Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnsanlara bir şeyleri anlatmaya çalışmak. Bazı insanlar neyi ne şekilde anlatırsam anlatayım anlamamakta fazlasıyla ısrarcılar. Maalesef ki işim gereği insanlarla iletişim kurmam gerekiyor ve bu tip insanlarla anlaşmaya çalışmak beni çok yoruyor.
13 Yorumla- +1 yıl
O tip insanları iyi bilirim anlatırsın anlamaz. Aksini iddia eder kendisi sanki konunun uzmanıymış gibi. Söylersin yok o öyle değil der öyle olduğunu anlatmaya çalışırsın o sen aslında onun dediğini anlamamışsın çünkü anlasan kabul ederdin :D o yüzden 10 kez anlatır aynı şeyi sabah 9 da oturup akşam 16:00 müşteriye teknik bir konuyu açıklamaya çalıştığımı bilirim bak gene tüylerim diken diken oldu :D
- +1 yıl
Ben dışarıda müşteriyle konuştuktan sonra gelip ofise çalışamıyorum beynim yanıyor ruh gibi oluyorum benim ortak hadi git sen beynin yanmış durumda diyor 🤣
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Evimde istedigim düzen ve buna bağlı olarak huzurumun olmayisi ev kalabalık düşünce yapıları farklı olunca kimse kırılmasın diye huyuna gitmek kendinden hep ödün vermek evde çıkan tatsizliklara kayıtsız kalıp susmak zorunda olmak.. Yazarken bile içim daraldı..
111 Yorumla- +1 yıl
ne yalan söyleyim okurken benim bile içim daraldı :))) Allah kolaylık versin kalabalık bir evde herkesi mutlu etmek gerçekten çok zor biri mutlu olsa diğeri olmuyor :)))
- +1 yıl
Bir de o öyle olmaz böyle olur diye karışan da varsa tam tımarhanelik ortam olur :D
- +1 yıl
çocuğundur muhtemelen :D
- +1 yıl
betimlemen tam yeni ergenliğe girmiş gençleri anımsattı da ondan demiştim. İnsanı en çok insan yorar zaten nerede olursa olsun bir de bütün evin yükü anladığım kadarıyla senin üstünde o da zaten yorucu ve stresli bir durum
- +1 yıl
estağfurullah ne şişirmesi olur mu öyle şey her zaman dinlerim ;)))
- +1 yıl
rica ederim geceniz güzel olsun
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların kendilerine yardım edemeyişini gördüğümde çok yorulurum. Hani vardır ya, hayatı düzene girmeyen, sürekli herşeyden şikayetçi insanlar. Söylediklerine göre hayatlarının yaklaşık 5-10 senedir böyle geçtiğini düşündüğümde yorulurum onlar adına.
13 Yorumla- +1 yıl
onlar adına sen niye yoruluyorsun ki?
- +1 yıl
Empati
- +1 yıl
Empatini kontrol altında tutamıyor musun. Ben de empati var ama senin gibi etkilenmiyorum.
+1 yılYataktan koptuğum her an hissediyorum bunu.🤕
Çalışmak, birebir insanlarla muhattap olmak, gürültü, kalabalık vs. hepsi fazlasıyla yorucu geliyor bana.17 Yorumla- +1 yıl
yaşamın stresinden bunalmışsın :))) ben de öyleyim beni büyük ağaçlık ıssız bir adaya atın bir daha arkanıza bakmayın modundayım :))) insan göresim gelmiyor açıkçası
- +1 yıl
Tam olarak aynından ben de istiyorum.🤌
- +1 yıl
tek derdin yemek bulmak yap kendine de ağaçtan mis gibi bir ev kebap youtube'den şu ilkel ev yapanları izliyorum imreniyorum valla
https://www.youtube.com/watch?v=lHMlLCMkuPE - +1 yıl
Evet evet biliyorum bunları, aşırı iyiler de ben toprak bile kazamam, bırak ev yapmayı kulübeden hallice olur benim ki djdj
Olsun ona da razıyım yeter ki uzaklaşayım fhfj - +1 yıl
ben de yapmaya kalksam böyle olmaz tabi :D önemli olan yağmurdan çamurdan korusun kafi :D iki balık avlayıp günü kurtardım mı benden rahatı yok :D
- +1 yıl
Yalnız ben balıkta sevmem, neyse hayatta kalırım ot mot bişilerle djfjd
- +1 yıl
hahaha ben de sevmem balığı :D ama hayatta kalmak için de yerim istakoz yersin sen de yakalayabilirsen :P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayışı kıt insanlar yoruyor beni...
