Merhaba. Sorularını kaliteli ve içten buluyorum ama sanırım hiç yorum atmadım sorularına. Soru açıklamalarına yönelik konuşursam eğer, duygu düşüncelerimize dokunuyor açıklamaların çünkü bir yerde birleşiyor insanlar. Aynı düşünüyoruz, hissediyoruz, yaşıyoruz. Mizacının eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Bu kadar cümlelerim. İyi akşamlar diliyorumm. 🌸
03 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler keşke beğendiğin sorularımda da olsaydın. Maalesef ben sana hiç denk gelmedim o yüzden seninkisi gibi uzun ve güzel bir yorumda bulunamayacağım. Sadece perilere benzettim seni, profil ve yazım tarzı olarak 🧚✨
- 1 yıl
Hoş geldin, ben teşekkür ederim ✨
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
1 yılNickin gibi ışık saçıyorsn
Ama en önemlisi ruhlara dokunuyorsn
Hep güneş gibi parla
Ve arayışların hiç bitmesn
Bilginin peşinden hayat boyu koş
Sen çok zarif bir üyesn
Dünyayı algılama şeklin çok farklı
Sorularn çok otantik ve kendine özgü
Empati yapmayı biliyorsn
Seninle bir kez bile olsa msjlasma şansı elde ettiğim için çok sanslıym
Kendine cici bak13 Yorumla- 1 yıl
🥹 teşekkür ederiim aslında bende seni kendime çok benzetiyorum. Hatta biraz da seni anladığımı düşündüğüm için takip etmeye başladım. Sanki her sorun, içinde kalmış kendine bir yol arayan su gibi geldi. Tabi ki o kadar iyi bilemem kimsenin iç dünyasını. Ama bu yogaya, farklı kültürlere hatta animelere bile olan ilgini anladım gibi geldi. Sende çok gizemli, eğlenceli ve kafa dengi birisin. Ne zaman istersen yine konuşabiliriiz ⭐🐾
- 1 yıl
Aslnda maksat kalpler arası köprüler kurabilmek bu sitede sürekli gördüğüm yüzlerden birisn ben de güzel izler bıraktın kelimelerin ardındaki o samimiyetini hissedebiliyorm benzer noktalar bizi buluşturuyor sen de benim gibi entel dantel şeyleri seviyorsn haha her sorum evet kendime yaptığım bir yolculuk aslında beni iyi gözlemlemissn animeler benm çocuksu tarafm umarm sana iyi gelir şimdilik hoşçakal🙏🌹
- 1 yıl
Teşekkür ederiim, kesinlikle öyle. Her cevabımız bizden bir iz bırakıyor. Sendee, kendine iyi bak 🧚
Seni ilk gördüğümde profil fotoğrafından dolayı sanatsever olduğun izlenimini almıştım, bunun haricinde de yaşına göre düşünce ve davranışlarının daha olgun olduğunu, doğasever olduğunu, merhametli bir kalbe sahip olduğunu ve insanları kırmamaya özen gösteren bir dilinin olduğunu düşünüyorum
24 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederiim 🥹 Sanatı seviyorum evet ama önceden hep cebinde yeterli parası olmadığı için cam vitrinden izlemekle yetinen çocuk gibi bakardım. Şimdi sanatla gerçekten ilgilenebileceğimi görünce nasıl davranacağımı bile bilemedim 🙈 Hepsini çok seviyorum evett! Bende seni ilk gördüğümde çok tatlı buldum. Göz renginden dolayı biraz mesafeliydim ilk çünkü mavi gözlülerden genelde korkar içimi görüyormuş gibi bir hisse kapılırdım. Ama sende tam tersi oldu samimi ve doğal geldin. Sorularının da çok yüzeysel olduğu yanılgısına düştüm şimdi sadece gülüyorum bu fikrime. Bazı sorularında tutuklu kalıyorum fikirler aklıma yağmur olup yağıyor ve ben hangisiyle yanıtlasam bilemiyorum bile 😄✨
- 1 yıl
İşte renkli göz fobisiydi benimki vhkvj neyse ki geride kaldıı 🥳😄 Biliyorum biliyorumm ben teşekkür ederim 🧚🌷
hikayesini erken farketmiş birini gördüydüm çatladım kıskançlıktan sonra maşallah dedim toparladım. djdjkd hikayen güzel yarıda bırakma diye de ekledim gitti
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim farklı renkler de katabilirim inşallah 🧚Siteye marjinal bir hava katan üç beş insandan birisiniz. Bence yaşının insanı asla değilsiniz, enerjik gezmeyi düşünmeyi ve düşündürmeyi seven ilginç bir karaktere sahipsiniz. Edebi yönünüz keşfetme huyunuzla iç içe gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u 1 yılsöyleyebiliriz evet.. sanatı çok seviyorsun
22 Yorumla- 1 yıl
Sahte olduğunu düşünmüştüm ilk ama çevremden sık sık güzel sözler duyduğum için hakkında bu fikrim değişti. Soruları ve fikirleri olan normal biri izlenimi veriyorsun, filmlere ayrı bir ilgin var seninde
- 1 yıl
Teşekkürler.
