Kişilik & Karakter İnsanlara tahammül oranınız yüzde kaç? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor youtube.com/shorts/LULUKBXSYbI?feature=shared Güncellemeler1 yıl Güncel. İnsanlara tahammül oranınız yüzde kaç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Ben bazen kendime bile tahammül edemiyorum ki oyuzden kendime puanım %5 1 3 Yorumla Bravehrart 1 yıl Kimse tahammül edemiyor abla. 🌹🥰🌸 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Aynen öyle gülüm 🌹 👍 Yorumla Bravehrart 1 yıl 🌸🥰🌹😃 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. kimseye tahammülüm yok maalesef 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. 3 kategoriye ayrılıyorSevdiklerimSevmediklerim3 IQ lar gfhf 1 5 Yorumla Bravehrart 1 yıl 3 IQ'lar dedin orada koptum. 😂😂 Yorumla Tempæst 1 yıl En çok onlara tahammul edemiyom😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Kesinlikle. 😂😂 Yorumla Tempæst 1 yıl 🥂😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl 🥂🥂 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sıfır. O an onları tatmin edecek saçma cümleler kurup idare ediyorum. Ama bir şekilde hızla uzaklaşıyorum 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Şu aralar tam dengede %50 1 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sevdiğime %90, nört ve sevmediğime %0. 1 0 Yorumla
əsrarlııgözleriim Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl hickimseye tahammul edemiyorum oyle luksumuz yok 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sıfır sıfır sıfır 😅 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂😂
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yüzde 70 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. %0 benim. 😄 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. - lerde 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. 1 bile değil artık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben bazen kendime bile tahammül edemiyorum ki oyuzden kendime puanım %5
Kimse tahammül edemiyor abla. 🌹🥰🌸
Aynen öyle gülüm 🌹 👍
🌸🥰🌹😃
kimseye tahammülüm yok maalesef
3 kategoriye ayrılıyor
Sevdiklerim
Sevmediklerim
3 IQ lar gfhf
3 IQ'lar dedin orada koptum. 😂😂
En çok onlara tahammul edemiyom😂
Kesinlikle. 😂😂
🥂😂
🥂🥂
Sıfır. O an onları tatmin edecek saçma cümleler kurup idare ediyorum. Ama bir şekilde hızla uzaklaşıyorum
Tahammül edemem kimseye yüzde sıfır.
Hiç kimseye tahammül edemiyorum maalesef
Şu aralar tam dengede %50
Sevdiğime %90, nört ve sevmediğime %0.
Sıfır sıfır sıfırrrrr
hickimseye tahammul edemiyorum oyle luksumuz yok
Sıfır sıfır sıfır 😅
😂😂
Tahammül yok
Yüzde 70
genel cevap ama kişiye göre değişir
%0 benim. 😄