25 Yorumla- +1 yıl
onlara bir şey anlatmak da gerçekten ölüm :)))
- +1 yıl
Anlatınca anlayıverseler keşke o da yok.
Dediğim dedik çaldığım düdük hesabı. Aşalsşsş - +1 yıl
Hayır bir de sen anlamadın diye sana anlatmaya kalkıyorlar ya orası benim bittiğim nokta :D
- +1 yıl
Ben öyle durumlarda he he sen haklısın diyerek noktalıyorum onunlamı uğraşıyım.😄
- +1 yıl
o zaman da çok gaza geliyorlar bak geçen de böyle demiştin benim haklı olduğumu kabul ettine dönüyor iş :D bir gün susayım dedim bu sefer karşı susmuyor :D
+1 yılBeni en çok yoran şey sinirlenmek
14 Yorumla- +1 yıl
oo müdürüm hoş geldin kim sinirlendiriyor seni :o
- +1 yıl
Genel durum özellikle çalışırken yürüyen sinir bombasıyım 😅
- +1 yıl
hahaha senin çalışma ortamında gayet normal be müdürüm :D
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yılLaf anlatmak, kendimi anlatmaya çalışmak
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanlar
10 Yorumla Her şeyi anlayabilecek kapasiteye sahipken, ustalıkla aptal rolüne bürünen insanlar yoruyor. Yeni akım bu sanırım.
13 Yorumla- +1 yıl
Yalan yok onu bazen ben de yapıyorum :D adam aptal yerine koymaya çalışıyor ben de fark ediyorum haliyle ona göre davranıyorum.
- +1 yıl
aynen öyle yoksa öyle işi zora sokmam kesinlikle
İnsanlar yoruyor. Tek bir sözleriyle, can sıkıcı davranışlarıyla yoruyorlar insanı...
22 Yorumla- +1 yıl
Gereksiz şeylerle yoruyorlar değil mi :))) maalesef öyle insanı en çok gene insan yoruyor
Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. Hayat için gerekli belki ama hep bir şeyler için çabalamaktan yoruldum sanırım. Hele bir de mükemmeliyetçi olmak, hata yapmaktan kaçınmaya çalışmak, sürekli düşünmek, gerçekten yorucu.
13 Yorumla- +1 yıl
Mükemmelliyetci ise kötü her şeyi de kendin yapmaya kalkıyorsundur. Bazen olduğu kadar demeyi bilmeli insan
- +1 yıl
gerçi o da var bir yerden sonra yaşaya yaşaya alışıyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni en cok sevgisizlik yordu kendi ailemden sevgi alamadim iki kez evlendim yine sevilmedim kendimi sevmekle yetinememedim
simdi tekim sevgisiz mutsuz
sanada cok gecmis olsun dokuz kat cikmak cok zor olmali23 Yorumla- +1 yıl
9 kat çıkmak beklediğim kadar yormadı açıkçası çok önemli de bir durum değil ama teşekkür ederim. Bunları duyduğuma üzüldüm en azından gördüğüm kadarıyla kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun bu da güçlü bir kadın olduğunu gösterir ;)))
Cevap sahibi+1 yılCok tesekkür ederim 🥰 Bana bunu yazman beni mutlu etti. Bes dilim var , özel okulda ögretmenim yani müthis bir tespit yaptin. Kendine cok iyi bak 🍀
- +1 yıl
Mutlu olmana sevindim tespitlerimin genelde yerinde olduğunu söylerler :))) sen de kendine iyi bak öğretmen hanım ;)))
+1 yılDuygusal anlamda anlayışsızlık, gerçek anlamda ise evde bişeyini unutup da dönüp almak zorunda kalmak🤦♀️
12 Yorumla- +1 yıl
ona ben üşeniyorum :D bir de yolu yarıladıktan sonra fark ettin mi bitti çok sinir bozucu bir şey.