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılOlur söyle ama ben seni görmedim simdi görüyorum
03 Yorumla- 1 yıl
Merhametli çocuksu biri gibi geldin gözüme, bende çok denk gelmedim sana ama adı üstünde ilk izlenim konu ✨
- 1 yıl
Teşekkür ederim nasil bakarsan öyle görürsün 🌸
- 1 yıl
Kesinlikle🧚
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılDogrusu seni ilk gordugumde cicek, cok eski bir arkadasim sandim ilk basta.
Onu cok animsatiyordun, sorularin da oldukca ilgi cekiciydi.
Kesinlikle o kisi ile yakin olmak isterdim diye dusunuyordum.
Sonra sorularini gordukce yazmaya basladim, cok cana yakin ve sitede nadir bulunan samimi ve gercek insanlardan birine benziyordun.
O nedenle kanim sana karsi cok hizli isindi :D
Ardindan senden tarafi gelen takip istegini gordugumde cok sasirip cok sevinmistim :D
Cunku ben kesin ilk adimi atmaktan cekinirdim :D
Bana buyuk bahcelerde bulunan yalniz cicekleri animsatiyordun, ki hala da oyle tabi :D
O nedenle cicek gibi bir insan oldugunu dusundum hep, cicek.
🌹
14 Yorumla- 1 yıl
Yaa 🥹 Bende seni az çok hatırlıyordum başka bir hesabımdan o yüzden denk gelince hemen koşup işte tanıdık bir insan! Hissini yaşadım ve çok mutlu oldum. Karakter ve ruh itibariyle de çok güzel, samimi ve eğlencelisin. Fransız olduğunu duyduğumda hatta yüzümdeki mimikler halay çekti nasıl tepki vereceğimi bile bilemedim ama inanılmaz mutlu oldum 🥳 Çünkü yardımseverliğini, anlayışını ve merhametini gördüm. Sıra dışı, çok renkli ve kültürlü harika bir insanın. Bazen bilgi kraliçesi demek geliyor içimden 😄 Ama bir yandan da çok tatlı, masumiyetini kaybetmemiş bir çocuk gibi hissettiriyorsun o yüzden artık hep miniş dicem sana 🧚♀️🦄 Bazı ruhlar evvelden aşinadır birbirine ✨
- 1 yıl
Cok guzel yazmissin...
Sondaki cumle cok duygulandirdi :D..
Sonuc olarak iyi ki tanimisim diyorum, iyi ki karsilasmisiz 🥳🥺🥺
Cok degerlisin 🤗
- 1 yıl
Evett! İyi ki 🧚♀️ Sende öyle bilgi kraliçesi 🥳✨
- 1 yıl
(★ ̄∀ ̄★)
1 yılBen seni ilk gördüğümde ödevini bize mi yaptırıyorsun demiştim😇 hikaye yazmamızı istemiştin. Yanlış hatırlamıyorum değil mi? Sonradan baktım ki aklı başında güzel görüşler yazan ve güzel sorular soran bir kızçe olduğunu gördüm🌸
14 Yorumla- 1 yıl
Yaa o bu hesabımda mıydıı yoksa bunu açalı o kadar oldu da unuttum mu? 🥺 Bende sana çok ısındım çünkü sorularına da bayılıyorum hatta gördükçe gelmeye çalışıyorum. Ama önceden konuştuk mu hiç başka hesaplarda belki başka zamanlarda? 🥹✨
- 1 yıl
Evet, bu hesabındı😇 önceki hesaplarını bilmiyorum. Muhtemelen daha önce karşılaşmadık. 3 yıldır yoktum burada. Senin gibi güzel insanlarla karşılaşmak mutlu etti beni😇
- 1 yıl
Muhtemelen, teşekkür ederiim ✨ Beni de! 🥹
- 1 yıl
🌸🌸
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. sanata ilgin var. nedense senden gizemli birisisin gibi bir vibe aldım. bir de bence ergen, şımarık haraketleri olan kişileri sevmiyorsun. olgun, ağırbaşlı kişileri seviyorsun.
