Bilmem kaç bin atama oldu. Sen niye atanamadın? Çalışmıyor musun? Sana ne yani? Soranlar da ya lise mezunu olan ve vaktinde hemen evlenen akrabalar veya oturup aşağıya bir kez bile Kpss çalışmayan üniversite bitince kendini özel sektörün kollarına atan bazı üniversite mezunu birileri. Evet, akrabalar sonrası buna da denk geldik. 😂😂
Sevgili olunca ondan öncesi ile ilgili sorulan saçma sapan sorular. Mesela sevgili olan bazı erkekler "Daha önce biriyle birlikte oldun mu?" Şunu sorup da kendi yaşamayan tek bir erkek yoktur. Yaşamayan birinin sormak aklına bile gelmiyor. Kendinden biliyor soran. Hadi sana yalan söylüyorum. Ne bileceksin canım? Önce kendine bir baksana.
Her soru. Açıklama yapmaktan nefret ederim. Burada da bir soruya cevap yazdıktan sonra yorumlarda ard arda soru yağmuruna tutanlar var. Bazen agresifleştiğim oluyor onlara karşı.
Her öğrencinin başına gelen durumlardan biridir "dersler nasıl gidiyor" sorusu. Gittiğiniz her yerde sanki anlaşmışlar gibi hep aynı soruyu sorarlar :) neyse ki artık mezun oldum da bu soruya maruz kalmıyorum. Aynı şeyleri duymak insanı sıkıyor çünkü. Ben de o yüzden hiçbir öğrenciye dersler nasıl gidiyor diye sormam empati kuruyorum :)
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama sık olmamakla beraber bazen sormak gerekiyor çünkü eğer çalışmıyorsa vicdan azabı çekecek ve bundan dolayı da belki çalışacak 😃
Ailem tarafından dalga geçilerek sorulan ne zaman akademisyen olacaksın sorusu dhdjd bir de neden çok fazla alanda ilerlediğim sorulup duruyor kime neyse🙄