NATO'nun hedefi Irak'tı o zamanlar. Daha dün gibiydi yahu :D
Siz doğduğunuz gün dünya ve Türkiye'deki gelişmelere baktınız mı hiç?

NATO'nun hedefi Irak'tı o zamanlar. Daha dün gibiydi yahu :D
Siz doğduğunuz gün dünya ve Türkiye'deki gelişmelere baktınız mı hiç?
Böyle bir uygulama vardı sen doğduğun günü yılı yazıyorsun uygulama sana o gün içinde olan önemli şeyleri söylüyordu benim doğduğum günde bir tane büyük hiçbir şarkı çıkmıştı ama şimdi adını hatırlamıyorum 2004’te onun dışında başka ne gibi büyük bir olay olmuş olabilir ki😃
Biz başka yere taşınmıştık 2004'te :D
Fransa'da, İlk İstihdam Sözleşmesi (CPE) yasasına karşı üç milyon kişi yürüyüş yaptı; bunlardan 700.000'i Paris'te toplandı. Öğrenci organizasyonları genel grev çağrısında bulundu... Dünyada önemli olarak bu olmuş Türkiyede çok önemli bir şey olmamış😩 Doğum günün kutlu olsun.
Ne güzel işte kazasız belasız doğdun :D
Teşekkürler
Annem açısından pek sayılmaz whsbb
Aa doğum günün kutlu olsunn. Doğduğum gün tamam kardeşim patlamayın geldik diyip sinirli sinirli cumhuriyet gazetesi istediğimi söylerler XD şaka maka nolmuş acaba ya merak ettim bi bakiim
Teşekkürler
Bak bakalım :)
Ak-Al Tekstil olağan genel kurul toplantısı yapmış XD bir de alex hayatının en iyi golünü atmış. Bunları buldum. Arşivde o tarihin gazetesi çıkmadı nedense
Bu gazeteyi özellikle sen doğduğun için mi saklamışlar?
Hayır ben bir yerden bulup temin ettim. Ayıptır söylemesi eski şeyleri arayıp bulma hususunda üzerime yoktur. Dedemin askerlik not defterlerini bile buldum. Babamın kimlikteki doğum tarihi 15 Temmuz. O notlarda dedem, babamın doğduğu günü not etmişti ve 26 Haziran yazıyordu. Benim sayemde babam gerçek doğum tarihini 57 yaşında öğrenebilmişti :)
ne güzelmiş ben de bi kaşındım, fikir hoşuma gitti
Aha buymuş :D
O zaman Erdoğan piyasada yoktu tabii :D
yeni yeni palazlanıyormuş. d
Cevap
4Cevap
hayır bakmadım

Onurlu yaşam mücadelesi vermişim
Hayır nerden bakılıyor sana söylesem bakabilir misin benimkine
Bilmiyorum valla bende doğduğum günün basılmış gazeteleri saklı oradan biliyorum
Benide merakta bıraktın şimdi bilmiyom diyon
Söyle bakalım doğum tarihini belki bulabiliriz bir şey
7/7/2005
El-Kaide terör örgütü Londra'da bomba patlatmış ve 787 kişi yaralanmış, 52 kişi de ölmüş.
O günkü tüm haberlerde bu var. Ciddi bir terör eylemi. Senin doğduğun gün yaşanan en büyük gelişme bu
Zaten böyle bı şey bekliyordum
1993 de neler olmus
Onu senin merak etmen gerekmiyor mu :)
Bakmstm
Nayır
Bakmadım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?