12 Yorumla- 1 yıl
Evet aşko kuşko diyen veya bu minvalde insanlarla pek kimyam tutmuyor. Çok ciddiyeti de sevmem ama bazen durup düşünmek derinlere dalmak istiyorsun. Gizemli olaylara ve insana hayranım, beni de gizemli bulman çok hoşuma gittii 🥹🥳 Ben seni ilk başlarda çok küçük, hayata yabancı bir kız olarak düşünmüştüm. Belki biraz şımarıkça ama cevaplarına denk geldikçe utanıyorum bu düşüncemden. Çünkü sende gayet olgun, aklı başında birisin. Olaylara farklı açılardan bakabilen birisin 🌷
1 yılÇok görmedim ama doğayı ve sanatı seviyosun gibi hissettirdin bxuznx
18 Yorumla- 1 yıl
Severim evett, bende senden lafını esirgemeyen dobra biri havası aldım
- 1 yıl
ne lxkdixnxz yaani sayılır var öyle bı tarafım ama çoğu zaman kırarım diye söylememeye çalışıyorum
- 1 yıl
Bence söyle ya kırmadan demeye çalışırsın. Şahsen ben kırıcı bile olsa dürüstlüğü ve dürüst insanları tercih ederim kırılmasın derken söylenenler yalana kayıyor çünkü..
- 1 yıl
yok işte yalan da söylemiyorum içimde tutuyorum , tutmadığım zamanlar da işte o bahsettiğim lafını esirgeyememe kısmı oluyor. Ama birinin çok kırılacağını bilsem dürüstlük umrumda değil kıramam ben onu şahsen
- 1 yıl
Ya senin kalbinin nahifliği.. 🥹 dikkat et kendine kırmayayım derken kırılma sakın bu zamanda senin gibi hassas kalpler çok daha kıymetli ✨
- 1 yıl
mfkxujxzu aynı hissiyatı senden almaya başladım aşko 💕🍫 teşekkür ederim çok tatlısınn🌸
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim 😄🥰 Sendee 🌷
- 1 yıl
💓🍓🤍
1 yılDuygusal , edebiyata baya ilgisi olan olgun ve sakin bir izlenim alıyorum senden
15 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim senden iltifat almak çok anlamlı benim için. Önceki hesaplarımda denk gelmiştim sana hep çok özgüvenli, kendini ve yapabileceklerini bilen biriydin. İdol gibiydi aslında ama tam olarak örnek de almıyordum seni. Sadece bilmiyorum güçlü kadının karşılığı gibi bir şeydin. Bazen trol bazen ciddi bazen de olduğun gibi çok olgun ve bilge oluyorsun. Teşekkür ederim inceliğin için 🥹✨
- 1 yıl
Birazcık fazlaa övdünn teşekkür ederim 🌝 oyy şımarıncada çok tatlı oldu rica ederimm 😘💜 gerçeği yazdım ki herkese benzer izlenim vermişsin :)
- 1 yıl
Bazen ipin ucunu kaçırıyorum evet 😄🙈 Hemen herkese benzer şekilde yansımışım evet ben de şaşırdım biraz. Teşekkürler tekrardann 🌷🧚
- 1 yıl
Olduğun gibi birisin o yüzden herkeste aynı izlenimi bırakmışsın , rica ederimm daha fazla yönüni bilsem onlarıda överdim şimdilik bu kadar 🌸💜
- 1 yıl
Bence de yeter ya 🥰 Zaten hiç beklemezken epey güzel yorum aldım 🥹🧚
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlur söyleyelim. Ben başlayayım, melankolik bir yapın var.
14 Yorumla- 1 yıl
"Yalnız hüznü vardır kalbi olanın" Kafa dağıtmak için buraya giren birisiniz.
- 1 yıl
Senin için bir başka izlenimim daha var. İnsanları tanıma konusunda doğal bir yeteneğin var.