- +1 yıl
Evet öyle gerçekten 🙂
+1 yılAkrep burcu ve kibirli insanlar sonra da gelip diyorlar ki çok önyargılısın geçiyorsunuz abi o işleri
11 Yorumla- +1 yıl
Akrep burcu ne yapıyor ki :D
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Off ya sendemi, bizede bozuk 6 kat çıkıyorum her gün kabus gibi 😤 o merdiveni çıkacağim diye evden çıkmıyorum.
17 Yorumla- +1 yıl
Sorma işte ben evden çıktığımda çalışıyordu :D 5 saatte ne olduysa artık tam tuşa basacağım baktım çalışmıyor. Mecbur çıktım artık.
- +1 yıl
Senin ki daha betermis desene gün içinde sporunu da aradan çıkarıyorsun
- +1 yıl
Abooww o konu kötü işte misafir de gelmez o bakımdan iyi 🤣 ama diğerleri kötü haklısın yönetimle konuşmadın mi ne zaman yapılacak belli değil mi
- +1 yıl
yönetici ne işe yarıyormuş :))) gitsin alsın milletten
9 katı çıkmaktansa merdiven boşluğunda uyurum 🤣🤣 insanlara laf anlatmak yoruyor beni en çok, hele ki perspektifleri geniş değilse.
115 Yorumla- +1 yıl
Bugün buz gibi kışlık hava var :D uyunmaz emin ol :D evet insanı en çok insan yoruyor maalesef bir de anlatamadığın gibi suçlu olarak da seni ilan ediyorlar sen anlatamadın :D
- +1 yıl
bir ara hafif ince kar attı öyle söyleyim sana sonra yağmura döndü buz gibi ben de hazırlıksız yakalandım
- +1 yıl
evet anlık biraz attı biz de şaşırdık hemen yağmura döndü ben de normal de fırtınalı havayı severim ama üşütüp hasta edecek bir durumdaydı. Birden türkü misali yaz baharım döndü kışa oldu :D
- +1 yıl
dünyanın ve ülkenin haline bakınca pek umudum yok açıkçası :D
- +1 yıl
İnsanı yaşatan umuttur derler de rüzgar nereden esecek hiç belli olmuyor maalesef
- +1 yıl
hahaha ne cilveymiş iflahımızı kesti :D
- +1 yıl
hahaha desene cilve tam yerini buldu :D
- +1 yıl
haha :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBizler zaten yorgunuz, sanırım kimsenin yormasına gerek kalmadan yoruluyoruz :)))
12 Yorumla- +1 yıl
Kendi kendimize yoruluyoruz bir şey olmasa bile illa ki buluruz yorulacak bir şey diyorsun yani modum :)))
- +1 yıl
Bir zaman sonra öğrendim ki, insan zaten yorgundur :))) Bunun ötesi yok, siz hiç asla yorulmayan birini gördünüz mü? Bu imkansız , çünkü dünya vatanımız değil.
Bir şeyleri kabullenmek en güzelidir :)))
+1 yılBeni en çok yoran şey artık laf anlamayan insanlara laf anlatmak baya yordu çünkü bu beni
11 Yorumla- +1 yıl
O hepimizi yoruyor maalesef laf anlamaz kendi bildiigini empoze etmeye kalkar. Bir de sen anlamadın çünkü anlasan kesin kabul ederdin o yüzden tekrar tekrar anlatır. Hepimizin başında o bela var maalesef sabah 9 dan akşam 16 e kadar müşteriye teknik konu anlatmak zorunda kaldım sebep olmayacağını söylemem o da olacağını iddia ediyor 🤣 sırf o yüzden görüşmelerini sevmem
+1 yıl10. Kata dolap taşırım yorulmam , ama annemin bana ev işi yaptirmasina çok yorulurum.
11 Yorumla- +1 yıl
İki dk yaparsin diye 2 saatlik işler az kitlenmedi 🤣
+1 yılÇevremde kendini üstün gören insanların takındığı davranışlar.
15 Yorumla- +1 yıl
en sevdiğim öyle durumlarda salağa yatıp o kişileri çok güzel maytap geçiyorum. Bir yere kadar güzel stres atan bir aktivite oluyor :D
- +1 yıl
Güzel davranış örnek alınası.
