Ayrılık ve acısıyla başa çıkmak, zorlayıcı bir süreç. Bazen insanın duygusal olarak toparlanması zaman alıyor, ancak bu süreçte en önemli şey, duygularını kabullenmek ve iyileşmek için kendine alan tanımak. Zamanla, insan bir şekilde acıyı kabul ediyor, öğreniyor ve daha güçlü bir şekilde ilerliyor. Kendimi iyileştirmek için bazen yalnız kalmaya, bazen de yakınlarımla vakit geçirmeye ihtiyaç duyuyorum. Acının geçici olduğunu, ancak bu süreçten öğrendiklerimin kalıcı olacağını hatırlamak önemli.
Ayrılık zor olabilir, bu süreçte sana iyi hissettirecek aktivitelere yoğunlaşman kafanı dağıtabilir veya kendini geliştirmeye odaklanmak. Kalbinde oluşan boşluğu kendine ayırdığın vakitle doldurman bence en sağlıklısı olur, ayrıca hayatının başrolünde sadece sen varsın ve bunu düşünüp geride kalan kişinin eski sezondan bir karakter olacağını unutmamalısın çünkü bir süre sonra aklının ucundan bile geçmeyecek önemsiz biri olucak senin gözünde eminimki. Yardımcı olması için ayrılığın sebebini hatırlayıp ondan daha iyilerinin olduğunu ve seninde o daha iyi insanlardan biri olduğunu unutma ve kendi dengin olan kişi elbet karşına çıkıcak veya çıkmıycak ama sen her şekilde dimdik durucak ve iyi bir ruh halinde olucaksın. Acımız bize bir şeyler öğretmek için vardır. Umarım üzüntün diner ve daha iyi olursun 💖✨
Görseldeki moda giriyorum ya ayrılık sonrası saçımı kesiyorum değişiklik olsun diye ama becerikliyim kendim kesmeye cesaret etmiştim. Hafif yamuk kestim kalktım kuaföre gittim kuaföre de ben kestim diyemedim utandım annem kesti ya dedim. Kadın ne dese beğenirsin? Annenin makası iyiymiş aferin ona dedi bütün övgüleri kaçırdım
Son zamanlarda hayatım boyunca hiç aşk acısı yaşamadım Ama hayatta artık birçok Duygu durumuyla mücadele etmeyi biliyorum insan yaşadıkça bir şeylerle olgunlaşıyor veya güçleniyor bunu söyleyebilirim net olarak öğrendim diyebilirim. Acı da olsa insan bazen acılarla olgunlaşarak mutluluğu yakalayabilir.