5 kez buluştuk 4 aydır Hergün yazışıyoruz tanımadığı kızları ekliyor. Hani ilişkinin adı yok daha bu konuyu konuşmalı mıyım? Yaşlar 24 Daha iyi tanıyamadık birbirimizi
1-2 ay daha bekle, belki bu süreçte adını koyduğuna pişman olduğun bir şeyi görürsün.
0
14 Yorumla
Soran
1 ay
Başka şehirde okuyor 1 ay burada kalıcak bakıcam 1,5 aydır Yoktu oradayken imstsgram profili gizliydi herkese açık yapmış okuduğu şehrin ismini eklemiş profiline
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
E ne amaçla buluşuyor ki o zaman , spor olsun diye mi
Hani öpüştük de beni düşünüyor biliyorum
Ama sevgililer gününü kutlıycak mıyız acaba
Ohhooooo , o zaman o adamda sıkıntı var hanımefendi , olmaz ondan
Neden öptü diyemi
Adı yok derken sevgiliyiz 14 subatta ikimizin de doğumgününü kutlıcaz falan diyordu
Ama 1,5 ay yoktu başka şehirde okuyor imstsgram profili gizliydi herkese açık yapmış okuduğu şehrin adını eklemiş okulundan 3-4 kız eklemiş
Hem bu seviyeye kadar gelmişsiniz hemde hiçbir hareket yok üstüne birde başka kadınları ekliyor … sıkıntılı çocuk
Ya evet vedalaşırken öptü öyle gitti. Hani şimdi de buluşalım dedi
İlk defa buluşcaz şimdi yarın 1,5 ay sonra acaba direkt sorsam mı bu konuyu yoksa ilerleyen zamana mı sorsam
1 ay burada kalıcak 4 defa falan buluşuruz
İlk tanıştığımızda ikimizin doğumgününü de 14 subatt kutlıcaz demişti
Yol yakınken sor ve resmiyete dök işi
Yanlış anlamaz değil mi ne biliyim çekiniyorum biraz
23 yaşımda o da
Pardonda neyini yanlış anlayacak , sevgiliyiz diyorsun
Evet hani böyle bişey yapmasına şaşırdım beni yok sayar gibi
Normal değil dimi insan can sıkıntısından falan yapmaz yani 4 aydır Hergün mesajlaşıyoruz da
İşte bende onu diyorum , 2 dk otur düşün empati yap , sen olsan hayatında bir kadın varken dişi bir sinekle bile işin olur mu
Bence olmamalı
Evet ciddi bi şekilde sorayım ya belki tanıdığı kızlardıd bilmiyorum kendi okulundan farklı bölümlerden ama
Hesabını açması okuduğu şehrin adını yazması garip
Beni kaybetmekten korkmuyor gibi değil mi
Bence korkmuyor , farklı bölümden birilerini eklemeside sıkıntı.. çok afedersin ama öylesine takılıyor gibi seninle
Ben ona il mesajı artım lisede seviyordum o da ilk aylar çok üstüme düşüyordu. Benim odam yok okuduğu şehre gidince çok arayamadım o da aramadı pek
Son İşte 1 aydır böyleyiz onun hesabını açtığını görünce çok aramadım ben söylemedim de telefonda
Tanımadığı kızları ekliyor diyorsun ilişkinin adıni koysan nolucak ki
Ama emin değilim okulundan bir iki kzıı eklemiş imstsgram hesabı gizliydi herkese açmış
Abi bu sosyal medya sonumuz olucak zaten ben olsam güvenemezdim seni bilmem
1,5 ay başka şehirdeydi
1 ay burada olucak sorucam da ilk defa yarım buluşcaz
İmstsgram profilime okuduğu şehrin ismini de eklemiş
Hani kendi dedi buluşalım diye ama bu konuyu gelir gelmez sorayım mı cidden imstsgram olmasa aramız çok iyiydi
Aynen karşılıklı otur konuş nedir ne degildir diye açıkça
1-2 ay daha bekle, belki bu süreçte adını koyduğuna pişman olduğun bir şeyi görürsün.
Başka şehirde okuyor 1 ay burada kalıcak bakıcam 1,5 aydır Yoktu oradayken imstsgram profili gizliydi herkese açık yapmış okuduğu şehrin ismini eklemiş profiline
Kendi okulundan 3-4 koz eklemiş
İyi de yüz yüze tanışmış olabilir kızlarla, sen adını koyunca ekleyemez mi sanıyorsun?
İmstsgrama tarih at falan mı desem
Acaba 14 şuantı kutlarsak
Bu kadar istekli olma istersen! Senin peşinde başka kimse yok mu? O neden seni kaçırmaktan korkmuyor
E ne yapmalıyım
Niye ekledin diyemi sorayım ozaman da çok kıskanç olduğumu düşünmez mi
Hiçbir şey sorma arkadaşım ! Dur durduğun yerde. Adamı kaçıracaksın
1 ay burada kalıcak 4 kez falan buluşuruz hiç mi açmıyım
Bana davranışlarınamı bakayım
Sorarsam kaçırır mıyım
Sorma , kız ekleme deme, biz neyiz deme, tarih ekle deme
E böyle mi gidecek
adam bluetooth cihazı gibi maşallah sürekli şebeke arar gibi kız ekliyo 😂😂
Sevgilin isen adını koymalısın malum çocukta değilsiniz 24 yaşındasınız
Ne demeliyim ona
Hani ciddi düşünüyor musun benle mi diye sorayım
Sor sevgili işte başka şey gelmiyor aklıma
1,5 ay başka şehirdeydi imstsgram profili gizliydi herkese açık yapmış okuduğu şehrin ismini yazmış biyografisine
3-4 de kendi okulundan kzı eklemiş
Keşke sevdiğim kızda profilini açık yapsa bende görsem kızı kimler takip ediyor kız kimleri takip ediyor sardı beni gene merak
Bunu sormalı mıyım niye böyle biley yapar normal değil dimi
Sor sor
Yanlış anlar mı sence hesap sorar gibi olmaz dimi
Niye hesap sorsun biraz haddini bilsin
Yanlış değil mi hesabını açması
Hayır yanlış ne ya
Hani eklediği kızlar kendi okulundan ama farklı bölümlerden kesim tanımıyor mudur bilemem. Bir de hesabına okuduğu şehrin adını eklemiş
Arkadaşım kafanda soru işareti kalmasın sormalısın seni niye ikna edemedim mutluluklar size kardeş
seni elde tutuyor senin gibi en az 3 kız daha var.
Ne neden öyle dediniz
Adı konmaya ilişki yok olmaya mahkumdur
Ne demeliyim ona bilmiyorum Hergün mesajlaşıyoruz ne yaptık ne ettik herşeyimşzi biliyoruz
Ne demem gerekir ona
Artık ciddiyete bındırmenız ve adını koymanız gerekıyor
Nasıl anlatmalıyım ona
Ciddi bir şekılde anlatmalısın