Türkiyede burdan başka yerde yaşayamam ben😂 4 mü 5 mi ne şehre gittim yok benlik değil 3 günden fazla duramam, buranın kalabalığına trafiğine sövsemde seviyorum. Özgür hissediyorum sanırım🤔 sınırlama kısıtlama yok. Kafan attı çık. Balıkesirde ikindiden sonra anca komşuya gidebilirim🤔
Gitmedim oralara İzmir belki ama antalya'da kavrulmak istemem😂 illede İstanbul isterim🥺 Yaşlanmak değil insan görmek istememek o😂 dağ evi hayalim vardı ama istemiyorum artık. Ona inancım kalmadı😂
Arka tarafta genç kızlar vardı yanımda babam kızlar böbreklerim düşüyor siye bağırdığında babamla kahkahalara boğulmuştuk belki de en güzel anılarımdan biridir 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Thug life emojisi olabilir. Gözlüklü emojinin ağzına sigara 😂
Vaaayy çok iyi😂 valla aklıma gelmezdi harika olur bunlar🤔 taklayf çok iyi ama sigaralı emoji daha çok tutulurdu😂
Sizden çok iyisini düşünmeyi öğrenecek değiliz. En iyisini de biz düşünürüz. rte 😎😂
Ahahahahahaha duyduğum en iyi espri buydu😂😂
Nasıl bir çevren var acaba 😂
Rtesiz😂😂😂🤭
Neyse yine en iyileri yazarız yaşatırız 😂
ben de kaşı sinirden kalkan emoji istiyorum
🤨 şu değilmi
evet ama bunun öfkeli hali olmalı 😀 ben sinirlendiğim zaman sol kaşım kalkıyor da 😂
Ahahaha hemmen siparişleri iletiyorum tez yapılsın😂
tez kellesi vurula der gibi oldu 😂
Emir büyük yerden çünkü😂 sen istemişsin daha ötesimi var😎😂
vıy vıy 😌
🙄😒😏 biraz yumuşatılmalı sanki istediğim emoji yok 😂
sen deyince farkettim😂 aradım bulamadım 😂 bunlar çok tribal😂
Kesinlikle ya 😂 en çok 🙄 bunu seviyorum ama gerçekten tribal 😅😂
Ahahha normalde de 🙄 bunu çok yapıyorum ben😂
İlla ortak noktamız olmalı diyorsun 😅😂
Aynı gün doğumlu Oğlak burcu olmak bunu gerektirir 😎😂
Sen nerde yaşıyorsun acaba ya 🤔😂
İstanbul 🤔
Çok uzaktasın 🙄
🥺 kalpler bir olsun mu diyeyim 🥺 avunur muyuz😂
Şimdilik 😂
O değilde ben sevmiyorum bile şahsen orayı sen nasıl uaşayabiliyorsun 😅
Türkiyede burdan başka yerde yaşayamam ben😂 4 mü 5 mi ne şehre gittim yok benlik değil 3 günden fazla duramam, buranın kalabalığına trafiğine sövsemde seviyorum. Özgür hissediyorum sanırım🤔 sınırlama kısıtlama yok. Kafan attı çık. Balıkesirde ikindiden sonra anca komşuya gidebilirim🤔
😂😂😂 İzmir Antalya oralara gittin mi?🤔 ben cidden yaşlanıyorum galiba mümkünse ne gelen olsun ne ben gideyim 😂
Gitmedim oralara İzmir belki ama antalya'da kavrulmak istemem😂 illede İstanbul isterim🥺
Yaşlanmak değil insan görmek istememek o😂 dağ evi hayalim vardı ama istemiyorum artık. Ona inancım kalmadı😂
Cidden ya insan görmek istemiyorum 🤔 bakış açımı tamamlıyorsun 😌bak ben yapınca seni tatile çağırırım 😏😂
Sanırım büyüdük😪 ooo beleş kalacak yer gelirim😂🤭 sen nerdesin 🤔
şu an Nevşehir belki dağ evim ordu da olur bilemem 😂
Ağustos'ta ordaydım 😂 ben sana gelmişim haberimiz yok🥺
Ağustosta stresim tam artmamıştı sitede de yoktum ki 😂 ev taşıyordum keşke tanış olsaydık yardım ederdin 😂
Ev taşıma işi bitti dimi? bence tam zamanında tanıştık😇😂🤭
Amelelik mi yapcaktım desene 😂 mantıklı kışın gelirsin 😌
Kışın soğuk olmuyor mu🤔 bir daha ne zaman nasip olur bilmem ki😪
Kısmet 😁 oralar ne zaman sakinleşir ki zannetmiyorum ama risk alayım 😂
Kışın balon olmaz ama🥺
Sen bolona mı binmek istiyorsun 3 4 gibi yola çıkıp nerde duracağı belli olmayan dümensiz şeye 😅😂😂 kışın olmaz evet 😂
Ahahaha ben çıktım o yola😂 ama ne için sor sadece izlemek foto vs için😂 izlemek için bile para😂 böyle ticaret görmedim 😂
Ben aslında burdaydım galiba ya seni götürürdüm 🥺 bir dahakine ben seni izlerim 😅 kontrol takıntısı ona binmem 😂
Ben el sallarım sana🤭 dümensiz demene kahkaha attım😂 haklısın alakasız yerlere iniyor ben yanıma çarsaf alayım düşerse paraşüt yaparım🤭
😂😂😂 bencede düşün bişeyler. Hiç sevemedim onu ya paraşüt bile daha mantıklı hatta lunaparktaki şu çılgın şeyler 😂
Hayatta ilk kez gören bize cazip geliyor 😂 senin içindesin diye alışıksın ya biz ufo görmüş köylü gibi heyecanlanıyoruz😂😂😂
Yok be benim heycanlanmam için ölmem gerek 😂
360 trene binmen lazım😂 ama ben ona binmem yürek yemedim 😂
Yok be elma kurdunun üst üst versiyonu 🤷
Ahaha ya nasıl rahat anlatıyor bir de😂 feleğim şaşar benim çarpışan arabaya binerim ben🤭🤭
Kamikaze ye 10 yaşında binmiştim 🫣
😂😂 kalbim ağrıdı okurken
Arka tarafta genç kızlar vardı yanımda babam kızlar böbreklerim düşüyor siye bağırdığında babamla kahkahalara boğulmuştuk belki de en güzel anılarımdan biridir 😅
O arkadaki kız ben😂
😂😂😂😂
AA güzel olurdu hakkaten
Heh işte bu😂 tam destek💪
Yok ya öyle beklentim😬
Emojide bile trip ha
Ahahhahah aynen öyle😂
Tiz getirile bu emoji
Sağol😂 destek bekliyorum işte bu💪
Verdim gitti destegi 👏
Hayır yok
Yoktur nov