Kişilik & Karakter Herkesi andıran bi emoji var mıdır? mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor vardır kesinn🧚🏻♀️ siz beni andıran emojiyü atın bende sizi andıran emıjüyü atim🫠 Güncellemeler1 yıl Bu soru tutmazsa moralim bozulurmuş Güncellemeler1 yıl İyi geceler 🌙✨ Herkesi andıran bi emoji var mıdır? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Pelin_002 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl İllaki vardır, seni andıran emoji 💫💫💫 3 3 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Buda seni andıran 🌸 Yorumla Pelin_002 1 yıl Teşekkür ederim😅 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Rica ederim😊 Yorumla
Guapoo6 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 821 cevap paylaştı. Vardır bi sürü emoji var 1 11 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Tamam sen beni andıranı atıcaksın bende seni andıranı atıcam Yorumla Guapoo6 1 yıl 😴 bu bence :) Yorumla mathmaxeil 1 yıl Neden 😂 Yorumla Guapoo6 1 yıl 😂valla bilmiyorum Yorumla mathmaxeil 1 yıl Aklıma bişi geldi ama şu erken uyuma konusundan mı msmjd Yorumla Guapoo6 1 yıl Ahahahah evet doğru 😂 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Pekii bende seni söylim bu🙂 Yorumla Guapoo6 1 yıl Neden bu 🙃 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Çok sık kullanıyosun çünkü 🙂 Yorumla Guapoo6 1 yıl Evet seviyorum o emojiyi Yorumla mathmaxeil 1 yıl Belli oluyor ayn Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Mm seni andıraan 😌 bu galiba 1 8 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Teşekür ederim senide andıran bu sanki 😇 Yorumla nemünoseboo 1 yıl hayır ya jxnzjxnx Yorumla mathmaxeil 1 yıl Neden yaa msjsjd Yorumla nemünoseboo 1 yıl melek değilim maalsef asko xbjxnxy Yorumla mathmaxeil 1 yıl yaa ama melek gibisin 🤭 Yorumla nemünoseboo 1 yıl eriyebilir miyim 🫠lxxkdixn sen de öylesin🌸 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Eriyeyebilriisn 🤭🌸💕 Yorumla nemünoseboo 1 yıl eridim nxixnizx Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Bu 🕶 veya bu 🤫 1 5 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Ben mi kdjd Yorumla Assoly340 1 yıl İvit. Sjsj Yorumla mathmaxeil 1 yıl Timam✨ seni söylim pp den dolayı bu 😈 veya 👽 msjsjd Yorumla Assoly340 1 yıl Haha teşekkür ettim. ✌👻) Yorumla mathmaxeil 1 yıl Rica ettim 🌸✨ Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Seni atayım peki 😇 1 20 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Bende seni atayım skzskzksz Yorumla curlyboyyy 1 yıl Ben random muyum sksmzkz Yorumla mathmaxeil 1 yıl Evet Yorumla curlyboyyy 1 yıl Hile yapma emojimi ver dkkzkz Yorumla mathmaxeil 1 yıl Emoji yok sana random var. Yorumla curlyboyyy 1 yıl Hile yapmayı seviyorsun sözünde de durmadin bu ne anlama geliyor biliyor musun Yorumla mathmaxeil 1 yıl Ne anlama geliyomuş bilmiyorum 🙄 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Hiçbir anlama gelmiyor skskso Yorumla mathmaxeil 1 yıl msjsjd böyle bi şeyin geliceğini hiç düşünmemiştim 😂 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Neyse atıyorum 🤯 Yorumla curlyboyyy 1 yıl Bu ne anlama geliyor sksks Yorumla mathmaxeil 1 yıl Senin saçlarına benzettimde biraz ondan şeetmiştim msjsjd Yorumla curlyboyyy 1 yıl He anladım sksksk Yorumla mathmaxeil 1 yıl msjsjd Yorumla curlyboyyy 1 yıl Bu saatte adam mı uyur Yorumla mathmaxeil 1 yıl Ben uyucam belki karışmaz mısın Yorumla curlyboyyy 1 yıl Karışıyorum skjzkz Yorumla mathmaxeil 1 yıl