Yakın arkadaşlarım başka şehirlerde, remote olarak çalıştığım için iş arkadaşlarım da başka şehirlerde, dolayısıyla olduğum şehirde yalnız kaldım. Hiçbir sosyal aktivitem yok, yapmak istediklerimi yapabileceğim biri yok. Siz genelde nasıl sosyalleşiyorsunuz? Ben sadece çalışan bir köleye dönüştüm sanırım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılYalnızlık ve sosyal bağlantı eksikliği, özellikle uzak şehirlerde yaşayanlar ve uzaktan çalışanlar için zorlayıcı olabilir. Çevrende kimse yokken, iş ve günlük rutinlerin içine sıkışmak çok doğal. Sosyalleşmek için bazen daha fazla çaba göstermek gerekir, özellikle de yeni insanlar tanımak veya eski arkadaşlarla bağlantı kurmak için fırsat yaratmak zor olabiliyor.
Benim sosyal bir hayatım yok, ama insanlarla bağlantı kurmanın bazı yolları var. Örneğin, sosyal medyada ilgi alanlarına göre gruplara katılmak, online etkinliklere veya hobilerle ilgili sanal toplantılara katılmak, dışarıda bir şeyler yapmak için yeni insanlarla tanışma fırsatları yaratabilir. Ayrıca, eski arkadaşlarınla video sohbetleri veya online oyunlar gibi farklı yollarla bağ kurmak da moral kaynağı olabilir.
Yalnız hissettiğinde dışarıda bir etkinlik bulmak zor olabilir, ama belki çevrimiçi gruplar, hobiler ya da sanal topluluklar sana biraz farklı bir sosyalleşme fırsatı sunabilir. Bu süreçte kendini "çalışan bir köle" gibi hissetmen de anlaşılır; biraz ruhsal rahatlama ve sosyal bağlantılar için zaman ayırmak önemli olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz de öyleyiz. Memuriyet kölelik. Sabahın köründe evden çıkıyoruz kış aylarında zaten karanlık erken çöküyor, işten çıktığımızda karanlık çökmüş oluyor. Ertesi gün işte gideceğin için eve gelip duş Alman yemek yapman Yemen toplaman bulaşık yıkaman gerekiyor derken, işten çıktıktan sonra 2 saat dışarıda takılmak zor oluyor.
Haliyle hafta içi pek bir şey yapamıyoruz. Cuma akşamı veya Cumartesi samimi bi arkadaşla çıkıp arabada bir kaç bira yuvarlıyorlıyoruz sonra yine eve dönüyoruz. Çünkü çalışan birinin dışarıda zaman geçirmesi zor oluyor. Evli olsak miss, 5-6 gibi işe gel yemek hazır, önce yemeği ye sonra hatunu ye. Aç bir film izle, film izlerken uyuyakal, sabah da akşam uyuyakalıp sevişmediğin için hatunu uyandırıp bi güzel seviş sonra işe enerjik ve ve fizikler olarak rahat git. Anlatınca canım çekti bak, sanırım evlilik yaşım gelmiş de geçiyor.01 Yorumla- 1 yıl
Kaç yaşındasın
İş arkadaşlarınla organizasyonlar yapmaya çalış. Gündelik turlar var onlara katıl. Hafta sonu veya akşamları zaman ayırabilirsen spor yap veya yabancı dil öğren. Kendini geliştirdikte ışığın artar. Işığın arttıkça da etrafındaki insanların sempatisini kazanırsın.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılMaalesef genel bir durum bir çok kişide var. Kimi iş yorgunluğu, kimi kocası, kimi hanımı ile tartışır arkadaşlar ile buluşmaya gitse bile karısı kocasi burnundan getirir bizde bazen bir araya geliyoruz ama herkesin elinde telefon birer köşede oturuyoruz
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aman ya, zor bir durum gerçekten... 😔 Ama merak etme, her şey düzelir! 🎉 Öncelikle yalnız kalmaktan biraz çekinsek de kendimize dair harika şeyler keşfedebiliyoruz. Seninle aynı ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışmak için etkinliklere, atölyelere katılmak süper bir başlangıç olabilir. İstanbul'daysan, harika konserler, tiyatro oyunları ve daha fazlasını yakalayabiliriz. 🎭🎶 Ayrıca, sosyal medya gruplarında benzer etkinlikleri ve toplulukları bulabilirsin. Hadi bakalım, yeni maceralar seni bekliyor! 🌟💪
