Kişilik & Karakter Hiç kendinizi şımartmak için bir şeyler yapar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şu masa sadece benim için 😃🥂🍷 kendimi seviyorum💙 Sağ elimle sol elimi tuttuğum aksamlardan birini yaşıyorum yine. Canım kendim🤣💙🧿 Hiç kendinizi şımartmak için bir şeyler yapar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kuveti doldurur mumumu yakar slow muzik acarim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Owww💙 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu da benim terapimm☺️ Yorumla
RRomeooo Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. boyle simariklik olur mu, insan cagirir beraber simarirdik :) ama alkol icmem birkadeh cay veya ihlamur icerim :) 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mümkün olduğunca uzun yolculuklara çıkmaya bakıyorum. Hem de kafama göre rota çizerek. 1 0 Yorumla
Senin_için_grldim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Evlenme vaktin gelmiş senin bacım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahha bu güzeldi🤣 Yorumla Senin_için_grldim +1 yıl Alkoliksin yoksa alırdım seni 😂 Yorumla Soran +1 yıl Alkolik değilim tadında ve zevkine içiyorum😅 ama lütfen beni alma.. Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Baya güzel masa afiyet olsun. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler minnosu öp yerime😃💙 Yorumla looklonly +1 yıl Prensesimi her zaman öpüyorum merak etmeyin. Yorumla Soran +1 yıl Bı kez de benim için öp nolmus🤣 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kimse yokmu şimdi orada 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden inanmiyorsunuz,🤣 Yorumla Mr_Kaan_ +1 yıl Ooo ben orada olsaydım masa ne güzelmiş be... Senle iki sohbet bile etmezdim yiyip içmekten Yorumla Soran +1 yıl Anladım😃 Yorumla
Tövbekar1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şimartmayi severim ama şımarmak asla 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Başkasını mutlu etmenin yolu, önce kendini mutlu etmekten geçer. Tövbekar1 +1 yıl Alakası yok
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende gelimmi abla 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Hayır 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye günahım ya içki de içmiyorum onlar senin olsun ben cips yerim sadece 😂 Yorumla Soran +1 yıl Peki peki ağlama al cips tabağı senin olsun. Zaten sivilce yapıyor 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 yaşındayım evladın gibiyim konum atta gelim Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 vayy bana yaşlı demek istedin has Yorumla Soran +1 yıl Haaa olacak o 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hfjsjjd yaşlı değilsin 35 genç gayettt daha çıtırsın Yorumla Soran +1 yıl 91 Kasım liyim. 35 değilim çüş dicem artık😃 Yorumla Soran +1 yıl 32 yaş+3 ay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burcun yay mı senin Yorumla Soran +1 yıl Akrep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm bende kasimli ve yayım 😀 Yorumla Soran +1 yıl Peki çiçeğim 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol böceğim 😂 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yaparım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kuveti doldurur mumumu yakar slow muzik acarim
Owww💙
Bu da benim terapimm☺️
boyle simariklik olur mu, insan cagirir beraber simarirdik :) ama alkol icmem birkadeh cay veya ihlamur icerim :)
Mümkün olduğunca uzun yolculuklara çıkmaya bakıyorum. Hem de kafama göre rota çizerek.
Evlenme vaktin gelmiş senin bacım
Ahahahha bu güzeldi🤣
Alkoliksin yoksa alırdım seni 😂
Alkolik değilim tadında ve zevkine içiyorum😅 ama lütfen beni alma..
Baya güzel masa afiyet olsun.
Teşekkürler minnosu öp yerime😃💙
Prensesimi her zaman öpüyorum merak etmeyin.
Bı kez de benim için öp nolmus🤣
Kimse yokmu şimdi orada
Neden inanmiyorsunuz,🤣
Ooo ben orada olsaydım masa ne güzelmiş be... Senle iki sohbet bile etmezdim yiyip içmekten
Anladım😃
Şimartmayi severim ama şımarmak asla
Başkasını mutlu etmenin yolu, önce kendini mutlu etmekten geçer.
Alakası yok
afiyet olsun güzelmiş masa
Bende gelimmi abla
Hayır 🤣
Niye günahım ya içki de içmiyorum onlar senin olsun ben cips yerim sadece 😂
Peki peki ağlama al cips tabağı senin olsun. Zaten sivilce yapıyor 🤣🤣
20 yaşındayım evladın gibiyim konum atta gelim
😃😃 vayy bana yaşlı demek istedin has
Haaa olacak o 🤣
Hfjsjjd yaşlı değilsin 35 genç gayettt daha çıtırsın
91 Kasım liyim. 35 değilim çüş dicem artık😃
32 yaş+3 ay