AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
bence sakin olmayı dene
Hayırdır ne oldu gadası
Aynen ben de o durumdayım.. yine de anlat birilerine
Beni tanıyanlara güvenmiyorum üzülüyormuş gibi yapıp arkadan atıp tutuyorlar. Tanımadıklarım da beni anlamıyor anlamayacak birine bişey anlatmak istemiyorum
Anlatsana merak ettim.. anonim olarak fikir verelim
Kimsenin bana acımasını da istemiyorum açıkçası. Kendim de çıkamıyorum işin içinden böyle sıkışıp kaldım gibi
Acıma falan yok.. anonim anlatacaz.. kim oldugmuzu bilmeden.. ok
Evlendikten 2 gün sonra aldatıldığımı öğrendim
Yeni bı olay mi bu
Evleneli bugün 21 gün oldu. Yeni sayılır
Yaşlar kaç kaç
24 30
Boşa canini * desem
Sıkıyorsun yazmistim 😂 İngilizce klavyeyi sansurlemis
Boşanıcam zaten de hemen olmaz
Mesleğin var mi
Endüstri mühendisiyim
Şehir neresi
ben varim, hep ilgilenirim seninle soz veriyorum al brni burdan :)
Ya ajshshdh
harbi diyorum ciddiyim :)
Issız bir yerde avaz avaz bağırıp çağrmak küfür etmek hatika bir yöntem
Bunu yaptım. Bir iki gün idare ediyor hshdhh
Sırıl sıklam olup titreyene kadar yağmurda yürüyüş artı kulaklıkta ses çubuğunu kıracak kadar açılmış ses
Mantıklı. Teşekkür ederim
Ama toton donana kadar yürü betiynin akıyoe dikkatin dağılıyor 😀
O kadar saçma bi durumdayım ki bu ara. Donamıyorum ankskdn böyle sanki ciğerlerim alev almış. Dışarı çıkıp yürüyorum saatlerce özellikle sabah erken saatleri ve akşam havanın soğuduğu saatleri seçiyorum. Yanıyorum sanki ya içim soğumuyor bi türlü valla keşke komaya falan girsem ahnsnsn
Duşta ağlamakta iyi bak denemediysen nxnnx
Güzelmiş bak buda denenir glglg duygusal insanlara göre değil bu dünya flglg
Bu bir pskoloşık bir deneyimdir bir deftere bunu yaz ve sonra yak yanarken izle ve o kullerle içinin rahatladığını görüceksin
Evde yapma bence Allah korusun ev mev yanar
İyi fikirmiş bu teşekkür ederim
Rica
Aglamiyacaksan olur:)
Konuşmak istemiyorum
Ask acisimi
Sayılır mı bilemedim. Aşk acısı değil tam olarak. Nikahtan 2 gün sonra beni aldattığını öğrendim. şu an evliyim ama evli gibi de değilim bilmiyorum çok değişik bi ruh hali içindeyim
Mutsuzsun, seni kazanmasi gerekli. bence herseyi duzgunce konusmalisin, daha yolun cok basindasin. seni uzmesine izin verme
Beni kazanamaz. Sadece bi kaç ay geçsin ailem de başkaları da laf etmesin yokluğuma alışsınlar aile evine geri çağırmasınlar diye bekliyorum. Boşanacağım
Sana karsi davranislari sogukmu peki?
Bana karşı herhangi bir davranışı olmasına izin vermiyorum. Başta ağladı özür diledi de bunu affetmeyeceğimi adı gibi biliyordu. Eve gelme dedim gelmiyor evlendiğimden beri tek başıma yaşıyorum. Sadece misafir gelecekse çağırıyorum onlar gidince o da arkalarından gidiyor. Konuşmuyorum görüşmüyorum yani.
Ne kadarlik evlisinizki, nasil boyle olabiljr insan oglu ya
Bugün 21 gün oldu
Offf cok yeni yaaa, boyle bir insanla ayni yatak paylasilmaz cidden. ama bence biraz zaman ver. bakalim hatalarindan ders aldimi almadimi
Alsa da almasa da bitti. Güvenemem bu saatten sonra. Affettim diyip iğrenmek, herşeyi didik didik etmek, söylediği herşeyin altında bişey aramak, paranoyak bi kadına dönüşmek istemiyorum. Bitti yani geri dönüşü olmaz artık. Bide söyledim yani tolere edemeyeceğim tek şey buydu. Beni zaten gözden çıkarmış olmasa yapmazdı.