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
98Cevap
1 yılBen şahsen olamıyorum. Kafa yapım hayat görüşüm vs. Diğer insanlara çok farklı geliyor. Örneğin millet kanal-i zasyon filmindeki gibi eteği havalanıp donu görünen kadın sahnesine çatlaya çatlaya güler. Bana hiç komik gelmez. Ben daha çok ince esprileri severim. Ve absürt olanları. Bazen hata yaparım. Yanılıp şaşıp komik bulduğum bir şeyi iş yerinde arkadaşlarla paylaşırım. Bunlar da büyük başın trene baktığı gibi bana bakarlar. Dersen ki ''Neymiş o anlaşılmayan ve senin komik buluduğun şeyler?'' Mesela ben çocukken maskenin çizgifilmi vardı. Bir bölümde maske sokakta giderken bir mafya babasına rastlıyor. Baba bunun tipinden gıcık kapıyor. Kafa yeşil ya, maskeyi durdurup ''Bana bak zibidi, ben senin gibi ittleri sabah kahvaltısında yerim'' diyor. Bunu duyan maske hemen ellerini adamın ağzına sokuyor. Adamın alt ve üst çenesini ayırıp kafasını adamın agzının içine sokup konuşuyor. Diyor ki ''Hımmmm dişlerine bakıyorum daaa anlaşılan her ittten sonra dişlerini fırçalamıyorsun''
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yılSosyalleşmek.
Pek yapıyorum sayılmaz.
Yanlızlığa alıştım, galiba o da bana.
Bu iyi mi kötü mü onu hiç bilmiyorum.
Eğer buna bir tanı koymak ise niyetiniz , depresyon bunalım belki başka bir şey.
Bilmiyorum.
İşten arta kalan zamanda geziyorum.(Bazen yaşadığım şehirde motora binmek oluyor, bazende şehir dışı.)
Yegenimle vakit geçiriyorum.
Biriyle mutlu olmaya çalışmak bana göre değil eğer karşılık gelen şey gerçek değilse.10 Yorumla Dışarı cikiyorum geziyorum bı yerde çay iciyorum garsonla konusuyorum. Etkinliklere katılıyorum. Karaoke bazen dans sahilde sohbet. Sadece evden cik istediğini yap.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Bir kursa falan yazılabilirsin sevdiğin öğrenmek istedigin bir sey sec onun kursuna git veya dil kursu falan uzaktan çalışıyorsan başka bisi gelmiyor aklima
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu hatadan biran önce dön bence. Çünkü bende çok uzun yıllar aynı hatayı yapıp sosyalleşmeyi, insanı bir kenara bırakıp işi ve parayı odağıma aldım. Geldiğim noktada ise evlerin arabaların ve diğer maddi zenginliklerin insana mutluluk vermediğini görmem oldu.
00 YorumlaOkulda çok fazla arkadasım var yaşadığım yerde komşularımla samimiyiz daha önceki işlerimden yakın olduğum iş arkadaşlarım var bu arkadaşlarımla takılınca bu arkadaşlarımın arkadaşlarıyla da denk geliyorum çevrem genişliyor
00 Yorumla
1 yılEğer bulunduğun şehirde, bir Dans kursu, ya da bir koro gibi olanaklar varsa, orada sosyalleşe bilirsin, eğer İngilizcen varsa coach surfing grubunu bulup, bulunduğun şehirdeki etkinliklerine katılabilirsin. Bir çok yol var.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı. remote calisan daha kolay gezebilir daha kolay sosyallesebilir gibi geliyo bana. ama sartlari bilemedim tabi. ara sira arkadaslaeinin oldugu yerlerde calissan? veya baska sehre tasinsan
10 Yorumla
1 yılremote çalışmak iyidir. sesli iletişim kurmuyorsan istediğin yerden çalışabilirsin. gezmene engel teşkil etmez. remote çalıştığım dönemlerde bende öyle yapıyordum.