- 1 yıl
Teşekkürler 🧚
- 1 yıl
Rica ederim. 😊
1 yılevet söyleyelim seni ilk defa görüyorum ama hiperaktif sıcakkanlı ve eğlenceli biri gibisin
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim, bende sana denk gelmedim hiç. Kendini seven, bakımlı kafa dengi biri hissi geldi bana 🧚
- 1 yıl
teşekkür ederim 🪽🕊️
- 1 yıl
🌷✨
- Kişilik & Karakter konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılProfil fotoğrafındaki sırtı dönük beyazlı kadın biraz gizem katmış.
12 Yorumla- 1 yıl
Ütümasası'na benzetiyorum bu profili veya eskilerden başka bi hesaba ama tam çıkaramadım da
- 1 yıl
Doğru kişiye benzetiyorsun :)
1 yılÇok naif, duygusal ve sanatsal yönü yüksek bir kızsın. Aynı zamanda arkadaş canlısı birisin bence. Çevrende hep parmakla gösterilen o "olgun" kız sen oluyor da olabilirsin. Bana böyle izlenim bıraktın🌸
13 Yorumla- 1 yıl
Yaa çok teşekkür ederim 🥹 Ben kızıllara oldum olası hayranım resmini görünce de bi düştüm. Çok güzelsiin. Öz güvenli, sempatik, cıvıl cıvıl biri izlenimi veriyorsun sen dee 🧚
- 1 yıl
Teşekkür ederimm🌸🫶
- 1 yıl
🥰🌷
1 yılsanatsal kişiliğin profiline yansıyor, sorduğun soruları ve kullandığın yazı dilini her zaman beğeniyorum. o yüzden seni bayağıdır takip ediyorum. duru ve dingin, iyileştiren bir izlenimin var 🌿
03 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim 🥹 Bende bazen denk geliyorum sana sorularda doğallığını ve samimiyetini takdir ediyorum. Şaşırtan nokta atışı cevapların oluyor, enerjini seviyorum 🥳✨
- 1 yıl
teşekkür ederim 🥰🤍🤍
- 1 yıl
🧚♀️🌷✨
Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Başta seni çoook estetik bulduğum için hemen takip attım, soruların benim kafama çok uyuyordu ve edebî bir yön seziyordum ki bunu çok severim. Benim için dürüst ol lütfen dkdhfjjf alınmam.
05 Yorumla- 1 yıl
Yaa hiç beceremediğim konular 🥹🙈 Bende çok heves ediyorum öyle hesaplara, insanlara. Ama bir türlü hep o etikette olup sanattan bahsedemiyorum. Yeterli bilgim olmadığından sanırım. Ben seni her gördüğümde Çağla diyorum adında bu sanırım değilse bile benim için çağlasın artık bhvjg Çok sorularını görmedim ama bu yaşta bu zeka vay be dediğim gençlerdensin 🤌
- 1 yıl
Hahahhah teşekkür ederim sözlerin için, evet adım Çağla. Beceremediğini düşünmüyorum, belli ki sen bu konularla yoğun olarak ilgilendiğin için, belki başka bir perspektiften sanattan bahsedemediğin için yakınıyor olabilirsin oysa bence senin sayfan, bir kitabın içindeki duygu yüklü betimlemeleri okumak gibi hissettiriyor. Düşündürücü, yoğun, estetik. Daha önce hiç kitap tarzı bir şeyler yazmayı düşündün mü?