Yinede uyiycam ben Yorumla curlyboyyy 1 yıl Iyi uykular Yorumla mathmaxeil 1 yıl Teşekkürler Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Benim bu 😠 0 5 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Beni söyliyceksin ben seni söyliycektim Yorumla _BombacıMülayim_ 1 yıl Hee o zama snee😒 Yorumla mathmaxeil 1 yıl msjsj doğru Buda sen 💅🏻 Yorumla _BombacıMülayim_ 1 yıl Hiçte bile 😠 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Öyle öyle hahay 🤭 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl 🥷🥷 0 6 Yorumla mathmaxeil 1 yıl msmsjdjd sende bu😎 Yorumla mathmaxeil 1 yıl Bu arada bu senin attığın emıjiyw cidden benziyorum msmjd Yorumla vDuhe 1 yıl Çok gizemli bir bağyaan vibe alıyorum sizden Yorumla mathmaxeil 1 yıl olabilir.. beni görsen ninja diyceğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam Yorumla vDuhe 1 yıl Yemine gerek yok kafamda canlanıyor az çok Yorumla mathmaxeil 1 yıl Peki.. Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl emoji sevmem 0 5 Yorumla mathmaxeil 1 yıl mızıkçilik yapmıyoruz ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ben hep yapardimki okulda o yüzden sevmezlerdi beni Yorumla mathmaxeil 1 yıl Ne yapardın okulda anlamadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl mızıkçılık :D Yorumla mathmaxeil 1 yıl hımm burada bari yapma ben hemen senin emojini atim diycem ama gizliden çıksan daha kolay olur benim için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İllaki vardır, seni andıran emoji 💫💫💫
Buda seni andıran 🌸
Teşekkür ederim😅
Rica ederim😊
Vardır bi sürü emoji var
Tamam sen beni andıranı atıcaksın bende seni andıranı atıcam
😴 bu bence :)
Neden 😂
😂valla bilmiyorum
Aklıma bişi geldi ama şu erken uyuma konusundan mı msmjd
Ahahahah evet doğru 😂
Pekii bende seni söylim bu🙂
Neden bu 🙃
Çok sık kullanıyosun çünkü 🙂
Evet seviyorum o emojiyi
Belli oluyor ayn
Mm seni andıraan 😌 bu galiba
Teşekür ederim senide andıran bu sanki 😇
hayır ya jxnzjxnx
Neden yaa msjsjd
melek değilim maalsef asko xbjxnxy
yaa ama melek gibisin 🤭
eriyebilir miyim 🫠lxxkdixn sen de öylesin🌸
Eriyeyebilriisn 🤭🌸💕
eridim nxixnizx
Bu 🕶 veya bu 🤫
Ben mi kdjd
İvit. Sjsj
Timam✨ seni söylim pp den dolayı bu 😈 veya 👽 msjsjd
Haha teşekkür ettim. ✌👻)
Rica ettim 🌸✨
Seni atayım peki 😇
Bende seni atayım skzskzksz
Ben random muyum sksmzkz
Evet
Hile yapma emojimi ver dkkzkz
Emoji yok sana random var.
Hile yapmayı seviyorsun sözünde de durmadin bu ne anlama geliyor biliyor musun
Ne anlama geliyomuş bilmiyorum 🙄
Hiçbir anlama gelmiyor skskso
msjsjd böyle bi şeyin geliceğini hiç düşünmemiştim 😂
Neyse atıyorum 🤯
Bu ne anlama geliyor sksks
Senin saçlarına benzettimde biraz ondan şeetmiştim msjsjd
He anladım sksksk
msjsjd
Bu saatte adam mı uyur
Ben uyucam belki karışmaz mısın
Karışıyorum skjzkz
Yinede uyiycam ben
Iyi uykular
Teşekkürler
Benim bu 😠
Beni söyliyceksin ben seni söyliycektim
Hee o zama snee😒
msjsj doğru Buda sen 💅🏻
Hiçte bile 😠
Öyle öyle hahay 🤭
🥷🥷
msmsjdjd sende bu😎
Bu arada bu senin attığın emıjiyw cidden benziyorum msmjd
Çok gizemli bir bağyaan vibe alıyorum sizden
olabilir.. beni görsen ninja diyceğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Yemine gerek yok kafamda canlanıyor az çok
Peki..
emoji sevmem
mızıkçilik yapmıyoruz ama
ben hep yapardimki okulda o yüzden sevmezlerdi beni
Ne yapardın okulda anlamadım
mızıkçılık :D
hımm burada bari yapma ben hemen senin emojini atim diycem ama gizliden çıksan daha kolay olur benim için