Yani aldatilan kadinin intikami cok kotu olur, ama burada bence senin onu pisman etmen degilde kazanman gerekli gibi. ben onu kesinlikle hakli cikartmiyorum yanlis anlasilmasin. affedilecek bir hata degil ama sanki biraz sabir gerekli
Neyini kazanıcam
Peki sen daha iyi bilirsin karar senin tabiki, ama sonrasinda da bir omur boyu pisman olma
Ne gibi bir pişmanlık yaşayabilirim?
Evlenmis bosanmis kadinlarin yasadigi zorluklar. tamam ailen arkanda ama tekrardan bi hayata biriyle baslamak uzun yillarini alabilir
Konuşabiliriz knk eğer kızsan gerçekten
Kızım da konuşarak rahatlayamıyorum ya teşekkür ederim yine de
Vallahi bak yalnız hissetme
Şimdi şöyle, bugün ben evleneli 21 gün oldu, evlendikten 2 gün sonra beni aldattığını öğrendim. Aile evine geri dönmek istemiyorum. O yüzden kimseye bişey diyemedim. Evlendik sadece 1 gün birlikte kaldık aynı evde. 20 gündür tek başıma yaşıyorum. Kimse hiçbir şey bilmiyor. Sadece eve biri geleceği zaman çağırıyorum gelenler gidince arkalarından o da gidiyor. Ailem biraz daha yokluğuma alışsın beni tekrar eve çağırmasın diye bekliyorum. Hatta kestiremiyorum biraz da alacağım tepkiden de korkuyorum erkektir yapar da diyebilirler o potansiyel var. şu an boşansam mesela bakire değildi kocası boşadı falan da der insanlar. Öyle saçma sapan bi çevrem var açıkçası. Bi kaç ay en azından durayım sonra boşanayım diyorum da işte kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.
Öncelikle sakin ol kuzum her şey hallolur siz ilişkiye girdiniz mi bakireligin bozuldu mu
Boşanacağım kesin de ne zaman onu bilmiyorum. Bide içim çok acıyor. Tam anlamıyla yanıyorum gibi. İçim soğumuyor sadece susup saatlerce yürüyorum düşünüyorum uyuyakalana kadar. Bazen 2 gün üst üste uyuyamıyorum çok beter bi haldeyim.
Hayır bişey yapmadık
Tamam bu çok iyi bir şey olayları ailen biliyor mu
Bilmiyorlar kimseye demedim bişey
Öncelikle olayı anlat tabi sen ne zaman istersen böyle bir kişi ile evli kalman gerekmiyor bence artık ayrıca elalemin ne dediğini de umursama sen kendi mutlu olacağın şeyler yap
Ailene dönmek istemiyorsun anladım peki bir mesleğin var mı
Ve şu an ki eşin ne diyor duruma konuştunuz mu
Mesleğim var mühendisim. O ağladı özür diledi birşeyler yaptı da benim bunu kesinlikle affetmeyeceğimi biliyordu. Gözden çıkarmış yani yaparken. şu an ne desem yapıyor affedeyim diye. Ama istemiyorum. Dedim ona da boşanıcaz sadece bi kaç ay idare edicez. Ne desem yapmaya hazır zaten. Gel diyince geliyor git diyince gidiyor. Zorluk çıkarmaz diye düşünüyorum. Pişman da olmuş bunu hissedebiliyorum ama güvenemem. El alemin ne dediği benim için önemli değil de aileme bi laf gelsin istemiyorum. Ne kadar dönmek istemesem de ailem sonuçta. Annem biraz patavatsız. Ben de onun laflarını çekmek istemiyorum o nedenle dönmek istemiyorum.
Kendi evine çıksan boşaninca o olur mu
Olur. İşte şu an boşansam tuttururlar gel de gel diye. Biraz bekleyelim dedim ben de o yüzden. Annem her gün arıyor daha günde 10 15 kere o azalsın 2 günde bir geliyor ya da beni çağırıyor biraz daha yokluğuma alışsınlar öyle
Öyle yap senin dediğin daha mantıklı
şimdi düzden mi anlayayım tersten mi anlamadım
Çaprazdan
69?
46
frekansla oyna biraz düzelir
Enerjini başka alanlara yönelt
Ne gibim
Ne oldu geçmiş olsun anlatırsan dinlerim
Amlatmak isterden dinlerim.
Konuşmak rahatlatmıyosa ne lazım
Bilsem sorar mıyım