- 1 yıl
Yaa sen ciddi misinn 🥹 gerçekten şu an sana koşup sarılabilirim 🫂 Yazdığım hikayeler oldu aslında ama hep ütopikti. Çocuk kitabı yazsana dedi okuyanlar genel olarak o tarz hikayeleri de severek okuyorum aslında. Ama tam olarak nasıl ilerlemeliyim, hatalarım neler tam emin değilim. Harikulade yorumun ve ince düşüncen için de çok teşekkür ederiim 🧚
- 1 yıl
Ütopik olması çok güzel, demek ki geniş bir hayal gücün var. Zaten insan yaza yaza deneyim kazanıyor ve alışıyor. Bence, bir çocuk kitabı bile yazarın elinde yetişkinlerin okuyacağı bir içeriğe dönüşebilir, tam tersi de mümkün. İkisi de birbirinden daha aşağıda değil ve ikisi de bambaşka şekillerde çok önemli. Hatta, yazar olmayı isteyen birisi olarak elimden geldiğince fazla tür keşfetmeye çalışıyorum ki bir kitap yazarken, kendimi kısıtlanmış hissetmeyeyim. Senden çok fazla o hissiyatı aldığım için sordum ve haklı çıkmak çok mutlu etti çünkü eminim ki, senden muhteşem bir yazar olur. Gel sarılalımmm ♥♥♥
- 1 yıl
Yaa çok tatlısıın 🥹🫂 Koştum geldiim, bence sende de o kumaştan var. 🧚Hiç denedin mi yazmayı, belki ufaktan başlamanın zamanı gelmiştiir 🥳
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılSeni çok fazla tanımıyorum fazla etkileşime gecmemisiz demekki ama şu an. İlk izlenimim resme doğaya olan ilgin yasin doyasiyla içindeki umut olabilir
01 Yorumla- 1 yıl
Lafını esirgemeyen, insandan korkusu olmayan cesur birisiniz. Karıştırmıyorsam daha önce bir hesabınız daha vardı ama yanılıyor da olabilirim. Doğrudur, doğayı d severim umut etmeyi de 🧚
1 yılPek denk gelmedik sizinle bazı yorumlarınızdan edebi bir ruh sezdim. İnsanlara zor güvenen daha çok hayalleriyle mutlu olan biri.
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru bir çıkarım. Uzaktan kaba ve çok ciddi görünen ama aslında samimi ve derin bir insansınız. Espritüellik de var sanki birazcık.
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sanıyorum bir yılı var tanışıklığımızın. Samimiyetini sevip takibe almıştım seni. Hiç değişmedin. Hiç değişme çiçeğim. 😊🌸
01 Yorumla- 1 yıl
Evet o kadar olmuştur 🥹 Teşekkür ederim kelebeğim, sende her zaman bir abla gibi yanımda oldun. Değişimi severim ama bu konuda aynı kalmak bana da daha cazip geliyor 😄 Ben seni ilk gördüğümde sanki uzun süredir aradığım bir filmi bulmuşum gibi hissettim. Tanıdık bir his vardı içimde ama tam olarak kim onu çıkaramamıştım. Neyse ki çok sürmeden çözüldü bu tatlı gizem 🧚
Seni şimdi gördüm bir şey düşünmüyorum hakkında
01 Yorumla- 1 yıl
Çok denk gelmedim sana trol takılıyorsun ya da nokta atışı yorumların var.
Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin lütfen 🙏
18 Yorumla- 1 yıl
Dondurma markası geldi ilk aklıma bhkhjv Carvel diye yabancı bir dondurma markası var da. Yerinde sorular soran, rasyonel birisin. Şimdi potansiyel bir fenomen görüyorum sadece
- 1 yıl
Bu arada ben alamadım ilk izlenim yorumumu..
- 1 yıl
Kusura bakmayın yoğun çalıştığım için aklıma bile gelmedi. Nickinizi gördüğüm de kendinizle barışık bir birey olduğunuzu düşündüm ve oylesiniz de. Sanata ilgili samimi düşünceli ve karşınızda ki insanın fikirlerine önem biri düşünmüştüm ve öylesinizde haklı çıktım. Yorumlarınız cevaplarınız benim için kıymetlidir o yüzden ve KS de ilk takip ettiğim kişi olduğunuz için de mutluyum bu yüzden. (Not: sorularıma az geldiğiniz için kırılıyorum ama canınız sağolsun.
