CNN TÜRK’ün haberleri neden halktan bu kadar kopuk? Siz yılbaşını villada mı kutlayacaksınız?

Bizim evdeki kanal sıralaması şöyle 1-10 arası TRT kanalları, star, show, kanal d, atv, Dmax, Tlc, Fox, Cnn Türk, Haber Türk, NTV, Halk Tv, Tele1. Her akşam önce Fox izlenir. Fox reklama girince Cnn Türk’ü izleriz.

Cnn Türk’ün haberleri her zaman halkın sorunlarından kopuk. 1-2 hafta önce Fox’ta esnafın korona sebebiyle yaşadığı sorunlar, işsizlik temalı haberler vardı. Pazardan birini çevirdiler. Fiyatlar nasıl diye sordular adam da pazar çantasını gösterdi bomboş dedi bir iki salatalık malzeme aldım geziyorum öyle, sebze meyve et alamıyorum dedi. Reklama girdiler. Fox’ta haber bitti. Cnn Türk’e geçtim. “ARTIK YEMEĞİNİZİ ŞEFLER EVİNİZE SICAK SICAK SERVİS EDİYOR. HALK HİZMETTEN ÇOK MEMNUN, İŞTE, EVDE FARK ETMEZ YEMEĞİNİZ SICAK SICAK EVİNİZE HEM DE ŞEFTEN SERVİSLE GELİYOR.” Bir kadının eline söz konusu yemek şirketinden gelen yemekleri kapıda teslim ediyorlar. Haber bu. Önceki kanalda Fox'ta işsiziz, yoksuluz, pazardan alışveriş yapamıyoruz. Esnafım ama battım. Devlet zararımızı karşılasın diyor. Bir sonraki kanalda sanki milletin parası çok bolmuş da evinde yemek pişirmeye erinmiş eve sıcak yemek bekliyor gibi anlatıyor. Bugün de aynısı oldu. Yine Fox'taki haber bitti sonra Cnn Türk'e geçtik. Oradaki haber şöyle millet yılbaşını Çeşme’de Bodrum’da falan villada kutlandığını kiralık villa, ev kalmadığını söylüyorlar. Siz yılbaşını evde tavuklu pilav, çerez, kola, filmle mi geçireceksiniz yoksa manitanızda kocanızla karınızla villa da mı geçireceksiniz?
CNN TÜRK’ün haberleri neden halktan bu kadar kopuk? Siz yılbaşını villada mı kutlayacaksınız?

Ondan sonraki haberde de hindi satan satıcının hindileri elinde kalmış. Satamamış adam da çok mağduruz bu korona bizi de vurdu diyor.
Haberlerdeki tutarsızlığa bak. Korona virüs hindi satan adamı neden vursun? Ekonomik sıkıntıdan millet hindi alamamıştır. Ama haber de öyle demiyor sadece adamın Korona yüzünden satamadık lafını almış üstünü metinden okuyor. Diyor ki halk salgın endişesiyle hindi almaya gitmedi. E iyi de kardeşim dünkü haberinde de İstanbul'da minibüste 25 kişi yolculuk yapıyor. Korona önlemleri hiçe sayılıyor diye haber yaptın. Yani halk virüsün bulaşmasından korkmuyor. Halkın gerçeklerinden bu kadar kopuk haber mi yapılır? Sonra neden Fox izliyorsun diyorlar. diyorlar.

Şu anki habere bakın. Bunun Türk halkının gündemiyle sorunlarıyla ne alakası var?
Tabi ki biz bütün yılbaşımızı villada kutlarız.
At yalanını 🍆’yim inananı. Anca malum partiye oy verenleri inandırırlar.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yani diyor ki Türkiye'deki tek fakir, züğürt sizsiniz. Millet zengin. Millette para gani. Avucunuzu yalayın diyor. Şu an Tartışma programı var o kadar canlı yayın var. Hiçbir şekilde canlı telefon bağlantısına izin vermezler. İzleyiciler de katılsın soru sorsun yorum yapsın izin vermezler. Ben TC'mi vererek bile olsa katılmak soru sormak, konuşmak isterdim.
Güncellemeler
+1 yıl
Fox Haber aşırı taraflıymış. Ben tam tersi onların bile oto sansür uyguladığını düşünüyorum. İst. Avrupa Yakasında fakir yokmuş Ben de İzmir'de Buca'da yaşıyorum. Burada herkes yoksul. Ay sonunu zor getiriyor. Ama Mavi Şehir'de herkes zengin Allah Allah bu nasıl iş yav İstanbul'da Esenler'e, Bağcılar'a git bak bakalım. Oy verirken Seçim Kurulu insanların oturduğu muhitlere bakmıyor. https://hizliresim.com/Uhmbo9