Kişilik & Karakter Birbirimizin hakkında bir tahminde bulunalım mı? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Etkileşimli bir oyun oynayalım dedim Güncellemeler+1 yıl Tamam demeyin direkt bulunun sjsjel Birbirimizin hakkında bir tahminde bulunalım mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. iltifat edilmesini seviyorsun bileklik kolye tarzı şeyleri seversinnetlikten hoşlanıyorsun.. 0 4 Yorumla Nesliççe +1 yıl Aslında takı hiç sevmem ama son zamanlarda altın ve doğal taşların pozitif etkisi için takıyorumNetliği çok severimİltifatı kim sevmez Yorumla frankejstan013 +1 yıl birisi ile konuşurken sözün kesilmesin istersin söylediklerin ters anlaşıldığı zaman tekrar anlamıyorsun anlamadığın bisey olursa sormazsin Yorumla Nesliççe +1 yıl İlki çok doğru son ikisi duruma göre değişir Yorumla frankejstan013 +1 yıl yazım hatası olmuş yeni fark ettim 😇😇 soyledimlerin ters anlaşıldığı zaman tekrar anlatmıyorsun yazacaktım 😇😇 Yorumla
приветсукаa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Cevrende pek sevilmezsin? 0 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Doğrudur herkese hitap etmem Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olur 0 3 Yorumla Nesliççe +1 yıl Şişko değilsin ama şişko çocuğun olsa çok severdin Yorumla Şişkoletta +1 yıl Oyyy her türlü severim yerim ben onu :))Alışveriş yapmayı çok seversin Yorumla Nesliççe +1 yıl Aslında içimde var, severim ama nereye sığdıracağım düşüncesi ve kalabalık sevmiyor oluşumdan dolayı aşırı sevdiğim söylenemez Yorumla
Alican2035 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hadi bulunalim 0 8 Yorumla Nesliççe +1 yıl Bulun Yorumla Alican2035 +1 yıl Gezmeyi eğlenmeyi çok seviyorsun Yorumla Nesliççe +1 yıl Eh işte tam bilemedim Yorumla Alican2035 +1 yıl Sen bulun bakalim bide Yorumla Nesliççe +1 yıl Sen gezmeyi eğlenmeyi seversin Yorumla Alican2035 +1 yıl Gezme tam degil ama eglenmeyi severim Yorumla Nesliççe +1 yıl Benim gezmekten anlayışım yemek yemek tatlı yemek falan onun dışında yorulmayı sevmem😂 Yorumla Alican2035 +1 yıl Gezme olarak markete giderim tatli ya da yemeklik malzemeleri alirim evde kendim yerim. Onun disinda da disari cikarsam bi mekana gider icerim (gerci bu aralar evde iciyorum) Yorumla
Shadowman__ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bulunalım. 0 19 Yorumla Nesliççe +1 yıl Yes Yorumla Shadowman__ +1 yıl Biraz asabiyet var gibi. Mesafelisin insanlara.Gözlüğünden dolayı pek bir şey göremiyorum 😅Senin tahminin nedir? Yorumla Nesliççe +1 yıl Asabiyet mi😂🤣 aa, hiç olur mu🤪 mesafeliyim evet ama yapım gereği. Yorumla Nesliççe +1 yıl Ankara’da yaşıyorsun ve Ankara’da deniz yok akdkdkskslslsl Yorumla Shadowman__ +1 yıl Harika 😂 bu haftaki iddia sonuçlarını da söylersen ne güzel olur 😅 Yorumla Nesliççe +1 yıl Şans oyunlarını tasvip etmiyorum🤣 Yorumla Shadowman__ +1 yıl Senin tahmininle şans oyunu olmaktan çıkacaktı 😅 Ne tasvip edersin? Yorumla Nesliççe +1 yıl Sen söyle🙃 Yorumla Shadowman__ +1 yıl Benim tasvip ettiğim şeyler sıkıcı şeylerdir. Misalen film izlemek kitap okumak, spor yapmak cin çağırmak 😂 Yorumla Nesliççe +1 yıl Cinler olduğu yerde dursun yaa Yorumla Shadowman__ +1 yıl Şaka yapıyorum 😂 Yorumla Nesliççe +1 yıl Aslında, benim tasvip ettiğim şeyleri sen söyle demiştim asfld Yorumla Shadowman__ +1 yıl Neyi tasvip edersin 🤔 Bilmem ki neyi tasvip edersin 😀 Yorumla Nesliççe +1 yıl Kendimi yormamayı, rahat yaşamayı tasvip ederim adkddk Yorumla Shadowman__ +1 yıl Rahat yaşamak önemli 😂Başka neyi tasvip edersin Yorumla Nesliççe +1 yıl Her insanın düzenli ve temiz olmasını Yorumla Shadowman__ +1 yıl Başka 😀 O değilde soru tahmin etmekti.😂 Yorumla Nesliççe +1 yıl Ne meraklı çıktın sen de wldldl Yorumla Shadowman__ +1 yıl Merak iyidir 😂Fakat bu em meraksız halim 😀 Yorumla
