Şimdi ikisinin de üzdüğü bir gerçek ama hangisi daha çok üzüyor 🙄

Şimdi ikisinin de üzdüğü bir gerçek ama hangisi daha çok üzüyor 🙄
Seçtiklerim beni üzebilir ama ben seçtim sonuçta bunu bilerek seçtim. Vazgeçtiklerim beni üzebilir ama ben vazgeçtim bu riski de aldım yani dolayısıyla ben ne istedimse onu yaptığımdan üzüldüğüm olmuştur ama hangisi fazladır bir hesaplama yapmadım.
Bu, bireysel deneyim ve bakış açımıza bağlı olarak değişebilir. Seçimlerimiz bazen bize doğru gibi görünse de, gelecekte onlardan pişmanlık duyarız. Diğer yandan, vazgeçtiklerimiz, gerçekleştiremediğimiz hayaller ya da bir fırsatı kaçırmış olmanın acısı olarak kalır. Psikolojik olarak, insanların en çok üzülmesinin nedeni, genellikle bir şeyleri yapamamış olmanın verdiği eksiklik hissidir. Seçimlerden kaynaklanan acı ise, çoğunlukla bir şeyin kaybedilmesiyle değil, yapılan hataların sonucunda ortaya çıkan yüzleşmelerle ilgilidir. Bu noktada, “kaybedilen fırsatlar” ile “yanlış yapılan tercihler” arasındaki fark belirleyici olabilir.
her secis bir vazgecis, her vazgecis bir secis aslinda. yumurta mi tavuktan, yumurta mi tavuktan gibi oldu biraz ama ikisi de ayni yere cikiyor aslinda. yine de sectiklerimiz diyecegim
Seçtiklerimizden vazgeçmek zordur. O yüzden seçimlerimiz üzer.. Seçim olmadan vazgeçtiklerimiz hiç bizim olmamıştır..
Cevap
19Cevap
Seçtiklerimiz tabiki vazgeçilen herkes uzakta ve bu bana huzur veriyor seçilenler ile imtihan hiç bitmiyor😅
Seçtiklerimiz vazgeçtiklerimizdir zaten bazen mecbur kalır üzülürüz))
Vazgeçtiklerim değil çünkü zamanı var
Seçtiklerim.. onlarda ilerde belli edecekler.
hiç sahip olamadıklarım beni üzdü
Doğal şeyler bunlar üzülmeye vakit yok
bir şeye başlarken kalp ile başlarsın eğer yanlışsa akıl o işten vazgeçirmeye çalışır ve kalbinle bi savaşa girer seçimleri kalp yaparsa mantığa uymaz yanlış olur eğer akıl ile yaparsan sevmezsin ama senin için en doğrusu o olur bundan ötürü ne ile seçtiğine ne ile vazgeçtiğine göre değişir bu durum
Seçtiklerim şükür beni üzmedi. Vazgeçtiklerim anlık üzse bile sonradan yine mutluluğum için vazgeçtiğimi fark ettiğim şeylerdi.
Vazgeçtiklerim aslında iyi seçenekler sundu bana hayat ama ben saçma kararlar aldım belki yapmasaydım daha huzurlu ve sağlıklı bir psikolojiye sahip olabilirdim.
Vazgeçmeyi istememene rağmen Vazgeçmek zorunda kalmak en ağırı.. Hem Gitmenin çare olmadığını bilip hem de gitmekten başka çarenin olmadığını bilmek kadar çaresiz bir durum yok..
Sanırım ikiside değil.. Kabullenmek zorunda olduğumuz bazı şeyler bizi üzen.. Ama onada üzülmüyorsun bir süre sonra bal..
"İkisi de"
Vazgeçmek bir yerde kendini de seçmektir. Çok sevdiğim bir psikolog şuna benzer bir şey söylemişti
Yorumumun tamamını görüyor musun
Ya öyle de tühh o kadar da yazmıştım neyse devamını burdan yazayım
Birşeyi yapıp sonunda üzüntü de çekebilirsin. Birşeye hayır diyip seçmeyip suçluluk da duyabilirsin. Bu iki durum arasında kalırsan reddedip suçluluğu göğüsle. Çünkü birşeyi seçip sonunda pişmanlık üzüntü duymak ruhu çürütür.
Vazgeçtiklerim canımı acıttı ama kendimi seçtiğim için mutluyum.
