Kişilik & Karakter Mesajlaşırken jest ve mimiklerinize, gülümsemenize dikkat eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Etrafınızdakiler gülümsediğinizi gördüğünde anlık toparlama geliyor mu yoksa spontane mi gelişiyor? Mesajlaşırken jest ve mimiklerinize, gülümsemenize dikkat eder misiniz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. hayır dikkat etmiyorum 1 0 Yorumla
Inci_qasimova Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl yahu bazen öyle oluyorku mesajlasirken istemsizce gülümsüyorum sonra kendimi ciddilestiriyorumki bizimkiler bilmesin jsjsj 1 0 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Bazen dikkat edemiyorum tepkiler istrmsiz yansıyor yüzüme 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hahaha fotoğraf süper 👍🏻 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayır dikkat etmiyorum
Evet ederim donuk mesajlaşırım
yahu bazen öyle oluyorku mesajlasirken istemsizce gülümsüyorum sonra kendimi ciddilestiriyorumki bizimkiler bilmesin jsjsj
Bazen dikkat edemiyorum tepkiler istrmsiz yansıyor yüzüme
Hahaha fotoğraf süper 👍🏻
Evet dikkat ederim.