Bu soruyu mevcut bir sosyal olgu hakkında bilgi edinmek ve sizin deneyimlerinizi öğrenmek için soruyorum. Bu genel bir konu. Sosyal bir anket şeklinde
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben çok deneyimli biriyim çünkü ben ikinci tuzaktan beri seziyorum bir de şöyle olsaydı Allah korusun ıyy beni öptü düşünsene dudağından iğrenirsin kendinden iğrenirsin ben sezdim kuzen ikinci tuzağında diyelim ki anlamasam sezmesem başımı çevirmesem Allah korusun öpse kurtulmasam ne dicekti kardeşi annesine anne ben bir şey gördüm dicekti ki öyle gördüm üstüne zorluyordu ne rezilik yengem daha şok olurdu belki de inanırdı neden çünkü olan bana olacaktı sonra ilk beni izledi uyurken sezdim beyin sinyal verir uyanırsın bunu çok yaşadım uyandım kaçtım sonra rahmetli kuzenimin yanında tacizler ediyor kapı açılıyor bırakıyor sonra hep uyanıyordum çünkü dediğim gibi beyin sinyal verir hep sezdim tuzakları kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki ilkten kurtardılar sonra arkadaşıyla tuzak kurdular ben bu sınavı hem kuzenle hem turdakiyle yaşadığım için iyi biliyordum o ne demek? o yüzden anlamam kolay oldu baya baktı arkadaşı o düşman da yanında arkadaşı süzdü rahatsız oldum gittim ve baya sene sonra kuzen 4 kere denedi hep aynı sınavı veriyorum ya çok iyi biliyorum arkadaşı bir kere hep anladım üstüne eski anı canlandı sonra kuzenimden şüphelendim sonra rüyalar gördüm başıma gelecekleri hayal ettim gerçek gibi eski anıları hatırladım sonra arkadaşım ve eşinin tuzağını sezdim tehdit edildiğimde sonra baya sene sonra tuzak kurdular onlardan kurtuldum umursamadım doğruysa olanlar ona olmuş etme bulma dünyası demişler çünkü ilki dersek yine gördüm muhattap olmadım Allah'a şükürler olsun ki
el hmdl evet bunu atlattın, asıl mesele bu, insanların birçok tuzak kurması ve zarar vermesi, anlıyorum sen güçlü bir kadınsın ve çektiğin çetin sınavlardan ders aldın
Allah ömrünüze kolaylık versin
Amin teşekkürler
kendinizi kötü insanlardan koruyun çok büyük rol oynayanlar var çok dikkatli olun el hmdl sizin çileniz gerçeği görmenizi sağladı Allah kuzu kılığına giren kurtlara basiret veriyor Amin
Teşekkürler ederim tabiki
Sizde koruyun
Teşekkür ederim çok naziksin
Rica ederim
🙏
Cifte hayat
12 saat erkek 12 saat kadin
Gun içinde de 6 sar saat yalan mi soyluyor
Hiç işim olmaz öyle insanlarla
el hmdl soruyu sosyal bi̇r anket şekli̇nde soruyorum merak etmeyi̇n sosyal konular hakkinda soruyorum
İyi seyirler
Farklı yaşam deneyimlerini bilmek ilginç ne yazık ki zor şeyler yaşayan insanlar var ve insanların bugün olayların ve durumların çeşitli olduğunu fark etmelerini sağlıyor Bu tür bir anketi iki soru üzerinde yapıyorum bu ve diğeri konular olumsuz durumlarla ilgili ama sadece basit ve olumlu konuları ele alamayız her şeyi ele almalıyız.
Bana iğrenç geliyor yalan ve çifte hayat
Bu noktada size kesinlikle katılıyorum, ancak bu durumdan muzdarip insanlar var ve bu konuyu gündeme getirmemin nedeni insanların yaşadıkları hakkında konuşabilmeleri.