Kişilik & Karakter Sizi en çok yoran şeyler neler ve neden? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Valla beni benden çok kimse yormuyor 🙄 Sizi en çok yoran şeyler neler ve neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Beni en çok hayatın kendisi yoruyor 0 0 Yorumla
HQKK4B4Z Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl İnsanlara laf anlatmak ve inanmayana inandırmak için çaba sarfetmek sevmem asla 1 0 Yorumla
enesayar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Karşımdaki insanın hareketlerinde soğukluk belli etmeso ama sebebini söylememesi 1 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl İnsanların menfaatperestligi ve samimiyetsizlik 1 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl İş bilmeyen iç mimarlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah başka dert vermesin Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnsanların samimiyetsizligi dürüst olmayışı 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı. Insanlar yoruyor 1 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Laftan anlamayan insanlar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Beni en çok hayatın kendisi yoruyor
İnsanlara laf anlatmak ve inanmayana inandırmak için çaba sarfetmek sevmem asla
Karşımdaki insanın hareketlerinde soğukluk belli etmeso ama sebebini söylememesi
İnsanların menfaatperestligi ve samimiyetsizlik
İş bilmeyen iç mimarlar
Allah başka dert vermesin
Hayat çünkü çok acımasız
İnsanların samimiyetsizligi dürüst olmayışı
Insanlar yoruyor
Laftan anlamayan insanlar.
İnsanlar
Ruhun nerede Çocuğun
Kapalı kızlar