00 YorumlaHalbuki kadınlar yalnızlığı çok sever tüm Instagram storylerinde görüyoruz kendimi seviyorum , kendimleyim, canım kendim diye paylaşımlar oluyor siz neden sevmiyorsunuz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. benım de iş yerinden arkadaslarım var tenise sardım ama yok yani uyumlu insan cıkmadı karsıma. buyuk sehir insanı maalesef boyle ya. bende muzdarıbım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılben yanlızlığı özlemeye başladım ama şikayetçi değilim, çevremdeki diğer işletme sahipleri ve çalışanlarım ile inanılmaz bir kalabalık hayat yaşıyorum, sadece uyurken yanlızım buna şükür :D
00 Yorumla Arkadaşım uzakta yakında arkadaşımda var ama uzakta ki arkadaşimla daha fazla vakit geçiriyorum aynı sokakta oturan arkadaşım bile gelmiyor gitmiyoruz etmiyoruz
05 Yorumla- 1 yıl
Abla evine git
- 1 yıl
Sen çağır sıkıldım biraz sohbet muhabbet edersiniz cinsiyet ne? Arkadaşın
- 1 yıl
onun arkadaşı var mı? muhabbeti nasıl? Eger kötüyse aile baskısı olabilir genelde aile baskısı olanlar arkadaşlarıyla muhabbet etmiyor ondan biliyorum
1 yılVallah aynı durumdayım hiç arkadaşım yok bugüne kadar hiç bir işte devam edemedim hiç doğru düzgün iş bulamadım için arkadaşlarımın da çoğu evlendiği için doğru düzgün arkadaşım yok. Bir tane var onunda kendi çevresinde çok fazla arkadaşı var bana her zaman vakti olmuyor yeni kurslara katil ya da yardım kuruluşları olabilir.
00 YorumlaArkadaşlarımla oltalarımızı alıp balığa, mangala, semaver çayı demlemeye gidiyorum, çevre illeri tarihi turistik yerleri geziyoruz. Doğudayken de dağın başında görev yaparken de hiçbir sosyal aktivite ortamı, çarşı pazarım olmadığı için bilgisayarımda "The Elder Scrolls Online" adlı online oyunumu oynardım. Oyundaki arkadaş ortamıyla sosyalleşir vakit geçirirdim. 😺
00 Yorumla
1 yılÇok zor ya tanımadığın bir şehirde sosyalleşmek bende iş gereği Ankara’ya taşındım ama evden çıkası gelmiyor insanın safi kitap okuyorum
010 Yorumla
Soran1 yılYa ben aslında hep yaşadığım şehirdeyim de tanıdıklarım hep gitti. Ben de Ankara'da tek başıma kaldım.
- 1 yıl
😂😂Ankara’nın neresi
Soran1 yılAhjsjsjd Keçiören
- 1 yıl
Bende Etimesgut, sosyalleşmek için birbirimize yardımcı olursak bu süreci daha hızlı atlatabiliriz bence en azından sen anlarayı biliyorsun ben daha 10 gün önceye kadar tuttuğum evi navigasyon ile buluyordum düşün
Soran1 yılNe işi için Ankara'ya geldin sen
- 1 yıl
Memurluk
Soran1 yılAa ıyiymis kamudasın sen. Ozel sektör berbat bir şey. Düz memurluk mu? Mesleğin nedir
- 1 yıl
İşçi kadrosundayım Kimya bölümü mezunuyum
Soran1 yılGüzel ya yeni atandın galiba, hayırlı olsun.
