Selamm,
Temmuzda bile üşürken, üşüdüğünü belli etmeyecekler kadınlar mıdır yoksa erkekler mi?
Selamm,
Temmuzda bile üşürken, üşüdüğünü belli etmeyecekler kadınlar mıdır yoksa erkekler mi?
Bu aslında kişiden kişiye değişir. Ama kadınlar bu konuda daha iyi genelde. Kendi açımdan bakarsam çok açık sözlü biri olduğum için asla saklayamam duygularımı.
Aslında çok küçükken böyle değildim bana duygularımı içimden geldiği gibi yaşamamı ilkokul aşkım Ömer öğretmişti 😂 Bana sürekli beni sevdiğini söylüyordu, önümde arkamda dolaşıyordu, öpmeye sarılmaya çalışıyordu. Hatta bir gün annesinin yüzüğünü çalıp evlenme teklifi etmişti. Başta onu sevmesem de sonrasında benim için çabaladığını gördükçe onu sevmeye başladım ama söyleyemedim asla utandım hep. Tüm 1. sınıf boyunca benim için uğraştı çabaladı. Sonra bir gün okula gelmeyince komşusuna nerde olduklarını sordum. Almanya ya taşındıklarını öğrendim. Kendimi tutamayıp ağlamaya başladım hatta anneme karnım ağrıyor o yüzden ağlıyorum demiştim 😂
O gün o kadar pişman oldum ki beni bu kadar seven birine bir kez bile sevdiğimi söylemediğim için... O günden beri duygularımı doyasıya yaşarım, asla içimde bir keşke bırakmam...
Bunun cinsiyetle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum ama illa genel üzerinden gidersek kadınlar diyorum...
Orgazm gibi fiziksel bir durumda bile olmadığını size karşı saklayabilen, harika olduğunuzu düşündürten kadınlarımızı hafife almamak gerek 🙃
İstisnalar her zaman vardır zaten ajdjfk
Teşekkürler efennim 🌸
Kadınlar. Yaratılış, içimize işlemiş. 🙄
O değilde her şeyini dışarda yaşayanlar da var, cinsiyetten çok yapı meselesi bana göre.
👍👏
Teşekkür ederim. 🌸
Bununla ilgili bir kaç bilgiyi okurken . Bazı insanların neredeyse "duygusuz "diye tabir edececeğimiz varlıklar olduğunu görüyoruz. bunun sebebi amigdalanin normal şekilde verileri işlememesi. zaten bu durumda (otizm ya da şizofren dediğimiz hastalıklar hasıl oluyor ). konuyu sağlıklı bireyler olarak ele alırsak küçüklükten beri bu konuda eğitim almamışsa erkek veya kadın bence erkekler bir tık daha gizleyebiliyor duygularını. bu konuda eğitim almış bir kadın sahada bir erkekten daha gizli hareket edebilir tabi. Duygusal olarak.
Cevap
26Cevap
Kadınların duyguları daha iyi saklayabildiği bir gerçek bence 😃
Erkekler bu konuda çok iyiler..
Ayrıca erkeklerin duyguları çabuk değişebiliyor.
Kadınların eline su dökemeyiz. İsterse de parmaklarında oynatıyorlar.
Bu, kişiden kişiye değişse de genelde kadınlar daha gizemli gibi geliyor. Çünkü kadınlar, duygularını ifade etmek yerine farklı yollarla ima etmeyi tercih edebiliyorlar. Erkekler ise genelde daha net ve açık bir tavır sergiliyor. Ancak duyguları saklama konusunda erkekler biraz daha başarılı bence, çünkü toplumsal olarak erkekler hep güçlü olmalı
Erkekler. Ben de yok öyle şeyler. Seversem derim, sevmezsem derim. Gri yok bende. Söylememek, başkasına fırsat vermektir. Sevdin mi git konuş bence en mantıklısı uçun da ölüm yok hkllşşşş
Ucunda*
Taktik maktik yok bam bam bam kööööşçş saklamıyorum valla, başkası kapacağına ben kapayım hnmöçççç Dünya'ya genel izleyici kitlesi olmaya gelmedik 🤣
Kendi kişiliğimi göstermeyeceksem saklayacaksam her şeyi benim ben olmamın ne manası kalır ki.. Kendi istediğim gibi biri olmam o zaman, insanların istediği gibi biri olurum. Ben bu bakımdan birinden hoşlanırsam kartlarımı açık bırakırım, başımın üstü de müsait ayağımın altı da yerini o belirlesin. Lööçş
Neyi saklıyorsun ki o kadar hahah
Ne anlamda kazandırıyor ahah aklımda deli sorular💭kşççç
O ne şimdi bir şey diyecem yeri değil şey gibi tövbe sen anladım 🤣
P ile başlayan k ile biten klşçççç
Benzetme edadı kullandım ben de gibi dedim hahaha jlöçççç
Edatı*
Yess kklşş
Eskiden erkekler içine ağlardı kimse görmezdi. Şimdi hepsi ponçik sevgi pıtırcığı olmuşlar. Kırıldım falan diyorlar inanılmaz.