- 1 yıl
Aslında ilk yazdığım bu değildi başka bir şeyler yazmıştım ama sildim. Çünkü aşırı samimi geldi, bir yandan da kırılma ihtimali varmış gibiydi ucunda. O yüzden değiştirdim biraz. Yine de ilk izlenimimi soruda dediğim gibi paylaşayım. İlk başta biraz panikledim aslında birinin takip ettiği tek kişi olduğum için. Ki genel olarak kolayca panikleyen, sıradan durumlarda bile ürküp kaçmak isteyen biriyim. Sorularımda görüyordum seni oradan bir aşinalığım oldu, bazen sorularına da geliyordum. Sadece genelde sorularında çok az insan oluyordu ve asla değişmeyen tek isim ben olunca kendimi garip hissettim. O yüzden bir süredir uzak duruyorum -en azından hepsine gitmiyorum- yanlış anlaşılmamak için de olabilir kasıtlı yaptığım bir şey de değil aslında. Kırmadan açıklayabildim umarım ✨
- 1 yıl
Anladım, o halde benden kaynaklı bi yanlış anlaşılma olmuş. Özür diler, teşekkürlerimi sunarım 🧚
1 yılDeli dolu olduğunu düşünüyorum
114 Yorumla- 1 yıl
Öyle düşündürtmedim kesinlikle 🤌 İlk başta çok sinir olmuştum sana. Bazı sorularıma verdiğin kısa cevaplardan ötürü özellikle. Sorularının da olduğunu fark ettim ve sonuçta hepimiz insanız, kimse kimsenin aynısı olamaz. Herkes farklı bir karakterde
- 1 yıl
Yani şimdi ne düşünüyorsun sksksks
- 1 yıl
Sadede gel hadi dediğinden sinir bozucu bulmaya devam ediyorum 🙂
- 1 yıl
Sinir bozucu olduğum doğrudur daha da sinirlerini bozabilirim ama çok istersen
- 1 yıl
Ben günlük dozumu aldım yeterli
- 1 yıl
Ona ben karar veririm kxnxkxk
- 1 yıl
Sakinim kii dellenmedim iyiyiz iyi sakinim ben 🙂 hiç gıcık olmadım şu an damarıma falan basılmadı 0 yani
- 1 yıl
Tabi efendim o kadar sakinsin ki yüz ifadenden anlaşılıyor
- 1 yıl
🙂🔪
- 1 yıl
Keşke herkes senin gibi sakin olsa sksmlx
- 1 yıl
Tabi efendim sonra ortalık kan gölüne dönüşsün herkes birbirini kessin 🤌 güzel olurdu bu arada eğlenceli olurdu hakikaten jhbvg satır benim ama 🔪
- 1 yıl
Ben çivili beyzbol sopası alıyorum
- 1 yıl
Harley tarzı
- 1 yıl
Jskdkxkz
1 yılSöyleyebilirsin tabii ki 🙂
14 Yorumla- 1 yıl
Daha önceden konuştuğum birine benzetiyorum. Hem eğlenceli, derin hem de gizemli ve agresif geliyorsun bana. Çok tartıştığını görmedim de aslında sadece öyle bir izlenim diyelim
- 1 yıl
Evet çok doğru. Hemen hemen öyleyim ama daha önce hiç konuşmadık. Yani başka bir hesabın olduysa bilemem belki öyle denk gelip konuşmuş olabiliriz. güzel düşüncelerin için teşekkür ederim 😊
Sende neşeli , eğlenceli ve cana yakın birine benziyorsun.😊 - 1 yıl
Çok hesap değiştim daha önce denk gelmiş olabiliriz. Teşekkür ederiim ✨🌷
- 1 yıl
Aynen olabilir haklısın. Rica ederim.😊🌺
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOlur 🎀
18 Yorumla- 1 yıl
Şuncacık sitede dik durabilen, lafını sakınmayan düşünen ve düşündüren bir avuç insandan birisin. Sorularını da yorumlarını da beğeniyorum. Bazen sert gibi görünsen de derinde tatlış bir kız çocuğunu yaşatıyorsun. Zekisin de ayrıca 🧚🐾
- 1 yıl
Harika yorumun için teşekkür 🙂🎀 Senin çok derin bir insan olduğunu düşünüyorum, bir kitabı açıp okudukça keşfedersin onu tıpkı öyle. Anlaşılmaya ihtiyacın var, sen söylemeden insanların seni anlamasını istiyorsun. Çünkü öylesi senin için değerli. Kalbimin izinden gitmeyi seversin, sezgilerin iyi, çok güzel bir kalbin var, özgürlüğe önem versen de korumacı insanları ve bunun yaratmış olduğu iç güdüyü seversin aynı zamanda resimi seviyorsun ve müziği. Kibar birisin çiçek gibi kalbinden var. 🌸💞✨🎀♥
- 1 yıl
Kalbin var *
- 1 yıl
Anaç ve fedakar birisin aynı zamanda. 🌼
- 1 yıl
İşte tam da bu yüzden sevgiden çok anlayış 🥹 Çok teşekkür ederim, yarınki mutluluğumun sebebi sen oldun an itibariyle! 🥳😄🧚
- 1 yıl
Evet, ben insanlara bakınca kalbini görürüm. Senin de hak ettiğini alacağını düşünüyorum. Umudunu söndürme. İmkanszlığının içinde "imkan " var. 🌺🌾🎋
- 1 yıl
İnşallah çok teşekkür ederiim 🥹✨ Çok doğru söyledin 🤌
- 1 yıl
Lafı olmaz bebeksi 👼♥✨
Söyle bakalım
111 Yorumla- 1 yıl
Kestaneyi ve kafkas danslarını anımsıyorum bu nicki görünce. Kafa yapısı olarak ortalama üstünde, aklında başında biri gibi geliyorsunuz bana.