- 1 yıl
Aynen teşekkür ederim özelden yazarsan konuşmak isterim
Gizli Üye(36-45)1 yılKendi memleketim dışında bir yerde çalışıyorum sosyalleşme adına burada iş ortamı dışında arkadaşım yok cumartesi pazarda geç kalkılıyor sonrasında temizlik pazar alışverişi vs. derken geçiyor herkes aynı yani üzülecek bir şey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır sadece negatif dusunuyorsun. Dışarı çıkarsın gezersin spora yazilirsin veya bir kursa, yine de sosyallesirsin. Internetten arkadaş bulursun. Bence önce pozitif düşün sonra harekete geç. Bu negatiflikle zaten hiçbir iş yapamazsın
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mesleğin nedir. Ben de Keçiörendeyim. Modern tavla oynamaya meraklıyım. Haftanın 2 günü turnuvalara katılıyorum. Tavla oynamayı seviyorsan bize katılabilirsin.
01 Yorumla
1 yılTek basimada sosyallesirim özellikle başka insanları tanıma firsatidir yalnızlık... yani bardağın dolu tarafından bakın ve çıkın dışarıya
123 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yaa
- 1 yıl
12 sene önce 2012 de 16 yaşında lise 1 ri yapamadım pes ettim liseyi bıraktım liseyle beraber hayatı da saldım o günden beri odamda bilgisayar oynadım hala başındayım 12 yıl geçti 28 yaşına geldim işim yok dişlerim çürük fırçalamadım üşengeç tembelim herşeye uzak yabancı kaldım gelişmedim şişmanım obeziteyim sürekli doymuyorum sağ gözüm şaşı yüzde 20 görüyor sol kulağım doğuştan duymuyor boyum kısa sesim çocuk saçım iğrenç ölsem sorumluluk alamam hiç bir arkadaşım olmadı. hiç dışarı çıkmadım kimseden hiç bir şeyden beklentim yok. benim araba sürebilmem ehliyet alabilmem ilk defa bir kıza dokunmam sevgili evlilik yabancı ülke şehir görmem bunları yaşayabilmem için Atatürkün dünyaya gelmesi gerekiyor. Aynı ihtimallerde çünkü.. 12.5 yıldır depresyondayım Nisan 2025 de 13 yıl olacak. boşa geçen 13 sene
- 1 yıl
Yardım almayı düşünür müsün?
- 1 yıl
Neden yapamasın yanlış dusunuyorsun
- 1 yıl
Ben kendimi tanıyorum çünkü sizin yaşadığınız özgür sosyal zengin şaşalı hayat beni içinde tutmuyor uyuşmuyoruz ben sizin herkesin yaşadığı sosyal normal hayata dönemem beni içinde tutamaz ne dış görünüşüm ne maddiyatım ne başka bir şey hiç bir şey müsada etmez. sadece hayatı yaşayan insanları izlemeye gelmişim hiç bir zaman başrol olamam hep seyirci olurum. sosyofobim var üstümde ölü toprağı var kendimi sevmiyorum ölsem sosyal olamam.
- 1 yıl
Birincisi şaşalı hayata fazla aldanmayın hicbirsey göründüğü gibi değil hatta neredeyse hiçbir şey göründüğü gibi ddegil sen sana ozenmezsen kendine değer vermezsen doğru dedin seyirci. olsrak devam edeceksin bunu kendine yapma
- 1 yıl
Dünya herkesin 🤷
- 1 yıl
Sen seçtin böyle. olmasini devam et
- 1 yıl
Birincisi ben seçmedim liseyi yapamadım sizin gibi kafam ermedi derslere işlemleri yapamamdım haliyle geri çekildim 7 kişilik ailede kim lise mezunu olmuş. benim kafam sizin gibi liseye üniversiteye basmıyor hayatı hiç bilmiyorum kimse öğretmedi... ben seçmedim bunu aklım bile yoktu o zaman. sende bol bol sosyal olmaya devam et ve öl
- 1 yıl
Tövbe tövbe niye öleyim ben şimdi? Kafan maşallah basıyor
- 1 yıl
Ölüm Allah'ın emri de senin söyleyiş ilginc
- 1 yıl
Sen kendi yaşaman gerekeni biran önce yaşamaya basla lutfen
- 1 yıl
Sen değişmeye karar ver söylediklerine gerek kalmaz
- 1 yıl
Olumsuzlukla iyi yaşıyorsun
Gizli Üye(36-45)1 yılBirisine ihtiyacım yok benim şahsen yalnızlık çok daha güzel emin ol
20 Yorumla
1 yılZaten
Dünyaya kölelik için geldin
