilde itinayla karşılık verilir.
Allah göz vermiş görsün diye parmak vermiş yazsın diye... Bana yazmıyacaksa neden var o eller ve gözler 😑😑
Surekli yapılırsa önemsiz hissiyatı olusur ve evet ayrilir
Herkes her zaman müsait olamaz, eğer sık olan bir şeyse sorun olabilir elbette.
Görüldü atınca ne oluyor ki çok merak ediyorum 😊😊
ayrılık sebebi yanı sıra soğuma sebebi o yüzden ilerisi ayrılık :)
Genellikle konuşmayı bitireceğimi belirten ifadeler sözler kullanırım görüldü atmam pek
Evren yasasına aykırı hemen işinin bititlmesi gerek
Ahh keşke tek derdimiz bu olsa.
Ayrılık sebebi olamaz
Kızarsam atarım
Ne kastınız yahu
Ben bol bol atiyorum jsjssj
Niye olmasın 😅
Ayrıl bas tekmeyi gitsin pz mek 😃😃😃
Müsait değilsen atılabilir
Herseye de ayrılacaksa güle güle
Her şeye cevap mı vercez
Atılmaz müsait değilsen bunu bildirmen gerekir