Dün çok iyiyken bugün en diplerde olabiliyorum bezdum kendimden.
Bugün böyleyim mesela. Çay mı demlesem kendimi atsam karar veremiyorum 🙄

Dün çok iyiyken bugün en diplerde olabiliyorum bezdum kendimden.
Bugün böyleyim mesela. Çay mı demlesem kendimi atsam karar veremiyorum 🙄

Genel olarak kendimi pozitif biri olarak görsem de, zaman zaman karamsar olabiliyorum. Hayatın getirdiği zorluklar ve belirsizlikler, duygusal dalgalanmalara yol açabiliyor. Ancak, çoğunlukla bu karamsar anları geçici olarak görüp, pozitif bakış açımı geri kazanmayı tercih ediyorum. Bu dengeyi kurabilmek, hayatın daha sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlıyor.
Pozitif olduğuma daha doğrusu kalabildiğime inanıyordum. Yakın zamanda birinden duyduğum söz uyandırdı beni, biraz pozitif ol. Tanıyanlar, bu kadar pollyanna olunmaz dediği bir insan... hayat işte diyip iç çektirdi bu an. Biraz düşününce yine aynısını tekrarladım: ölümlü dünya. Şimdiyse ferahlayarak nefes veriyorum. Çünkü dünkü bizle, bugünkü biz bir değil. Olmayacak da. Şimdi negatif görünen ama olayları derinliğinden yüzeyine kadar net bir şekilde görebilen gerçekçi bir insanım. Yorumlamayı ve sonrasını düşünmeyi öğrendim sadece.
İnsanız hepsi bizim için ama genelde pozitif 🥰
Pozitif fakat zaman zaman karamsar tabiki
Ya sen benim ruh eşim gibisin gibi gibi
Seni yerim gibisi fazla
✨☀❤
Cevap
22Cevap
Ben pozitif görüyorum ama sanki insanlar bazen itici buluyor neden öyle mesela sen bir boyunu sordun diye beni itici bulduğuna eminim
Bulmadım sadece sordum neden soruyorsun diye
Teşekkür ederim o zaman
Genel olarak pozitif biriyim ama ani ruh hali değişimlerim olabiliyor. İkizler burcuyuz olsun o kadar 😅
Hayat zor üstüne ikizler burcuyuz jsjs
Kendimi övmeye ya da kendimi pozitif olarak görmeyi hiçbir zaman tercih etmiyorum çevremdeki insanların davranışları ya da benden beklentileri Benim için en önemli etkinliktir
Pozitif neşeliyim ben sosyal 👥 hayatımda. Grişken bir yönüm var liderlik yaptım kurumlarda hatta. İnsanları yönlendiriyorum, motive ediyorum disiplinliyim.
Çok karamsarım , pozitif günlerim geride kaldı. Tökezleye tökezleye artık iyi bir şey düşünemiyorum zaten keyfim de yok.
Mesleğimde ve insan ilişkilerinde pozitifken, kendi içimde karamsar oluyorum çoğu kez. Ama güzelliklere sarılıp çabuk atlatıyorum.
Ben hep başkalarına pozitif kendime negatif olmuşumdur ve bunu nasıl başarıyorum hâlâ anlayabilmiş değilim
Aslında Milka çikolatası ve Nutella karışımı adamım ama bazı şeyler tadımı alıp yerine acı ve ekşi sos bırakıyor.
İkisinide yaşıyorum ama pozitif olmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Ağırlıklı olarak pozitifimdir. Mutlaka bardağa dolu tarafından bakarım.
Realistim. Pozitif olmak için uğraşırım ama pozitif olacağım diye de gerçekleri göz ardı edemem.
Kendi e pozitif bak pozitif gör nigatifleri şok at kafandan hayat güzel yaşamak güzel
Kendimi üzmemek adına pozitif kısımlara bakmayı seviyorum ben 🙃
Pozitif birisiyim. Polyanna olmama çok az var 🤭🤭💖🌸
heeep pozitif biriyim bence karamsar oldugum anlar cok cok azdiir
Karamsar olduğum zamanlar atıyorum kendimi dışarı doğa yürüyüş beni çok motive ediyor
Zaman zaman karamsar da oluyorum ama genelde pozitifim ben.. yani negatif olmak kötü bir şey
Dâimâ müspet düşünür öyle davranırım. Nadiren kafama birşeyler takarım
zaman zaman karamsar oluyorum elbette ama hayatimin %80inde falan pozitifimdir
Pozitif olmaya çalışsam da içim karamsar davranıyor.
Karamsarlık olmaz ben de
Niye karamsar olayım ki bu dünyaya yeniden mi gelecegim
benimde gun icinde degil direk saat basi degisiyor dusuncelerim
Pozitif birisiyim kendi içimde.
Çoğu zaman karamsar zaman zaman pozitif.
En pozitifi bile ara sıra karamsar olur
Karamsara yakın nötr diyelim
Hep pozitif düşünürüm
Dışarıya pozitif kendi içimde bir öyle bir boyle
İkizler burcuyum ben ikisi de oluyor
Bugün bende öyleyim yanliz degilsin
Pozitiflik daha baskın
Her zaman pozitif biriyim.
Her zaman negatif biriyim 💅
Bu ara karamsar
Pozitifliğimin içinde büyük karamsarlığım yatıyor
Pozitif tabisi.