- +1 yıl
Bir yere kadar evet ama bir yerden sonra o da sıkıyor. Karşı iyice tozutabiliyor. Adamın yaptıklarını başkası yapıyormuş gibi anlatıyorum adam bir de evet haklısın deyip kendisi hikaye anlatıyor.
- +1 yıl
Benim karşılaştığım durumda kişi yaptıklarının bilincinde olup sanki bununla kendini üstün göstermeye çalışıyor bir nevi kendini farklı hissettirme çabası. Lafını söyledikten sonra bir anda o yerden ayrılmaya çalışması vardı. Sonra böyle bir durumla tekrar karşılaştığımda daha hızlı yürü diye tevşik etmeye başlamıştım o an daha hızlı yürü daha hızlı yürümeliydin, lafı söyledikten sonra buradan ayrılman gerekiyordu diye onar karşı söyleniyordum gülerek sinir içerisine girmiştim o an vücudum dopamin salgılamktan kalbim hızlı atıyordu. Nezaket çerçevesinde bir diyalogdan çok münakaşaya vardı ortada.
- +1 yıl
ooo senin durum çok farklı bir durum o üstün görmekle de alakalı bir durum değil ruhsal sorunları varmış o kişinin
Provalar beni çok yoruyor ama asansör bozuk olsa düzelene kadar zemin katta yaşamaya devam ederdim
11 Yorumla- +1 yıl
Ne provaları? öyle olmuyor maalesef mecbur çıkıyorsun 9 katı :)))
Ya inanır mısın nefes almak çok yoruyor. Ama tutmak daha çok yorduğu için alıyorum mecbur
12 Yorumla- +1 yıl
dedi Allah'ın üşengeci :D
+1 yılBugün eve gelirken yağmur banyosu yaptım. Sence kim daha çok yoruldu😂
19 Yorumla- +1 yıl
Bence ben 🤣 hem yağmurda kaldım hem üşüdüm hem de bozuk asansör yüzünden 9 kat çıktım 😏 Ankara 'dayim yaşıyorum deme sakın 😱
- +1 yıl
Hayır antakyadaydim
- +1 yıl
Ben de üşüdüm. Coplaydım.
- +1 yıl
Crop*
- +1 yıl
benim üstümde gene kapüşonlu vardı Allah'tan sen kötü yakalanmışsın Hatay'da hava soğuk oluyor mu ne zaman gitsem yanarım orada hep sıcak gelir :D
- +1 yıl
Evet normalde sıcak. Ama birden bi yağdı. Hie de aly yapı kötü. Sel oldu resmen
- +1 yıl
o kadar yağdı mı bildiğin bardak su boşalırcasına yağmış hep 2 dk yağar sonra dururdu benim denk geldiklerimde öyle bir yağmura hiç denk gelmedim. Ekoloji de iyice alt üst oldu dünyanın da dengesi bozuldu iyice :D
- +1 yıl
Valla ben de ilklerimi yaşıyorum
- +1 yıl
sen de öyle diyorsan durum iyice vahim :D
Ailemin sürekli hayatıma karışıp yönetmenleri ben demiyorum karışmasınlar ama verdiğim kararlara saygı duymak zorundalar sonuçta benim hayatım uyarabililer ama sanki Kendi hayatlariymis gibi yonetmelerinden bıktım
25 Yorumla- +1 yıl
Maalesef 80 yaşına gelsen bile onların gözünde ilk gün kucaklarına aldıkları belinden boynundan desteklemeseler bir yerlerinin incineceği o küçük bebek olarak kalıyorsun. Hep koruma içgüdüsü ile karışıp hata yapmana bile izin vermiyorlar. Oysa ki öğrenme budur kendi hatalarını yapacaksın ki hayatı öğrenesin ama maalesef bir noktada artık kendi hataların yerine ailenin hatalarının ceremesini çekmek zorunda kalıyorsun. Seni çok iyi anlıyorum.
- +1 yıl
hem öyle hem de kendinden uzaklaştırır. Ayrıca kendi öz evladını pasifize de ediyorlar. Ben açıkçası çocuğumun öyle olmasını istemezdim.