İs aynı çalışan aynı
Modern kolelik
Hayatta kalmak için çalışmak zorundasin misal00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Spora gidiyorum, hava güzelse sahilde yürüyüş veya arabayla geziyorum. Yalnızken de sosyalleşebiliyorum
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her şeye isyan ederek nereye varmaya çalışıyorsunuz, herkes yalnız zaten. gel bize kestane bişiriyos isim şehir oynar çay içeriz canın sıkılmaz
00 YorumlaBendede aynı durum var her şey yasaktı bekarken evlenince kısmen rahatladım babam karışma zdu bu seferde eşim kıskanıyor hersyei
00 Yorumla
1 yılBen de sosyalleşecek kimseyi bulamiyorum. Sonra cikip bos bos dolasiyorum sıkıntıdan o da sarmiyor sonra geri eve dönüyorum 🤷♂️
05 Yorumla- 1 yıl
Benim derdim parasizlik degil kardes arkadas bulamamak
- 1 yıl
Aynen oyle kafa dengi birilerinin de olmasi gerekiyor
Ben sosyalleşme gereği duymuyorum yüce ruhlu insanların kaderidir yalnızlık... merdümgiriz bir hâl ile yola devam!
00 Yorumla
1 yılBen hayatımın tadını çıkarıyorum şu 3 günlük yalan dünyada çıkıyorum geziyorum yeni yüzler görüyorum çayımı kahvemi dışarıda içiyorum
00 Yorumla
1 yılSpotify var mı sende? Bi podcast var bununla ilgili, atabilirim.
02 Yorumla
Soran1 yılEvet var atarsan dinlerim
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Apartmandan komşu edin belediyelerin açtığı kurslara takıl varsa müzik kortları olabilir oralarda sosyalleşmek olur
00 Yorumla
1 yılbende aaynı durumdayım şikayetci değilim bu durumda alısmısım sanırım
014 Yorumla
Soran1 yılHayatım çok boş ve boşa geçiyor gibi hissediyorum.
- 1 yıl
Mesleğinle aran nasıl? Bugüna kadar benim diyebileceğim neler oldu hayatında
Soran1 yılMesleğimle aram nasıl bilmiyorum çünkü işimle aram kötü
- 1 yıl
neden
Soran1 yılİş hayatım zor geçiyor. Özel sektörde çalışıyorum. Mesai saatlerim çirkin. Dolayisiyla şu an memnun olmadığım şey asıl mesleğim mi yoksa suanki çalıştığım iş mi anlamıyorum
- 1 yıl
Remote oldugu için daha rahat bekliyordum. Mesleğin nedir?
Soran1 yılMesleğim bilgisayar mühendisligi. Yazilimci olarak çalışıyorum. Remote ama patronum bizi 7 24 çalışacak köleler olarak görüyor maalesef
- 1 yıl
Kafa olarak oldukça yoruyordur. kafayı dolduruyor çünkü. seni iyi anlıyorum. Mesleğinde yaşadıgın iş yükü stresi ve baskı altında hissetmen sosyal hayatınada negatif baslamana sebep oluyor ve iyice yalnız hissediyorsun. Bazen denge kurmak gerekiyor :)
Soran1 yılKesinlikle ya, işte o dengeyi kurmayı beceremiyorum ya. Sosyal hayatim kalmadi
- 1 yıl
Sosyal ihtiyac yüzünden yanlıs insanlarada kapılma :) Bir insan tanımak kolay gibi gözüksede aslında arka yüzünden bakınca oldukça derin bir kuyu gibi. her insan bir süprizdir.
Soran1 yılKesinlikle çok haklısın 😅
- 1 yıl
:))
Soran1 yılGaliba benim bi kursa falan bi sosyallesebilecegim birseye ihtiyacım var
- 1 yıl
sanırım konusmayada ihtiyacın varr. bu saatler genelde sohbet saatleri :D
1 yılTürkiye gerçeklerine hoş geldin. Herkes öyle.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çalışırken zaten sosyalleşiyorsun ekstraya ihtiyacım olmuyor
11 Yorumla
1 yılBen genelde dışarıya çıkıp orada ki insanlarla direk temasa geçerek tanisiyiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVeryansın etme herkes bu durumda 😅😂 Hepimiz çalışan birer köleyiz. İşe karanlıkta gidip akşam dönüyorum. Gün yüzüde görmüyoruz
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Teknolojiyi bir kenara bırak ve ğnsanların içerisine karış...
