1 ay
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
6Cevap
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sınırını bilmeyen insana, hele de belli yaşı geçmişse, öğretemezsin. Ama sana nasıl davranacağını öğretirsin. Yani, hareketlerinle, tavırlarınla. Ama ona birşeyler öğretmeye çalışıyormuş izlenimi vermemen lazım. Yani seninle iletişim kurduğu zaman, senin karakterini bilmeli.
ayrıca böyle bir durumda ortam değiştiririm ya da ondan rahatsız olduğumu belli ederim hareketlerimle anlattıklarını dinlemeyişimle ya da gülmeyişimle ilgilenmem kısaca ve o da bir sorun olduğunu anlar
Çok fazla iletişim aklına her geleni söylemeyi getiriyor bir noktadan sonra. Misal birine bey deyince o da sana hanım demek zorunda kalıyor. O sınırı sen çiziyorsun mesafeni sen ayarlıyorsun esasında..
Genel olarak zaten kusurlu yaratıklarız. Hal böyleyken sınırları da aşmanın etiğini idrak edemiyoruz.
Bu arada resim çok güzel. Bundan iyi tablo olur.
Cevap
6Cevap
Herkes her şeye karışır oldu ağzı olan konuşur oldu. Kimse beni ilgilendirmez ben saygı duyarım diyemiyor.
Asıl mesele insan insanın olduğu yerde hiçbir şey yolunda gitmez sanırım kainatın düzeni bu.
Evet sınırlari bilseler daha iyi bir ilişkileri olabilir
Sınırlı olduğum için zaten mutlu değilim şu an. Erkekler 🚹 galiba sınırı olmayan kendisine saygısını kaybetmiş cinselliğe düşkün kadınları tercih ediyor.
Had bilmezlik diyebiliriz buna herkes herseye karisabilecegini sanıyor
Sınırları bildikten sonra ortaya çıkacak olan saygısızlıkların önüne geçmiş oluruz diye düşünüyorum
Yani asıl mesele o değil bence ama sınırlarını bilmek de çok önemli
Sınırsızlık yaşanır.
Sınır olursa sorun olmaz
Hayır, bence karaktersizlik en asıl mesele
Kesinlikle mesafe olmali
Herkes kendi sınırını bilse sorun kalmaz
Sorun bir tarafın sınırsız birinin sınırlı olmasi
bence evet
Sen fazla düşünme