Annemi dövdüm sizin görüşleriniz?

Arkadaşlar ben üniversiteye hazirlaniyorum. Köyden akrabalarimiz gelecekmis bizi ziyarete ama evi b*k goturuyor. Bende bir iki saatligine stresten dolayi odaya kapanip muzik dinleyip dans ettim hayallerimle kendimi motive etmek istedim. Motivasyonum yukselince, dersin basina oturdum. Annem bana saydirmaya basladi kufurler etmeye basladi "Şimdi mi aklina geliyor ders İnşallah kazanamazsın" "bak şunun kizina" birde ağır hakaretler ediyor "sürtük" vs şeyler diyor. Bende ona "ağzına sıçayım" vs diyorum. Hayır yani ne güzel gaza gelmişim ders çalışıyorum benim moralimi sıfıra indiriyor. En son yine deli gibi bağırmaya başladı bende şemsiyeyi aldığım gibi vurmaya başladim elleri acıdı. Annem herkesle böyle babamla da böyle abimle ablamla vs böyle. Siz şimdi nasihatlar öğütler falan vereceksiniz, hepiniz alim kesilip günahından bahsedeceksiniz biliyorum ama benim annem asla sevilecek kadın değil eleştiriye gelmez sevmeye gelmez öpmeye koklamaya gelmez iyi davransan hizmet etsen anlamaz sadece kötü yönlerimizi görür başkalarına karşı iyi davranır para verirsen sever ben eve para getirmediğim için ailem beni gereksiz görüyor bizim paramızla okuyorsun vs diyorlar dershaneye bile gitmedim onlara yük olmamak için
Annemi dövdüm sizin görüşleriniz?