Kadınlar bu konuda daha iyi kesinlikle
Bence erkekler.
Gizemli bir sevgilim olsun isterdim. Onu çözmeye ve keşfetmeye çalışmak eğlenceli olurdu. İlişkiye heyecan ve tazelik katar diye düşünüyorum
next olmaması için yeni yeni gizemler yüklemeli ksjdks
Bence kadınlar daha gizemli.
Erkeklerin her duygusu ortada çok çıplak kalıyorlar bu konuda.
Kadınlar önce gözlemliyor, sonra emin oluyor, eğer sağlamlık testi olumlu sonuçlanırsa kendini salıyor.
Kadınlardan korkulur.
Kesinlikle kadınlar saklar. Konuşmazlar, konuşmazlar. Vakti gelince 5 yıl önceki her konuşmayı noktası noktasına başımıza kakarlar.
"Len bunları nasıl hatırlıyor bu" diyerken sesin kesilir.
Kadın dedin mi korkacaksın :)
Her ikisi de var kişilik meselesidir erkekler cesurdur kadınlar daha gizemlidir diye düşünüyorum. 🙂
öyle bi davranırım ki seviyorumdur ama sanırsın ki ölümüne düşmanım
vampirlerin duyguları yokta ondan ahahaha neyse şaka bir yana benim yöntemim maskelenmiş iletişim ya da manipülatif yansıtma
herkes öğrensin mi sırrımııııı olmaaağz
Asmr wjsnw
😸
Gelmem diyor
pahalı mama yiyormuş pembe simli yoksa olmazmıs
Jsjdhs
Kadınlar daha gizemli özellikle ben mişim yeni öğrendim gsjsjskksk
Gizem göreceli bir kavram kimde olduğu belli olmaz gadası
Bence kadınlar daha gizemli ama duygularını saklama konusunda erkekler daha başarılı. Kadınlar genelde detaylarda hislerini belli eder, ama erkekler daha düz bir şekilde saklayabilir. Yani, kadınlar gizem yaratır, erkekler ise bir duvar örer gibi.
Ben saklarım duygularımı kontrol altına alır rengini belli etmem. Mantık ağırlık olunca duygulara pek yer kalmıyor zaten. O yüzden ketum görünürüm.
kadinlar hisleri, duygulari saklama konusunda cok iyi degil kendimden biliyorum. erkekleri anlamiyoruz bu konuda bence, seviyor mu sevmiyor mu hoslaniyor mu hoslanmiyor mu ilgisi var mi yok mu? hep bi garipler cunku biraz ordan oraya ordan oraya bi eski bi yeni falan olunca haliyle anlasilmiyo diyim
Bu karaktere bağlı olan aslında bir nevi bir yetenektir. Yapmacık olanı hemen fark edilir. Kadını erkeği yoktur.
Kim daha mantıksal bakiyorsa o daha iyi gizler. Amma velakin erkekler bu konuda bir tık daha başarılı
Kadınlar çok iyi sır saklayıp belli etmiyorlar. Bu yüzden kadınlar daha gizemli ve biz erkekler ister istemez ele veriyoruz.
Garılar dengesiz ayarsız ve ne yaptıkları ne yapacakları belirsiz
Kadinlar isterse kendi duygularina ek olarak erkeklerinkini de saklar
Biz daha gizemliyiz kadınların çoğu su içse anlatıyor hiç bir şeyleri gizli değil
Erkeklerin olmadıkları bir adamı oynama konusundaki becerileri insana şapka çıkartır
Erkekler tabiki bayılıyorlar gizemli olmaya , gizli gizli iş çevirmeye
gizemli insanlara güvenilmez ben şeffaf insan seviyorum
Kadınlar manipülatif canlılardır hele de borderline olan kadınlar aşırı manipülasyoncudur bu konuyu tartışmaya gerek bile yok erkek rol yapamaz içi dışı birdir
Benim olmadığım kesin
Çenemin bağına tüküreyim
Yani şimdi bunu erkek ya da kadın olarak bakamam. Şimdi ben kendim duygularımı çok iyi saklayabilen bir insanım. Böyle kadınlar da vardır elbet dünya üzerinde.
Sır tutmasını bilir misin?
Bende bilirim..
Kadınlar daha gizemli kesinlikle
Kadınlar çok garip varlıklar nerede ne yapacakları belli olmaz😀😀😀
Bence kadınlar duygularını saklamakta erkeklerden daha iyiler.
Erkekler daha gizemli. Ama kadınlarda duygularını iyi saklıyor
Bence iki tarafta gizemli
Erkekler saklar
Duygunun cesitliligine gore degisir bu
Gizem cinsiyete degil kişiliğe bağlıdır
kadınlar, açık ara
Kadınlar
erkekler daha iyi saklar
Kadınlar iyi saklar 🙂↕️
Ben daha gizemliyim 😂
Erkekler bu konu tartışmaya kapalı
Beni çözebilene helal olsun 😃