Bilinçsiz cahiller tahammül sınırlarımı ihlal edebiliyor. Bu tipte insanlara hiç dayanamıyorum. 😒
Bugün ben Doğu Perinçek gibiyim. 😅
Bilinçsiz cahiller tahammül sınırlarımı ihlal edebiliyor. Bu tipte insanlara hiç dayanamıyorum. 😒
Bugün ben Doğu Perinçek gibiyim. 😅
Tahammül sınırlarımı en çok zorlayan şey, insanların saygısızca ya da umursamaz bir şekilde davranmalarıdır.
Özellikle, kendimce değer verdiğim şeylerin hiçe sayılması ya da iyi niyetimin kötüye kullanılması beni fazlasıyla zorlar.
İnsanların sahte ve samimiyetsiz tavırlarını görmek ise, bir yerden sonra güven duygumu tamamen yitirmeme sebep oluyor.
Bunlar olduğunda içimde birikmiş olan sabır taşları yavaşça çatlamaya başlar.
✥ Benim tahammül sınırlarımı zorlayan pek çok şey var, en başta cahil insanlar geliyor. Bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu bir çağda, öğrenmek yerine ısrarla bildiğini okumak ve üstelik buna kendinden emin şekilde ahkâm kesmek inanılmaz sinir bozucu.
Samimiyetsizlik ve yapmacıklık da sınırlarımı zorlayan başka bir konu. İnsan ya olduğu gibi davranmalı ya da hiç sahneye çıkmamalı. Ayrıca hiçbir katkısı olmayan ama sürekli konuşan, laf kalabalığı yapan kişilerle muhatap olmak gerçekten yorucu. Özellikle aynı şeyleri defalarca açıklamak zorunda kalmak, sabır testinden beter bir durum.
Son olarak, küçük ama sinir bozucu şeyler de var. Örneğin, sabah erken uyandırılmak. (Gözümü açtığım an dünyaya katlanmaya hazır değilim ve bunu anlamayan insanlar beni çileden çıkarabiliyor.)
Tahammül edemediğim şeylerin ortak noktası, empati eksikliği, saygısızlık ve insanların kendini geliştirme çabası göstermemesi diyebilirim. 👀🙌
Haksızlıklara, yalanlara, saygısızlıklara, ısrarcılara, çok bilmişlere ve sürekli şikayet eden insanlara tahammül edemiyorum. Hem zihinsel hem duygusal olarak yoruyorlar beni, özellikle de yakın çevremdeki insanlardan gelirse can sıkıcı oluyor, düşüncesi bile canımı sıktı :D
Tahammül sınırlarımı zorlayan şeyler arasında insanlar arasındaki adaletsizlik, yanlış anlamalar veya yanlış bilgilendirmeler yer alır. Ayrıca, sürekli bir şekilde yanlış anlamak, iletişimsizlik ve karşılıklı saygısızlık gibi durumlar da benim için zorlayıcı olabilir. Her durumda, çözüm odaklı yaklaşmak ve empati kurmak her zaman en iyi çözüm olur diye düşünüyorum.
Cevap
6Cevap
Sinekler şu sıralar. Isıtmalı mı giydiler anlamadım bu soğukta halen sinek var
genellikle cahil insanlar vardır.
Siyonistler, siyonistlere hizmet eden bop için çalışanlar hatta bop eşbaşkanı olanlar, ve onlara çıkarları uğruna destek veren liberaller ile gençlik yıllarından beri solcu görünüp aslında emperyalistlerin uşağı olup, hayatı arkadaşlarını satmakla geçen solcu ve devrimci görünen ajan köpekler...
Birine laf anlatmak anlatıyorsun anlamak istemiyor ya deli oluyorum, ısrar sevmem, işin aslını astarını öğrenmeden çemkirenleri hele hiç sevmem konuşup karşı tarafı konuşturmayanlar var ya, haksızlığa hiç hiç tahammülüm yok
Her insan harika bir zekaya sahip olmak zorunda değil, kimseyi zekayla yargılamam. Ama aklı her sinsiliğe çalışıp s*lağa yatan tiplere katlanmak çok xor oluyor gerçekten.
Gerçekten insanların gözünün içine bakarak yalan söyleyip buna inanmanı beklemesi.
kör cahil şakşakçıların kendinden emin yorum ve demeçleri sanirim en az tahammül edebildigim şey.
Yalan, nankörlük, iftira, samimiyetsilzik, dengesizlik, daha pek çok şey
Ortada yanls bişey varken onu konuşmak eine yanlısı savunan yanlışa yanlışla karşılık veren
Cinsiyet eşitsizliği, erken yapar kadn yapamaz die cins konusanlar
Beyinsiz insanlar ahsd
Defalarca ikaz edilmesine rağmen aynı b*kun yenmesi, yüzsüzlük, arsızlık, rezillik...
Pkk ile seçime girmenin sonu ikiside gazzedeki çocuk katillerine hizmet ediyor gerçi
Cehalet, cehalette ısrar ve arsızlık
Dinlememek saygı gösterilmemesi
Uyuşuk insanlar net bir şekilde.
Saygısızlık
İnsanlar
Israr hiç sevmem
Yalann