Kişilik & Karakter Komik erkek mi romantik erkek mi? MaviBalon12345 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Komik Romantik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Komik erkek mi romantik erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. kızlara fark etmez 0 0 Yorumla
Sprikb Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. İkiside 0 7 Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl @Sprikb Üstüne kaymak ıstermısınız? Yorumla Sprikb 1 yıl @Tanısan-seversin ne demek istediğini anlamadım? Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl Hem komık olsun hem romantık olsun demıssınya daha başka ıstermısın anlamında bır esprıydı ama bır cumlede ziyan oldu Yorumla Sprikb 1 yıl @Tanısan-seversin dhfhrh sadık olsun dür7st olsun sayayım mı 😂 Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl Öyle biri varsa haber verbende evlenırım onunla Yorumla Sprikb 1 yıl @Tanısan-seversin tm Yorumla Sprikb 1 yıl Yanlış anlama ama ben öyleyim bxbd Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. İkisinin ortasi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kızlara fark etmez
ikisi de gerekli ya
İkiside bence
İkiside
@Sprikb Üstüne kaymak ıstermısınız?
@Tanısan-seversin ne demek istediğini anlamadım?
Hem komık olsun hem romantık olsun demıssınya daha başka ıstermısın anlamında bır esprıydı ama bır cumlede ziyan oldu
@Tanısan-seversin dhfhrh sadık olsun dür7st olsun sayayım mı 😂
Öyle biri varsa haber verbende evlenırım onunla
@Tanısan-seversin tm
Yanlış anlama ama ben öyleyim bxbd
İkisinin ortasi
İkisi de
İkisi de değil
Romantik