Mentalim hakkında yardımınıza ihtiyacım var?

Uzun süredir psikologa gitmeyi düşünüyorum ama bir türlü gidemedim bahaneler üretip duruyorum. 24 yaşındayım 2 bölüm okudum birçok sertifika aldım sonuç hala atanamadım. Oturup kpss çalışıyorum. Üstelik sistem değişti. Ags denen bir saçmalık geldi. Kalp çarpıntım artti uzuldukce stres yaptıkça mideme vuruyor yemek yiyemiyorum. Kardiyolojiye gittim bir sorunum yokmuş. 1 yıl içinde 3 kez ameliyat oldum sonuncusu can sıkıcıydı (1 ay önce) Tüm bunlar yetmezmiş gibi aile baskısı var. Bir işe girip çalışsam derslerim aksayacak işe girmeden evde ders çalışsam akıl sağlığımı koruyamayacagim. Evden çıkmak istemiyorum, kimseyi merak etmiyorum arayıp sormuyorum aktivitem yok. Eskiden gitar calardim voleybol maçlarına giderdim şimdi hiçbirisini canım istemiyor. Yataktan ders için zor kalkiyorum potansiyelim bu değil çok daha iyisini yaparım ama zorlamayla bu kadar. Bu sorunlarla başa çıkamıyorum psikolog sizce işe yarar mı? Direkt psikiyatriste mi gitsem... Birde Online psikolog önerir misiniz yüz yüze olsunda istemiyorum tabi uçuk fiyatlı olmasın 🥲
Mentalim hakkında yardımınıza ihtiyacım var?