Huzur, sevgi ve aşkı kadının sevmeme nedeni nedir?
Erkek beyni daha sevebilir haldeyken, kadının beyni neden huzur, sevgi gibi şeyleri sindiremiyor?
Huzur, sevgi ve aşkı kadının sevmeme nedeni nedir?
Erkek beyni daha sevebilir haldeyken, kadının beyni neden huzur, sevgi gibi şeyleri sindiremiyor?
Aslında bu sadece kadınlar erkekler ve cinsiyet meselesi değil insanlara sevgine ve aşktan nefret etme nedeni sadece menfaat üzerine ilişkilerin kurulu olması artık kimse kimse için fedakarlık yapmıyor. Aşklar iyi içkiler sadece maddiyat üzerine kurulu oldu bundan kaynaklı olduğunu söylemek daha doğru olur. Özellikle ihanetler arttı
Cevap
1Cevap
Erkek beyni sevebilir mi😅 neyse bu işler cinsiyete göre belirlenmez. Herkes farklıdır
Kadınlara biraz güler yüz gosterdiginde, sohbet etmeye onun yanında olmaya çalıştığında gidiyorlar. Üstüne düşmek demiyorum. Dengeli bir şekilde yaklaşsan da kadınlar sıkılıyor ve gidiyorlar.
Ara sıra size bağırıp yüksek tondan bağırmak gerekiyor sanırım
Yani doğrudur ama emin ol çoğu erkekte böyle, kendisi ile üst perdeden konuşan kadınları seviyolar. Yani gerçekten iyi kendi halinde bir kadının sevildiğini görmedim ben.
Bir kızla konuşuyordum ama kızın genel kültürü sıfır, oturup hayatla ilgili bir şey konuşamıyorum. Ama beni seviyor.
Sohbet edemediğim bir kadının sevgisi yetmeyecek ki sadece benim için. Haksız mıyım
Yoo haklısın. Seni seviyor diye illa sevmek zorunda değilsin. Kafa yapısı önemli. Şans da vermişsin. Olmayınca olmuyor kadere bağlı biraz da.
Öyle tabii.. hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah bizim gibi güzel düşünceli kişilere denk geliriz
Amin🙏
Tuhaf bir soru olmuş devrik cümle gibi aynı
Aşk diye bisi yok eski zamanlarda vardı bu şimdiki zamanda ask yok s… var maalesef
Aşk iğrenç bir şey ama sevgi olduğunu düşünüyorum
degişir o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?