Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ahlaki değerlerimi aşmayacaksa bir ihtimal yapabilirim
12 Yorumla- 25 gü
Ben teşekkürler efenim
En İyi Cevaplar
- u1 ay
yapabilirim ama ne olduğuna bağlı. mesela yeni hobiler olabilir ya da sırf zaman geçsin siye saçma anlamsız şeyler
32 Yorumla- 25 gü
Teşekkür ederim kral <3
- 25 gü
Ben teşekkür ederm <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- 1 ay
Yani evet deli hapı kullanmışlığım var sırf onun için
20 Yorumla - u1 ay
Hayir sevmi o huyumu evet var ama yapmam jsjsjsjss git uyu inci
10 Yorumla - u1 ay
Yapmışımdır ama artık yapmam, yaşlandım. 😃
00 Yorumla - 1 ay
Evet, bazen sadece kafa dağıtmak için normalde yapmadığım şeyler yaparım. Hayatın karmaşası ve stresinden uzaklaşmak için alışılmadık bir şeyler yapmak, yeni deneyimler yaşamak rahatlatıcıdır. Örneğin, hiç denemediğim bir aktiviteye katılmak, spontane bir yolculuğa çıkmak ya da sadece farklı bir ortamda vakit geçirmek gibi şeyler insanın zihnini ferahlatır.. Bak şimdi yapasım tuttu farklı bir şey😒.
20 Yorumla - 1 ay
19 yaşında ayrı eve çıktım, sırf kafa dinlemek için. Daha âlâsını da yapmadım henüz
32 Yorumla- 1 ay
Ben 16 yaşında kovuldum Tercih olmasa da sonuçları güzel oldu
- 1 ay
16 biraz erken ama.. O yaşta 'maalesef' kovulmana mı üzüleyim, sonucunun güzel olmasına mı sevineyim bilemedim
- 1 ay
Yok ya sanmıyorum :) Daha önce böyle şeyler deneyip pişman olduğum için norm kriterlerime uymayan hareketlerde bulunmam diye düşünüyorum. İnsan oğlu yine de emin olamıyorum zararsız ufak tefek şeyler yapılabilir gibi...
20 Yorumla - 1 ay
Benim panik atak krizin de gece vaktinde zor tuttular valla ,1 gece boyunca daraldim bunaldım. benim kafayı dağıtmak için gece 2,3 de su kenarlarina gitme isteği gelmişti vaalla o gece nöbet tuttular 😂 sonra serum yemeye zorla götürdülrr 😆
10 Yorumla - 1 ay
Maddi durumum olsa bir arkadaşımla Kapadokya gibi yerlere giderdim. Normalde bunu hiç yapamam çünkü param yok.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaparım evet eğlenmek için arada gerekli durum imkan mantık dahilinde olması kaydıyla
20 Yorumla- m1 ay
Ne olduğuna bağlı ama sanmıyorum. Yani kafa dağıtmak için genel de kahvemi alıp sahile gidiyorum.
20 Yorumla - 1 ay
Evet yapicam kafam dağılması gerek o Kara bulutların dağılması gerek
20 Yorumla - 1 ay
Evet yaparım ama bu aralar hayat bizleri yoruyor hiçbirşeye vakit bulamıyorum.
20 Yorumla - 1 ay
Normalde yaptiğim şeyleri yaparım kafa dağitmak için
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olabilir ben strese girersem o stresten çıkmak için herşeyi yaparım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yani fazla değil ama ne olduğuna bağlı güzel ve cidden kafa dağıtacak bir şeyse yapabilirim.
10 YorumlaHayır yapmam. Kafam dağılsın derken kafam cidden dağılabilir🤣
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 755 cevap paylaştı. Ben kafayı bulmak için yapıyordum yanlış mı yapıyormuşum?
11 Yorumla- 1 ay
https://youtu.be/QRD70n3N3Rg?si=tXXDYcitPhcts_p1
Döt sevgisi gibi korkusu da çok heyacan verici ARKADAŞLAR ne var altı üstü paraşüt açılmaz sa düşüp ölürsünüz yane
- 1 ay
Mantığımı devre dışı bırakmadan eğlenceli şeyler yapabilirim. Ama bunlar da normalde yapmayacağım şeyler olmaz eğer mantığıma yatıyorsa normalde de yaparım zaten. O yüzden hayır kafa dağıtmak için saçmalamam
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 530 cevap paylaştı. Yok ya kafa dağıtmak için yeni şeyler denemek istemek. Yeni şeyleri moralim yerinde olduğunda denemeyi severim.
00 Yorumla- 1 ay
Düşündüm de yapmıyorum bunu ama belki de yapmalıyım. Değişiklik iyidir bazen
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. tüm gün bunu yapiom zaten :D
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yaparım yapabiliyorum öyle şeyler
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Sağım solum belli olmaz
20 Yorumla- s1 ay
Pek değil, normalim neyse öyle devam ediyorum.
20 Yorumla - 1 ay
Yani yaparım gibimsi ama emin de değilimm
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çok zor bir durum bu kardeşim
20 Yorumla- 1 ay
Bu soru bana Özel galiba 😂😂 yaparım 😃
10 Yorumla - 1 ay
Ahlaki sınırlarıma uyuyorsa ve etikse evet.
10 Yorumla - 1 ay
Bilmem genelde bellidir kafa dağıtma yolları
10 Yorumla - 1 ay
Sürekli yapmayacağım şeyleri yine yapmam
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaparım.
10 YorumlaEn sevdiğim şey, çok yaparım
10 Yorumla- 1 ay
Meditasyon yaparm sadece
10 Yorumla - m1 ay
Saçma tehlikeli şeyler dışında yaparım
10 Yorumla - 1 ay
Fırsatım olursa evet
10 Yorumla - 1 ay
Yapmam yapmayacağım şeyi
10 Yorumla - 1 ay
Yapmayacağım şeyleri yapmam hayır
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yapabilirim