- +1 yıl
aynen doğrulardan bir şey öğrenemez zaten hatalardan öğrenir. Bebekler niye geç yürür anne baba düşer korkusuyla müsade etmezler ama ellemese çocuk düşe kalka bir yerlere tutuna tutuna bir şekilde öğreniyor yürümeyi.
+1 yılBeni kolay kolay yaptığım bir şey yormaz. Yorucu olsa bile eğlenceli tarafını hissetmeye çalışırım. Daha çok psikolojik yönden yorulmuş olabilirim. Beni yoran şey ise belirsizlik, bilmeme durumu.
21 Yorumla- +1 yıl
Keşke ben de öyle olsam
+1 yılGünlük aktivitelerin verdiği yorgunluk var sadece
15 Yorumla- +1 yıl
ooo yaşıyor muydunuz hanımefendi :)))
- +1 yıl
Ee veettt
- +1 yıl
hiç haberimiz olmadı :o
- +1 yıl
Yazmazsan omaas 🤪
- +1 yıl
ben yazmasam yazmıyorsun hanımefendi :)))
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesleğim hamallık olduğu için buzdolabı taşıyorum son günlerde nakliye pahalı olduğu için dükkandan dükkana taşıyorum. geçen yolda sırtımda kocaman buzdolabı varken cart carrrt diye iki kere ara gazı yaptım millet bir dönüp baktı 😂😂😂
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYük adamı ossurtuyo gardasim ben napiyin
Cevap sahibi+1 yıl9 kat değilde 6 ci kata sırtımda buzdolabı çamaşır makinesi çok çıkarttım ipi iyi saracan kayarsa anasını belliyor adamın 😂😂😂😂
+1 yıl1 ay önce 2. katta yoruluyordum şimdi nefessiz terasa çıkıyorum arabaya bin eve git eve gel hareketsiz yaşam sqmiş bizi
10 Yorumlaİnsanları anlamaya çalışmak beni çok yoruyor bir bildiği vardır demekten gerçekten aşırı yoruldum hepsinin kafasına s*kayım
13 Yorumla- +1 yıl
sen çok fazla mantık arıyorsun o yoruyor ama aslında insanların yaptıklarında bir mantık aramamak lazım. :)))
- +1 yıl
Matematikçi ya işi mantık olan biri yıllar önce demişti bana insan davranışlarında mantık arama diye baktim ve ne kadar da haklı olduğunu anladım.
+1 yılGenel olarak hayata karşı bir mücadele içerisinde olmak beni çok yordu
10 Yorumla
+1 yılYaşadığım şeyler, yaptığım seçimler ve bende bıraktığı psikolojik etkiler bunlar beni çok yoruyor 😌
21 Yorumla- +1 yıl
hepimiz o dönemlerden geçtik hepimiz yanlış kararlar da aldık doğru kararlar da en azından yaptığın yanlışlardan bir şeyler öğrendiğini görüyorsun hayatın devamında ;)))
+1 yılYapmam gereken şeylerin listesinin uzun olması ya da tekrar o noktaya geri dönmek
24 Yorumla- +1 yıl
sonuna kadar gelip başa dönmek insanı bıktırıyor zaten bir de bir başkasının hatası yüzünden başa dönüyorsan insanı iyice bıktırıyor
- +1 yıl
Aynen öyke ama bazende yeniden başlamak yeniden doğmuş gibide hissetirebiliyor.
- +1 yıl
O biraz da işle alakalı bir işin sonuna kadar gelip bitirememişsem gemileri yakar sıfırdan yaparım. Çoğu zaman da bu sorunumu çözer, ama amelelik tarafı çok olan yorucu bir iş ise işte o zaman zulüm geliyor.
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılGereksiz şeyleri fazlasıyla düşünmek...
21 Yorumla- +1 yıl
değil mi gereksiz şeyleri çıkarınca insan daha bir hafifliyor
+1 yılİnsanlar beni yoruyor herseyi zora sokuyorlar 😃
21 Yorumla- +1 yıl
Evet insanı en çok insan yoruyor haklısın üstat :D
+1 yılMilyoner değilim düşüncesi bile yoruyor
110 Yorumla- +1 yıl
Kim milyoner olmak istemez ki 😂
- +1 yıl
Ben daha çok istiyorumm
- +1 yıl
Milyoner olursan ne yapacaksın peki?