- 1 yıl
Bana ciddili, mantıklı görüşler denk geldi herhalde. Bende ilk izlenim yorumumu alabilirim.
- 1 yıl
Teşekkürler.
- 1 yıl
Sizi mi kıracağım: Teşekkürler ✨🌷🧚 Normalde kullandığım her emojili teşekkür mesajı. Ayrıca takıldığım konu o değildi.
- 1 yıl
Tanımıyorum etmiyorum ne diyim ki şimdi buna dercesine bir tavırla yazdığınızı hissettim. Ve gerçekten hakkımda bir fikriniz olduğundan da şüpheliyim. Bu yüzden öylesine boş kalmasın diyerek yazdığınızı hissettiğimden sade bir teşekkürü yeterli gördüm
- 1 yıl
Teşekkürler 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Olur söyleyelim
112 Yorumla- 1 yıl
Önden buyurunuzz
s 1 yılÇok renkli ve eğlenceli bir kişiliğin var. Soruların ve görüşlerin içtenliğini, samimiyetini yansıtıyor. Gördüğüm kadarıyla kitapları seviyorsun ve okudukça seni bir adım daha ileri taşıyan eşsiz bir rehber olarak görüyorsun. Ve ve niyeyse tanıdık biriymişsin vibeı alıyorum.
- 1 yıl
Teşekkür ederim ✨ Bence sen beni başka birine benzettin 😄 evet yeni değilim başka hesaplarım vardı ama hiç denk gelmemişsindir ya
- 1 yıl
Tüh kaçamadık 🙈 Neyse ben ilk gördüğümde çok sinir bozucu bir fenomen daha demiştim. Bir görüşünden dolayı mı yoksa sadece etiket ön yargısı mı bilmiyorum ama sonradan sorularımda gördükçe cevaplarından vs ön yargım kırıldı. Doğal birisin çoğunluğun aksine
- 1 yıl
Ciddi mii bak işte o eskinin hatıralarından hep bunlar. Önceden fenomendin ya o kalmış aklımda bhjvb
- 1 yıl
Ben buna cevap verdim sandım atlamışım 🤦♀️ Benim en büyük hobim sorulardaki kavgaları okumaktı o yüzden çoğu şeyi hatırlıyorum 😄 Bide eski zamanlarda nasıl kaldıysa herkes aklımda aynı şekilde devam ediyor çok denk gelmediysem vs
- 1 yıl
Dimi kaossuz kaldık ya Hu engelleyip çekiliyorlar olmuyor böyle 🤦♀️
1 yılBuyrun bekliyorum?
05 Yorumla- 1 yıl
Nazileri seven biri izlenimi aldım. Edebiyata ve dizilere ilginiz var, polisiye de seviyorsunuz yüksek ihtimalle
- 1 yıl
Nazileri sevmem, Almanların Yahudilere yaptıkları katliamı desteklemiyorum çünkü %80 masum insanlardi..
Dizi izlemiyorum, film seviyorum..
Polisiye severim - 1 yıl
Bende ilk izleniminizi alabilir miyim?
- 1 yıl
Ufak şeylerden mutlu olabilien , anı yakalayan, tartışmayi sevmeyen, evcil hayvanı olan, derin sırlara sahip, koleksiyonu olan birisin
- 1 yıl
Tartışmayı da, kavga etmeyi de severim aslında. Hayvanları çok sevsem de maalesef evde besleyemiyorum. Çeşitli koleksiyonlarım olabilir evet.
Sakin birine benziyorsun
01 Yorumla- 1 yıl
Stonecold'la karıştırıyorum bazen seni, sakin kalmaya çalışıyorum diyelim
1 yılOlur
01 Yorumla- 1 yıl
Dikkat çekmek için spor yapan biriyim diyor görsel ön yargım. İsim olarak da fikrim varsa yorum yaparım kafasında, maksat muhabbet olsun diyen birisin gibi.
1 yılSöyleyebilirsm
00 YorumlaSöyleyelim
01 Yorumla- 1 yıl
Kültür sanatla ilgilenen biri gibi duruyorsunuz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım