Çalışırken onları dinlemek. Özellikle şehir içlerinde vinçler ile çalışıyorsam vatandaşlar acayip soru soruyorlar. Bende hemen hemen sorularına cevap veriyorum ayıp olmasın diye. Sonra başka bir şey daha var ayıp olmasın diye takip atan bazı arkadaşları geri takip ettim. Sadece 2 kişiyi uzun bir süredir şahsi olarak tanırım onları takip ediyordum ama şu an diğer takip ettiklerim tamamen ayıp olmasın diye ettiğim arkadaşlardır.
ben ayıp olmasın diye şunu yapayım aman ayıp olmasın bunu demeyeyim demeyi bırakalı çok oldu çünkü ayıp olmasın diye ses etmediğim her şey bana kolayca yapılıyor neden ben aman birisi kırılmasın birisi üzülmesin diye sesimi çıkarmıyorum ki
Ailemin arada baskısı dışında öyle ayıp olmasın diye yaptığım bir şey yok arada annem ve babamın baskısına ses etmiyorum oda sırf kalpleri kırılmasın diye
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Öncedendi o "ayıp olmasın" diye kendimden ödün verdiğim durumlar. Kim olursa olsun kendinden ödün vermeye başladığın, kendini hiçe saymaya başladığın an değerini kaybetmeye başlar insan. Karşı tarafa kendimizi kullandırmaya gönüllü izin vermiş oluruz. Bu yüzden artık ayıp olmasın diye canımın istemediği hiç bir şeyi yapmıyorum. Önceliğim kendim..
Ayıp olmasın diye susuyorum genellikle. Konuşsam harbiden eoey ayıp olacağı insanlar var çevremde. Sustuğum için de saf olduğumu düşünüyorlar gerçi ama yapacak bir şey yok ışte.
Hayır demekte güçlük çekiyorum bazen... Ayıp olur korkusundan dolayı.. Halbuki bu şekilde bir şey yapmak içten gelmediği için yapmacık oluyor. 😊 Bana eziyet oluyor bu durumda. Karşımdaki insana da saygısızlık. Değiştirmek istiyorum bu huyumu. Eskisine göre daha kolay hayır diyebiliyorum. Ama yine de biraz daha uğraşmalıyım..
Bir ortama girerken ''Selamun Aleykum'' demek. Şimdi ''merhaba'' desem olmuyor, bazen merhaba dediğim de bile ''Aleyküm Selam'' diyorlar. Oysa ben bugüne kadar hiç içimden gelerek ''Selamün Aleyküm'' demedim. Ama zorla söylettiriyorlar. Ortama girince bütün gözler bana bakarken, benden selam vermemi bekliyorlar. O an mecbur kalıyorum. Çok kötü bir durum. :D
Bir yere kadar idare ederim ne işime karışılmasını nede başkasına karışmayı sevmem. Normalde kahvenin her türlüsünü ve süt içmem ama geçen abimin oğluna kız istemeye gittik ayıp olur diye kahve içtim 3 gün tadı ağzımdan gitmedi.
6 iş yermız 150 sen fazla calışanımız var insanları het konuda cok idare etmşim yanlış sır onlara patrondan kotusu yoktur adamlar bir gun ızın verir idare edrsın senın 5 dakikalık işini yapmazla mesai bitti derler 😏😏
Oldu olmazmı.. örnek; benı seven bır kıza hıcbır zaman senı sevemedım dıyemedım.. acı cektım üzüldüm ama kıyamadım ve hep kendımden gıttı.. artık tövbe.. Öyle raddeye geldımkı seveyım ve reddettsın acıyı ben cekıyım ya..
Evet. Bir sitede güvenliğim. Kafa ütülemeye gelen erkekleri ve asılmak için sütlü tatlı getiren kadınları kovamıyorum. Muhabbet etmek ve gece gece fazladan 250 kalori almak zorunda kalıyorum.😎
Ben kendi adıma konuşayım açık sözlüyümdür ve açık sözlü olmak en iyisi bence. İyi de olsa kötü de olsa olduğu gibi değiştirmeden söylemek her zaman en iyisi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
maalesef evet bu huyumdan nefret ediyorum baskalarini düsünmekten cok yoruldum.