Kişilik & Karakter Düşününce yaptığınıza utandığınız, ama olsa yine yaparım dediğiniz herhangi bir şey var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim hayatım bu tür şeyler dolu Güncellemeler8 ay Yokmu kimse Düşününce yaptığınıza utandığınız, ama olsa yine yaparım dediğiniz herhangi bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. hayır hiç bir şey yok 1 0 Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Gurur duyduğum şey diye bilirim 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Aynı zamanda utandığınmı yani Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Utanmıyorum ki yine olsa yine yaparım Yorumla Soran 1 yıl Acaba ne o Yorumla Birazsesizlik 1 yıl İntikam Yorumla
yeppudaa01 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Utandığım bir şeyi bir daha yapmak istemezdim ama 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Bazen yapmak istiyor insan Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kaçamak diye bilirim 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Evlimisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hayır hiç bir şey yok
Gurur duyduğum şey diye bilirim
Aynı zamanda utandığınmı yani
Utanmıyorum ki yine olsa yine yaparım
Acaba ne o
İntikam
Utandığım bir şeyi bir daha yapmak istemezdim ama
Bazen yapmak istiyor insan
Kaçamak diye bilirim