Aşk İlişkileri Olmasını istediğiniz bir emoji var mi? flaneurx Takip Et Master Yaş: 124 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Totoyla gülen emoji olsa fena olmazdı 😎😎😎 Olmasını istediğiniz bir emoji var mi? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 41 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tüstüm emojisi olsun :) tüstüm dedi odadan çıktı ataşş 1 2 Yorumla flaneurx +1 yıl Totodan tüstüm olsun onadaa🤣 Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Hahsh :) Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Emoji değil de kelimelerime daha çok güveniyor ve şekil verebiliyorum.. emojiler gülsün, el sallasın falan.. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 41,7b cevap paylaştı. Var ki istediğin; 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 46 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Ben de diyorum toyota ne alaka? Totoymuş ya o.😄😄 O zaman da diyer uzuvlarla ister millet🙂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 206,3b cevap paylaştı. Sonsuzluk işareti ama uzay temalı yani içinde yıldız olan 1 0 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kendi gülüşümü görebilecegim bi emoji istiyorum hicbiri bana hitap etmiyor 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. yok galiba 😬 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ateş çıkaran gözler olabilir.. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tekere taş girmiş emojisi 🤣 1 0 Yorumla
TwistzZz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Sektir deli emoji ne güzel olurdu 1 0 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Bilemedim. 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. yoktur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tüstüm emojisi olsun :) tüstüm dedi odadan çıktı ataşş
Totodan tüstüm olsun onadaa🤣
Hahsh :)
Emoji değil de kelimelerime daha çok güveniyor ve şekil verebiliyorum.. emojiler gülsün, el sallasın falan..
Sinirlitatlış olabilir kjasdkjas
Var ki istediğin;
Ben de diyorum toyota ne alaka? Totoymuş ya o.😄😄 O zaman da diyer uzuvlarla ister millet🙂
Sonsuzluk işareti ama uzay temalı yani içinde yıldız olan
Kendi gülüşümü görebilecegim bi emoji istiyorum hicbiri bana hitap etmiyor
yok galiba 😬
Ateş çıkaran gözler olabilir.. Keyifli geceler..
Tekere taş girmiş emojisi 🤣
Sektir deli emoji ne güzel olurdu
Bütün emojileri yapmışlar
Bilemedim.
Nah yapan emoji 🤣
yoktur