- +1 yıl
Araba ve ev alıcam
- +1 yıl
Başka sadece bu kadar değildir herhalde
- +1 yıl
Ev dediysem villa araba dediysem mercedes amg
- +1 yıl
Para bitti mi diyorsun 🤣 yok mu bir yat alıp dünya gezisine çıkmak ya da direk karadan dünya gezisi çılgın sporlar yapmak vs sadece ev ve araba mi 🤔
- +1 yıl
Araba 5 6milyon ev 10 kadar tutar nakit te 5 milyon bana yeter o kadarı fazla uçuk
- +1 yıl
20 milyon yeter diyorsun :)))
- +1 yıl
Evet
+1 yılBayramda yatılı gelen misafirler
11 Yorumla- +1 yıl
bayram dışında da misafirin makbulü yatıya kalmayanıdır :))) bir de çocukluysa var ya salmıyorlar mı o çocukları ortaya tam bir tımarhane ortamı oluyor kafayı yememe imkanın yok
+1 yılAptal ve kötümser insanlar... 😃
13 Yorumla- +1 yıl
Bu ülkede kötümser olmayan mi var 🤔
- +1 yıl
Herşeyde her durumda karşılarına ilk çıkan engelde bile pes eden ve sürekli negatif enerji saçanlardan bahsediyorum... 😃
- +1 yıl
Hee sen şu antipatik tiplerden bahsediyorsun 🤣
Otoritenin yanlış ellerde olması
19 Yorumla- +1 yıl
Hangi otoriteden bahsediyorsun bir de doğru eller kimler 🙃
- +1 yıl
Hee siyasi anlamda otoriteden bahsediyorsun coğrafya kaderdir ne denilebilir ki buna 😊
- +1 yıl
Yönetici sıfatı belli bir grubun başında olan herkesi mi diyorsun yani açık konus 🤣
- +1 yıl
Kafamı öyle bir karıştırdin ki çakmağı sigarayla yakmaya çalisirim 🤣
- +1 yıl
Tamam yakmam 🤣
+1 yılİyi niyetim beni çok yoruyor
12 Yorumla- +1 yıl
başımıza ne geliyorsa iyi niyetimizden geliyor zaten
- +1 yıl
Aynen
+1 yılİnsanların umursamazligi vicdansizligi yoruyor ya
11 Yorumla- +1 yıl
insanı en çok insan yoruyor zaten ;)))
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. 9 kat olan binada neden jeneratör yok 🙄
13 Yorumla- +1 yıl
Binada elektrik var sorun elektrikte değil asansörün kendisinde :D
- +1 yıl
kimse yönetimi almak istemiyor zaten :D millet zoraki yapıyor :D istifa desek zil takıp oynarlar :D
+1 yılÜşenmek bile yoruyor bu nasıl bir şey 🤷♀️🙄😅
113 Yorumla- +1 yıl
o nasıl oluyor :D
- +1 yıl
Bilmiyorum türün tartışmasız son örneğiyim 😅
- +1 yıl
hahah üşenmekten yoruluyorsan peki yorulunca ne yapıyorsun :D
- +1 yıl
Yorulmaya üşeniyorum 😂
- +1 yıl
o zaman burada bir kısır döngü var :D bu düğümü kim çözecek şimdi :D
- +1 yıl
Aman ben çözemem ona da üşeniyorum simdi halat filan kim uğraşacak allasen 🤦♀️
- +1 yıl
ultra üşengeciz o zaman :D
- +1 yıl
Sen de mi brütüs 🤦♀️
- +1 yıl
hiiiç topu bana atma :D kendi topuğuna kendin sıktın :P
- +1 yıl
Kaderde varsa süzülmek neye yarar üzülmek napalım çözeceğiz halatı artık insan azıcık yardım eder peeh 🤷♀️😑😅
- +1 yıl
ben sen de o ışığı azmi göreyim yardım ederim merak etme :P
- +1 yıl
Beni benimle bırakın kendim hallederim düştüysek kalkarız daha ölmedik ya 😎😅
- +1 yıl
tamam seni kendi haline bıraktık o vakit :P
+1 yılbu devirdeki insanlara maruz kalmak..
