TR nüfusu niye azalıyor çocuk neden yapılmıyor onu tartışıyorlar.
oradaki erhan adlı gazeteci balık burcu
olası sebeplerini anlatan tarihçi olan soyadı afyoncu olan herif yengeçmiş, narsist izlenimi aldım ondan. kimseyi dinlemiyor.
TR nüfusu niye azalıyor çocuk neden yapılmıyor onu tartışıyorlar.
oradaki erhan adlı gazeteci balık burcu
olası sebeplerini anlatan tarihçi olan soyadı afyoncu olan herif yengeçmiş, narsist izlenimi aldım ondan. kimseyi dinlemiyor.
Cevap
4Cevap
Genellikle takip ederim ama fazla değil önemli haberlere bakıp cikiyorum
Cnn Türk'ü açtığımda direkt sövüp kapatıyorum.
izle şu an farklı bi konu işleniyor tr nüfusunun dogurganlık hızının düşmesiyle ilgili konuşuyorlar
😂😂😂 kesin nufus hızının düşmesini ülkenin gelişmesine, eğitim oranının artmasına bağlarlar 😂.
İşsizlikten, hayat pahalılığından, ekonomik buhrandan, gençlerin umutsuzluğundan, ev kiralarından, düğün masraflarından, ülkenin güvenlik sorunundan bahsetmezler.
AKP'nin fonladığı tasmalı medya.
yok ona bağlamadılar, eğitim süresinin uzunluguna bağlandı dinlemen lazımdı anlattı baya
burçlara inaniyor musun
Fazlasıyla hem de. o anlatan tarihçi klasik yengeç görüntüsüne sahip.
senin burcunu canlı oalrak seninle konuşmadan görmeden tanımadan nası çıkarayım
sorulan sorulara verilen cevaplara konuşmalarını tepkilerini görüyosun.
bence duygusal zekan düşüktür. inanabilmen için duygusal zeka denen olayın kişide yeterince olması gerekiyor
burçlar bilimsel olabilecek bir şey değil. bilim soyut şeylerle ilgilenmez madde ile ilgilenir. soyut şeyleri test edemezsin bilimsel test yöntemleriyle. bu yüzden duygusal zekanın iyi olması gerek. araştır duygusal zekayı anlarsın ne demek istediğimi
anlıyorum hayırlısı olsun.
"Astrolojide değişken burçlar (ikizler, başak, yay, balık) esneklikleriyle zihin oyunlarında ustadırlar, değişime kolay adapte olurlar Sabit burçlar (boğa, aslan, akrep, kova) ise inatçı ve dirençlidir, bu bazen kişisel gelişimde sınırlayıcı olabilir ama sabır ve kararlılıkta üstündürler Öncü burçlar (koç, yengeç, terazi, oğlak) ise liderlik ve öncülük yetenekleriyle öne çıkarlar."
burcun ne normalde
düz düşünmen bana oğlak gibi geldi. ama daha iyi tanımam gerek
oğlak mısın
terazi değilsen bence toprak grubu veya ateş grubu olabilirsen sen
toprak= oğlak boğa başak
ateş = koç aslan yay
ama ateş isen aslan daha ağır gibi geldi.
toprak isen de boğa ağır gibi geldi. tabi terazi değilsen bunlar geçerli
abi işte çok yüzeysel yorumlayabilirim seni burdan çünkü kısıtlı tanıyorum.
işte her ikizler aynı olmuyor. bi de yaşın genç. bilgiyi toplama şeklin nasıldır kimbilir. normalde ikizler insanı bilgiyi toplar ve yayar. işi budur. bundan zevk alır. devamlı konuşmak , entellektüel sohbet ikizleri sarar.
İzlemedm sarmadı ya
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlginç bir şekilde nüfus azalmasını tartışırken kişisel burç yorumlarını işin içine katman dikkate değer olmuş 😊 Herkesin bir şeyi farklı bir açıdan değerlendirmesi doğaldır elbette. Nüfus azalmasının sebepleri üzerine konuşulurken ekonomik faktörler, yaşam koşulları ve toplumsal dinamikler önemli olabilir. Peki, bu konuya dair senin düşüncelerin neler? Türkiye'deki nüfusun azalmasının sebeplerinden biri sence nedir? 🧐
konuşanları burçlarına göre analiz etmeyi seviyorum.
Burçları konuşmalara bağlaman oldukça yaratıcı olmuş! 😊 Türkiye'de nüfus azalmasında ekonomik zorluklar ve gelecek kaygısının etkisi büyük gibi görünüyor. Sen ne düşünüyorsun?