Uyudun mu?
Kaç para verdin buna?
Geldin mi? ( Yok ruhum yolda bedenimi getirdiler buraya)
-İşim var.
-Ne işin var?
Yeni mi aldın? var mıydı?
Uyudun mu?
Kaç para verdin buna?
Geldin mi? ( Yok ruhum yolda bedenimi getirdiler buraya)
-İşim var.
-Ne işin var?
Yeni mi aldın? var mıydı?
Nereye gidiyorsun sorusundan hoşlanmıyorum, belki gittiğim yeri söylemek istemiyorum. Aynı yerde bulunmamıza rağmen ve başka yere de gitmeyeceğim kesin olmasına rağmen nereye diye sorana kızasım var, nereye sana ne, belki su içmeye gideceğim, belki canım kalkmak istedi, sana ne yani, bazı kişiler bazı soruları gerçekten ilgilendiği için sormuyor , haddini aşmayı sever bazı insanlar. Neden bu kadar kısa durdun, çabuk çıktın diye sormuştu tanımadığım bir teyze bana, hoşlanmamıştım sorusundan, tabii nezaketle yanıtladım, canım öyle istedi onun için erken çıktım, öyle olması gerekti, rahatsızlık vermek istemedim, alacağımı aldım ve çıktım , çok meraklı kişiler var, bazıları art niyetli değil lakin fazla meraklı. Ne kadar maaş alıyorsun sorusunu da sevmem, kaldı ki bu soruyu babam ve kardeşlerim hariç kimseye sormamışımdır, ne yapacaksın herkesin maaşı kendine yani. Ağzımı aramak için soru soranlara da kızıyorum, ağzımdan laf almak istiyorlar akıllarınca. En çok da art niyetle, fesat düşüncelerle, şeytanlıkla sorulan soruları, yapılan konuşmaları sevmiyorum, sen kimsin sen kimsin, keşke herkes kendine ben kimim ki diyebilse de haddini aşmasa, sanırım kendilerine ben kimim ki, benim haddime mi diyemedikleri için hadlerini aşacak soruları sorabiliyorlar
Haklısın 😂😂
mal mülk konusundan nefret ederim neleriniz var neleriniz yok? diye sormaları.. nazar değmesin diye okula telefonumu götürmüyorum. adamlar elindeki 2 dükkana zengin triplerine giriyorlar ellerinde xiaomi gelmiş benim telefona boşa para diye sallanıp duruyor mal kapıştıranlardan nefret ederim.
Son zamanlarda cevaamaktan nefret ettiğim şey ne zaman açıklanacak? Yahu ben ne bileyim ben sanki yapıyorum bunu. B3n de mağdurum abii be anlatıyosun sen
Cevap
2Cevap
Kocamdan sonra hayatında biri oldu 🙄🙄
Niye evlenmedin, sen mi alacann benii hağğğ?
napıyorsun
nefret ediyorum bu sorudan
Özel sorulardan nefret ederim
Sen misin?
vermeyiz ki
Napıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?