Beni en çok yoran şeyler, belirsizlikler ve çözüme ulaşamadığım durumlar. Kafamda bir soruya ya da duruma net bir yanıt bulamadığımda, o belirsizlik beni gerçekten yoruyor. Bir de bazen gereksiz yere karmaşık hale gelen durumlar, her şeyin basit ve açık olmasını tercih ederim.
Bazen insanlara karşı kendimi anlatmakta yoruluyorum. Özellikle sevdiğim insanlara karşı. Beni dinlemedikleri zaman beni anlamadıkları zaman sinir oluyorum. Her şeyi bırakıp gidesim geliyor o anda. Zaten yeteri kadar zorlu hayata uzak bir de ondan zorlaştırıyorlar. Yoruyorlar bizi. Sevdiğimiz insanlar bari bunları yapmasa biraz daha hayatımız belki güzel olur. Gerçi insanı en çok sevdikleri yer alıyor. Ne görüyorsa daha çok sevdiklerinden zarar görüyor. Bu da insanın kafasına çok takıldığı için düşürmekten daha fazla yoruluyor.
Şu hayatta beni en çok yoran şey hep güçlü kalmak zorunda bırakılmam oldu, herşeyin üstesinden gelmek sen halledersin bir yolunu bulursun sanki herkesin üzülmeye hakkı varmış da benim yokmuş gibi, aynen nasıl olsa ben bunu da atlatırım duygusu insan yoruluyor bazen günlerce aylarca uyusa dinlense geçmeyecek bir yorgunluk herşeyi anlamak ve hissetmek ama anlaşılmamak asıl insanı yoran şey bu.
Anlayış yoksunu insanlar, kotu, fesat insanlar, bencil insanlar, seyahat etmemek, ofis hayati, İstanbul , Türkiye, bazen de aile, arkadaşlar, sevgili, toplum. Belirsizlik, beklemek. beyaz ya da siyah olsun ama gri olmasın. Ciddi anlamda yoruyor ve yıpratıyor. belirsizlik, beklemek. beyaz ya da siyah olsun ama gri olmasın. ciddi anlamda yoruyor ve yıpratıyor
Çoğu zaman içimde bana yetmeyen bir şey var. Hep bir şeyler eksik gibi oluyor. Doğru olanı yapsam da eksik oluyor. Mukemmelliyetci bir yapım var maalesef.
Hayatin kendisi dicem ama uymuyor o hayatin içindeki insanlar çook yoruyorlar beni allahtan kendime hakim olabiliyorum bazen yalniz kalmak istiyorum ama zor beee kizanim