18 Yorumla- +1 yıl
peki hangi devirdeki insanlarla iletişim kurmak isterdin :)))
- +1 yıl
1900'lar
- +1 yıl
hımm peki o devir ile bu devir insanı arasındaki farklar ne sana göre
- +1 yıl
ruhtan anlayan şairlerin çok olduğu bir dönem, türkçenin bozulmadığı , saygının fazla olduğu , okuyanın değer gördüğü , samimiyetin bol olduğu , okumanın daha kolay olduğu , paranın değeri olduğu...
- +1 yıl
insanın anlayışlı ve halden anlayan olduğu..
- +1 yıl
kadınlar için okumak o kadar kolay mıydı bilmiyorum ama en azından dediğin gibi okuyanın değerli olduğu insanların biraz daha birbirine saygı duyduğu bir ortamdı diye biliyorum
- +1 yıl
şu an bulunduğum anne ve babaya sahip olsaydım evet yine de okumak ben ve kız kardeşlerim için kolay olurdu.. soruyu kendime göre cevapladım genlleme yapmadım..
- +1 yıl
zaten sorunun amacı o kendine göre cevaplamanı bekliyorum ;)))
+1 yılUzun zamandır yalnız olduğum için yalnızlık yordu...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılUfak detaylara takılmam :(
11 Yorumla- +1 yıl
takılma sen de :D
Anne ve babamin sorumsuzlugu
20 YorumlaO kadar yüksekte yaşayamam
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Elimde olmayan şeyler
10 Yorumla
+1 yılHalden anlamaz insanlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. Hayat beni çok yoruyor
10 Yorumlaİnsan ilişkileri kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılMesajıma geç cevap verilmesi
10 YorumlaTembelliğim , belirsizliğim ve kararsızlığım
10 YorumlaHayat deyip susuyorum
10 Yorumla
+1 yılBeni yoran herşeyden uzak durmayı tercih ediyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşksızlık krizini kafaya takmak beni iyice yordu.
10 Yorumla
+1 yılMerdivenler yoruyor birde spor yapmak
10 YorumlaYatmak 🙄
28 Yorumla- +1 yıl
Yatmak yorar mi insanı 🤨🤔
- +1 yıl
hii şimdi anladım mevzuyu bulaşmamak lazım sen haklısın çok yorar :D
- +1 yıl
siz bilmezsiniz deyince ne anlayım :D
- +1 yıl
fırsatları değerlendir biraz gez toz kaynat zamanımız olmuyor pek bugün bir kaçamak yaptım arkadaşlarla buluştum özlüyor insan böyle şeyleri
+1 yılPsikolojik baskı..
14 Yorumla- +1 yıl
kim psikolojik baskı yapıyor?
- +1 yıl
Yapanı sutladik
- +1 yıl
artık kafam rahat diyorsun yani :)))
- +1 yıl
Aynen. Büyük rahatlık
Olmadığım biri gibi davranmak
15 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle davranıyorsun ki?
- +1 yıl
Peki seni olmadığın biri olarak severlerse ne anlamı var ki? Aslında seni sevmiş olmuyorlar. Seni seven olduğun gibi sever ;)))
- +1 yıl
aynen öyle bir yerden sonra ne gidene gel diyorsun ne de gelene git. Hep karşıya bırakırım. Onun tercihi
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkenin durumu
11 Yorumla- +1 yıl
Ne sen sor ne de ben söyleyim içeri alırlar direk 🤣
+1 yılİnsanlarin iki yüzlülüğü
13 Yorumla- +1 yıl
o hangimizi yormuyor ki insanlardan soğumaya başlıyorsun bir yerden sonra
- +1 yıl
Soğudum ki zaten güven bitti
- +1 yıl
İnsanlardan uzak yer aramaya başlıyor insan bir yerden sonra ne guvenebiliyorsun ne de konusasin geliyor
Okul yolu 😿😿
12 Yorumla- +1 yıl
okul çok mu uzak
Fizik çalışmak
11 Yorumla- +1 yıl
niye ki sayısal dersler zevklidir :D
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026