Arkadaşlar merhaba, benim 5 yıllık bir ilişkim var nişan yapmayı planlıyoruz birkaç aya inşallah. Ama aklıma bir şey takıldı, kuruntu yapıyorum. Sevgili olduğumuzda erkek arkadaşım 20 yaşındaydı. Birbirimizin ilkiyiz, bir yandan buna seviniyorum ama bir yandan da ne bileyim böyle onun arkadaşları kızlarla takılıyorlardı gece kulüplerine falan gidiyorlardı benim erkek arkadaşım benimle takılıyordu, böyle onlar davet etse bile ben istemem diye gitmiyordu. Yani gençliğini tam yaşayamamış gibi geliyor, acaba bu ilişkimizde sorun olur mu? Ne bileyim evlenirsek eğer, evliliğimizde sorun olur mu? Mesela kendi abisi de tatil beldesinde yaşıyor orda takılıyordu eğleniyordu kızlarla. Ama benim erkek arkadaşım işte ben varım diye bulaşmıyordu. Sıkıntı olur mu bu durum ya da ne bileyim işte içinde ukde kalmış mıdır, keşke bende takılabilseydim erkenden ciddi ilişki yapmasaydım demiş midir? Siz olsaydınız der miydiniz? Kafamı çok kurcalıyor bu durum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nasil bir kafan var bacim yapacak olan her turlu yapar gencligini yasiyamamak ne alaka rger gece klubune gitseydi bu sefer o onla yatti bu bunla yatti olacakti.
Evet ama ne bileyim. Yanlış mı düşünüyorum? İçinde ukde kalmamıştır umarım
Knk gidecek olsaydi emin ol giderdi
Yani eğer onlara özenseydi benden ayrılırdı değil mi?
Ayrilmazdi niye ayrilsin her gece klubune giden ayriliyro mu
Hayır ya onu kast etmedim. Yani böyle kısa takılmalık ilişkiler istese benden ayrılırdı herhalde diyorum..
Birlikte de eğlenebilirsiniz neden içinizde ukte kalsın ki
Değil mi? Ne bileyim ya özellikle abisi antalyada yaşıyor orda böyle turistlerle takılıyordu acaba ona özendi mi diye kuruntu yapıyorum. Yani çevresinde çoğu kişi böyle free takılıyorlar
Özense öyle bir hayatı seçer ya da sıkıldığını sana hissettirir. Boşuna kuruntu yapıyorsun sevgiliyle eğlenmek daha cazip 😅
Ya aslında bi ara ilişkimiz monotona bağlamıştı ama şu anda aramız iyi
Uzun süreli ilişkilerde olur öylee, önemli olan birbirinden sıkılıp kopmamak. Siz de o evreyi geçmiş gibisiniz zaten :D
Yani nasıl desem muhakkak içinde bişey kalmasın diye yapmıştır sana çaktırmamıştır gibime geliyor
Ona güveniyorum
Yani tabi Allahla onun arasında ama bana böyle bir şey hissettirmedi
tamam diyelim ki yapmadı ama yapacak yani çok çok şanslı değilsen çünkü ben kafamda bitirdim her erkek aldatır önemli olan ben dışında duygusal bişey yaşamasın ve bana belli ettirmesin
Sorun olmaz seninle eğlenmeyi seviyor işte sensiz bişey yapamıyor
Öyle mi dersiniz? Yani bir keresinde abisiyle takılıyordu, abisi böyle turistlerle falan takılıyordu erkek arkadaşım da ben sen varsın diye uzak duruyorum öyle şeylerden demişti. Yani ben olmasam hayatında herhalde takılırdı oda.
Seni çok seviyor işte seni üzmek istemiyor
Peki ama sonra eğer olur da evlenirsek keşke gençliğimde bende takılabilseydim der mi acaba 🙁
Yani içinde ukde kalır mı
Kalmaz merak etme sen yanından ayrilma yeter ona beraberken çok mutlusunuz dimi
Evet yani aramız çok şükür iyi... herhangi bir sıkıntı yok ama ne bileyim bu düşünce kafama takıldı... siz olsaydınız böyle turistik bi yerde yine de sevgilinize sadık olurdunuz değil mi
Olurdum tabi onlar gelip geçici ama sevdiğimi kaybedersem yerini dolduramam
Ay ne güzel yorumladınız.. çok teşekkür ederim yorumlarınız için çok sağ olun, inşallah benim erkek arkadaşım da böyle düşünüyordur
İnşallah hep mutlu birlikte olun
Amin inşallah inşallah çok sağ olun. Siz de çok mutlu olursunuz inşallah
Amin Sağolun teşekkür ederim
Demez bence 5 yıldır sevgili kalmazsınız. Ciddi ilişki adami
Yani bir defasında sen varsın diye öyle şeylere bulaşmıyorum demişti, yani herhalde ben olmasam bulaşırdı. Bu durum biraz düşündürdü beni. Bir defasında da iyi ki varsın sen olmasaydın kaybolup gitmiştim buralarda demişti. arada abisinin yanında gidiyordu antalyaya
Seni seviyor. Senle tsnismasaydi. O durumlarda olurdu.
Yani içinde ukde kalmamıştır değil mi
Kalmaz. Sen sevdiğinin yaninda olsan keşke hayatımi yasaydim. Ciddi ilişkiye girmeseydim. diye düşünür muydun
Düşünmezdim herhalde, ama işte erkek beyni farklıdır diye düşünüyorum
Doğru düşünüyorsun. Ama bazı erkeklerde ciddi ilişkiyi takılma ilişkilerini sevmiyor.
Evet doğru. Bilmiyorum kuruntu yaptım kendime bende ama herhalde gerçekten seven erkekler için sorun olmaz diye düşünüyorum kimseyle takılmamak
Evet doğru
Tamam teşekkür ederim çok sağ olun
Rica ederim umarım her zaman mutlu olursunuz İyi günler
Nerden biliyorsun gitmediğini takılmadığını
Güveniyorum ona, tabi yaptıysa da bilemem Allahla onun arasında ama bana hiç böyle bir şey hissettirmedi
Ben de aynısı deyip yapmıştım
Dediğim gibi kesin bişey diyemem Allah ile onun arasında ama ben güvenmeyi tercih ediyorum
Yine de hep temkinli yaklaş boynuzu yer ortada kalırsın saf gibi. Uyaran olmadı deme