HırçınÇocukk Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 793 cevap paylaştı. Olabilir 0 6 Yorumla Nesliççe +1 yıl Bulun Yorumla HırçınÇocukk +1 yıl Burada yeni değilsin, bir iki hesap değiştirmişsindir Yorumla Nesliççe +1 yıl Yanlış çok eskidendir buralardayım Yorumla HırçınÇocukk +1 yıl Ben farklı bir şey demedim, burada yeni değilsin dedim zaten Yorumla Nesliççe +1 yıl Hahah resmen algılayamamışım ansjsksls Yorumla HırçınÇocukk +1 yıl Önemli değil :) Yorumla
Tırtılsever Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Bulun 0 5 Yorumla Nesliççe +1 yıl burada yeni değilsin Yorumla Tırtılsever +1 yıl Doğru başka Yorumla Nesliççe +1 yıl Sende sıra Yorumla Tırtılsever +1 yıl Çok sosyal biri değilsin Yorumla Nesliççe +1 yıl Doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
iltifat edilmesini seviyorsun
bileklik kolye tarzı şeyleri seversin
netlikten hoşlanıyorsun..
Aslında takı hiç sevmem ama son zamanlarda altın ve doğal taşların pozitif etkisi için takıyorum
Netliği çok severim
İltifatı kim sevmez
birisi ile konuşurken sözün kesilmesin istersin
söylediklerin ters anlaşıldığı zaman tekrar anlamıyorsun
anlamadığın bisey olursa sormazsin
İlki çok doğru son ikisi duruma göre değişir
yazım hatası olmuş yeni fark ettim 😇😇 soyledimlerin ters anlaşıldığı zaman tekrar anlatmıyorsun yazacaktım 😇😇
Cevrende pek sevilmezsin?
Doğrudur herkese hitap etmem
Olur
Şişko değilsin ama şişko çocuğun olsa çok severdin
Oyyy her türlü severim yerim ben onu :))
Alışveriş yapmayı çok seversin
Aslında içimde var, severim ama nereye sığdıracağım düşüncesi ve kalabalık sevmiyor oluşumdan dolayı aşırı sevdiğim söylenemez
Hadi bulunalim
Bulun
Gezmeyi eğlenmeyi çok seviyorsun
Eh işte tam bilemedim
Sen bulun bakalim bide
Sen gezmeyi eğlenmeyi seversin
Gezme tam degil ama eglenmeyi severim
Benim gezmekten anlayışım yemek yemek tatlı yemek falan onun dışında yorulmayı sevmem😂
Gezme olarak markete giderim tatli ya da yemeklik malzemeleri alirim evde kendim yerim. Onun disinda da disari cikarsam bi mekana gider icerim (gerci bu aralar evde iciyorum)
Bulunalım.
Yes
Biraz asabiyet var gibi. Mesafelisin insanlara.
Gözlüğünden dolayı pek bir şey göremiyorum 😅
Senin tahminin nedir?
Asabiyet mi😂🤣 aa, hiç olur mu🤪 mesafeliyim evet ama yapım gereği.
Ankara’da yaşıyorsun ve Ankara’da deniz yok akdkdkskslslsl
Harika 😂 bu haftaki iddia sonuçlarını da söylersen ne güzel olur 😅
Şans oyunlarını tasvip etmiyorum🤣
Senin tahmininle şans oyunu olmaktan çıkacaktı 😅
Ne tasvip edersin?
Sen söyle🙃
Benim tasvip ettiğim şeyler sıkıcı şeylerdir. Misalen film izlemek kitap okumak, spor yapmak cin çağırmak 😂
Cinler olduğu yerde dursun yaa
Şaka yapıyorum 😂
Aslında, benim tasvip ettiğim şeyleri sen söyle demiştim asfld
Neyi tasvip edersin 🤔 Bilmem ki neyi tasvip edersin 😀
Kendimi yormamayı, rahat yaşamayı tasvip ederim adkddk
Rahat yaşamak önemli 😂
Başka neyi tasvip edersin
Her insanın düzenli ve temiz olmasını
Başka 😀
O değilde soru tahmin etmekti.😂
Ne meraklı çıktın sen de wldldl
Merak iyidir 😂Fakat bu em meraksız halim 😀