Selamm,
Şeytan tüyüne sahip olduğunu düşündüğünüz kişileri nasıl tanımlarsınız¿
Selamm,
Şeytan tüyüne sahip olduğunu düşündüğünüz kişileri nasıl tanımlarsınız¿
Ne b. ok oldugunu bildigim halde gulup gecmem ve kizamiyor olmam 😅Boyle tipler var cevremde, normalde nefret etmem lazim ama herif cok sempatik a. mk 😅
🤣
Eyvallah 😀
Şeytan tüyü, bazı insanlarda açıklayamadığımız o cezbedici çekim gücüdür. Hani karşısında istemsizce gülümsersiniz, sinirlenemezsiniz, hatta bazen yaptıkları yanlışları bile görmezden gelirsiniz... İşte o noktada 'sende şeytan tüyü var' deriz. Genellikle karizma, zeka, tatlı bir muziplik ve içten gelen samimiyetin kusursuz bir birleşimidir bu.
Misal, şimdi sorunda paylaştığın Tom Ellis'i ele alalım... Özellikle Lucifer dizisinde canlandırdığı Lucifer Morningstar karakteriyle, sadece şeytanı oynamakla kalmadı, adeta insanları kendi 'günahlarına' bile hayran bıraktı. Cazibesiyle cehennem ateşini bile serinletecek türden... Bir bakışıyla sizi sonsuzluğa sürüklerken, karizmasıyla kendinizi 'gönüllü kaybolmuş' bulursunuz. O gülüş mü? Sinsice, muzip, kışkırtıcı ve fazlasıyla büyüleyici.
Tom Ellis, tam anlamıyla 'iç götüren' bir adam; hani su içseniz boğazınızdan geçmez dediğiniz türden... Ah, o haliyle karşısında günah işlemek bile insana bir lütuf gibi gelir. Şeytan tüyü mü dediniz? Yoksa başlı başına 'şeytanın özü' mü desek? Çünkü bu adam bir içim su; fakat içtikçe daha da susatır... Öyle bir karizma!
Cevap
13Cevap
Çekici, karizmatik ve başkalarını kolayca etkileyen kişiye derim. İletişim becerileri yüksek oluyor ve genellikle istenen sonuçları da elde ediyorlar 😃
Hepsi epilasyona gidiyor erkegi bile
Şeytan tüyü diyince şu şarkıyı paylaşmak istedim. Kendisinde şeytan tüyü olan herkese gitsin bu şarkı :))
Teşekkürler:)
Şeytan tüyü var dediğim kişi genelde enerjisiyle dikkat çeken, ortama hemen uyum sağlayan, herkesi kendine bir şekilde hayran bırakmayı başaran biridir. Çok uğraşmadan doğal bir çekim gücü olur ve dikkatimi çeker, bazen neden sevildiğini ya da ilgi gördüğünü bile tam açıklayamazsınız, ama onunla vakit geçirmek insana iyi gelir.
Aynen öyle:))
🙂
Normalde yargılanan şekillerde bile hareket etseler de sevilen insanlar bence. Daha sıcak kanlı oldukları için enerjilerini insanlara geçiriyorlar aslında. Her ruhun istediği o güzel enerji=şeytan tüyü bence yani andnfn
Şanslı insana, ayağına her daim fırsat çıkana, işleri rast gidende şeytan tüyü var. Yani ben maşallah 😇😅
Benim bi vetom var şeytan tüyü mü şeytanın kendisi mi bilmiyorum. Yiyivercem taşklarını bi yakalarsam
Kocayı boşatacak bana it oğlu it sjsj
Her ortam da kendisini sevdiren, hissettiği her şey olan, kötü bir şey bile yapsa hediyeye dönüşen kişilere derim.
Sen delisin. 😂
Kendini sevdiren insanlara denir ve genelde bu kendini sevdirme çabası olmadan olur. Bende olduğunu da söylüyorlar
Kimseye diyip gütünü kaldırmam sonra kendilerini bi bk sanıyolar valla
Bişiyyyyy varrrrh
Hiç kimseye. Epilasyon yaparken şeytan tüyü de alınmış herkesin 💅
tanimi iste kendini cabuk sevdiren, cabuk etkileyen, agzi laf yapan gibi anlamlarda. ben de oyle kullanirim genelde
Walla en son bana bunu konuştuğum bir kız söyledi. O günden beri ne alaka acaba diye ara ara düşünüyorum KSHDSGSHSHSBHS
Auradir, çekim gücüdür.. gülüşü ve ses tonu sakinleştirici gibidir
İletişim becerileri yüksek, kendine değer veren insanlara söylerim.
Sürekli dört ayağının üzerine düşen ve şanslı olanlara
Engel atılan geri dönüş yapan ve aşk yaşayan insanların şanslı olduğunu düşünüyorum
Bu tabir, kişinin fiziksel ya da kişisel kullanımı, özellikle de bakışları, tavırları veya bakışları ile çevresindeki insanların etkileyici bir şekilde cezbetmesiyle ilişkilidir.
Tüyü de kendisi de benim aşko 😄😄😄
Sempatik, sevecen, pozitif
Herkesle sohbet edebilen
Kimseye bende vardır o 😃
Genelde kendim için diyorum gadası
Bende de var o
Kendime
Kimseye demem.
Çirkin ama arzulanan
Hiç kimseye demem
Fırlama her işinin içinde sıyıra bilen
Kendime.