00 Yorumla
1 yılCaliş caliş
Pağa
Pağa yoook
:)
Köle seni
Bak bi de internetr giriyor
Caliş00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBen e sosyallesemiyorum arada spora gidiyorum ve resim kursum var kalan zaman iş ev
00 Yorumla
1 yılbu aralar bende oyleyim aslında. birazda kış ayları geldiği için ona sığınıyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benimde durumlar benzer maalesef. Bir çok kişi köle gibi zaten
00 YorumlaYok sosyaleşme bende çünkü kız yok
00 Yorumla
1 yılsosyalleşemiyorum kendime sevgili yapamıyorum çünkü hiçbir kız beni beğenmiyor
00 YorumlaBen de cevabını arıyorum. Bulursan ne olur bana da söyle 😂
00 YorumlaErkeklerin standart hayatlarından bir durumdasın sadece :D
00 Yorumla
1 yılHerkesin ortak sorunu çalışma şartları ülkemizde ağır maalesef, özel sektör problemi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
1 yılSosyalleşmiyorum Allah istemiyor herşeyin sağlıklısı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBazen Ankara'ya geliyorum işlerim oluyor seninle arkadaşça tanışmak isterim. Eğer sende ister ve güvenirsen ben Ankara'ya gelince görüşürüz ister misin?
00 Yorumla
1 yılBenimde bu ara işe ihtiyacım var işsiz arkadaşsız olmak daha zor 😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılYani yapabilirsin Yeter ki zamanın ve istegin olsun Sonuçta bir gün boş zamanın vardır
00 Yorumla haline şükret bende çalışmayan bir köleyim 12 buçuk yıldır depresyondayım kendimi odama kapattım hiç arkadaşım yok şişmanım dişlerim çürük boyum kısa sesim çocuk 2012 yılından beri sosyalleşmedim hiç kimseden hiç bir şeyden beklentim yok
02 YorumlaBen çok sosyalleşmekten sıkılıyorum hatta Kendimle zaman geçirmeyi daha çok seviyorum başkalarının nazlarını kaprislerini çekeçek tahammülüm yok arada çıkıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAsosyal olduğum için benim hiç arkadaşım yok
10 YorumlaSendenn bir farkım yok ama iyi tarafından bak, kendini geliştirmek için Çok fırsatın olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSosyalleşemiyorum zaten işten çıktından sonra hal kalmıyor
00 YorumlaBende aynı durumdayım pekte sosyalleşmek istemem sahte oluyorlar çünkü, fakat yanlızlıkta bir yere kadar. Sürekli sosyal olanlara ve sevgilisi olanlara hayret ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnkara cidden güzel şehir güzel arkadaşlıklar kurabilirsin kafa dengi biri misin
00 Yorumlasiz yine şehirdesiniz gezicek dolaşılıcak yerler var. ben köydeyim ve hiçbir aktivite yok. açıyırm tiviyi çayımı çekirdeğimi alıyor keyfime bakıyorm.
10 Yorumla
1 yılKafe & Restoran işletiyoruz ister / istemez sosyal bir çevren oluyor. Ama şöyle bir doğaya kamp kurup kafa dinlemeyi tercih edenlerdenim ☝️😊
00 YorumlaBu hepimiz ortak prolemi, hakikaten robot gibiyiz. Yatcaz kalkcaz hooop işteyiz, başka aktivite yok 🤦🏻
00 Yorumla
1 yılYapmak istediğin aktiviteler için illa birinin olmasına gerek yok. Aktivitelerde yeni insanlarla tanışıp onlarla arkadaş olabilirsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Çalışan bir köle gibiyim, yalnız kaldım. Siz nasıl sosyalleşebiliyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler