Kişilik & Karakter Sizi en çok yoran şey nedir? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herşeyi hissetmek hiç bir şey söylemememek yordu beni. Güncellemeler1 yıl Herşeyi hissetmek ama herşeyi söylememek dicektim. Sizi en çok yoran şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayat ve cahil insanlar 0 0 Yorumla
1princesssm Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl istediğin bişey için çok çabalamak ve elinden geleni yaptıktan sonra ne olacağını bilmeden beklemek 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen yaptıktan sonra beklemesende olur için rahat olsun yeterr Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı. sakin kalmak çok yordu beni saygılı olmak da tabii 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Hayat 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. hayatın ta kendisi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayat ve cahil insanlar
istediğin bişey için çok çabalamak ve elinden geleni yaptıktan sonra ne olacağını bilmeden beklemek
Sen yaptıktan sonra beklemesende olur için rahat olsun yeterr
sakin kalmak çok yordu beni saygılı olmak da tabii
Hayat
hayatın ta kendisi.
Çok fazla düşünmek