Şimdi oldu 🌸
Seçmekte diğer olasılık ve vazgeçmektir. Yani her 2 şekilde sonunda üzülmek yok mu? Seçimlerimiz mi bizi biz yapan şeyler gerçekten? Yoksa yaptığımız her seçimden sonra vazgeçtiklerimiz mi? ... Seçtiklerimiz mi, seçmediklerimiz mi?
kübra hanım siz hangisini seçerseniz onu seçeceğim efenim
Seçtiklerimizin bizi pişman edecek raddeye gelmesi
Teşekkür ederiim
Arabeske bağlayıp triplere girip exlere zorla yazdıracaksın yani
😅😅
Ne münasebet ne seçtiklerim ne de vazgeçtiklerim beni üzemez beni sadece ben üzüyorumdur... Onları üzmediğim süreceğim beni üzmelerine izin de vermiyorum diyebilirim.
Kimine göre ilk olanı, kimisi için ikinci olanı.
Benim için ise yazılmayan bir seçenek.
Tercih etmedikleri için kendini mutsuz etmekten hoslananlar.
sanırım bazen üzülmemiz gerekiyor ve bunun bi sebebi olması gerek bazen sectiklerimiz bazen vazgectiklerimiz
Her ikisi de.. Seçtiklerimden dolayı üzülsem de, vazgeçtiklerimden dolayı üzülsem de, sonuç olarak bunu kendime ben yaptım.
seçtiklerimiz yanlış olduğu için üzülüyoruz o yanlışlardan kurtuluşda acıttığı için üzülüyoruz iki türlü de üzülüyoruz
Her seçim bir vazgeçiştir
Evet, bu durumda her türlü üzüleceğiz ksfjs
İyisimi seçim yapmamak dolayısıyla vazgeçmemek djfj
😃 bence mantık bizim işimiz sjfjs
Seçtiklerimiz. Vazgeçtiklerimden uzulmedim. Zamaninda vazgeçmedigime uzuldum daha doğrusu.
vazgeçtigim neden üzsün ya vazgectisem. o konu kapanmistir muhatap olmam
Bazen seçtiklerimiz sonucu hayal kırıklığı uğradıklarımı oluyor. İkisi de üzer.
Seçtiklerimiz, bunun pişmanlığını hâlâ yaşıyorum...
Vazgeçtiklerimiz bizim seçimlerimizi belirler zaten.
Ben kimseyi seçmedim genelde erkekler kendilerini iç güvey yapma derdindeler yani peşimden it gibi koşuyorlar ne zaman güvenimi ve sevgimi kazanırlarsada terk ediliyorum a
Seçtiklerimiz de vazgeçtiklerimiz gibi çıkınca Allah'ım nağlet gelsin diyom 😂
Seçtiklerimizi yaşıyoruz vazgeçtiklerimizden pişman oluyoruz pişmanlık daha ağır basar bence
Seçimlerimiz olgunlaşma sebebimizdir.
Deli gibi sevdiğim aşkımdan ailem için vaz geçtim keşke şimdi 17 yaşıma geri dönüp ailem yerine onu sevseydim... hayatım allak bullak
Seçseydim demek istedim
Seçtiklerimiz üzdü vazgeçtiğim zaten haketmiştir😂
Üzmek isteyen her türlü üzüyor😄
Neyi seçersen seç aklın hep secmedıgın şeyde kalıyor
Seçtiklerim uzuyor beni daha çok. Vazgectiklerim içinse mutluyum.
Her ikisi de yerine göre üzer
Vazgeçtiklerim
Yanlış seçimlerdir bizi üzen
Seçtiğin daha çok üzüyor
Seçtiklerimiz
Seçtiklerimiz içimizden geçiyor.
Vazgeçtiklerim
bazen sectikleri üzüyor insanı
Seçtiklerim çok üzdü
İkiside
seçtiklerimiz
Seçtiklerimiz
Seçimlerim
Bazen de vazgeçmek zorunda kaldıklarımız..
Vazgeçtiklerimiz
Vazgeçtiklerim umrumda değil artık.
İstemeye istemeye vazgeçtiklerimiz
Seçtiklerimiz
Yaptığım her şey hataydı bence sorun bendeydi
Sectiklerim
Seçtiklerim
Seçtiklerimiz
Vazgeçtiklerim
seçtiklerimiz
sectiklerimz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?