ekteki resimdeki diyaloğa bakmanızı rica ediyorum. kendisiyle tutarsız, saçma sapan konuşup, seviyesizleşen; adına da kibarlık diyen bir insan müsveddesinin yaptığını incelemenizi istiyorum.

bu soruya linçle gelecek her malum organ sahibi de muhtemelen benzer kafa yapısında ve sosyal olarak cinsiyet avantajıyla geçiniyordur. buyrun belli edin kendinizi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesaj kutusu açık diye sohbet etmek istiyor anlamına mı geliyor? kibarca reddetmiş bu ısrar neden?
dostum okuduğunu anlama sorunun var sanırım.
önce kimseyle sohbet etmiyorum diyor, kimseyle sohbet etmiyorsa mesaj kutusunun açık olması manasız.
"her önümüze gelenle sohbet mi etmeliyiz" demek de seviyesizce. ben her önüne gelenle sohbet ediyorsun da demedim, ayrıca bana da öyle saçma sapan bi nitelemede bulunamaz.
zaten tutarsızlığını fark edince "bem modum" diye saçma sapan bi laf soktu araya, engelleyip defolup gitti.
hepsini boş ver, bu tavrını kibarlık sanıyor, sen de kibarlık diyorsun :D
Şunu bi erkek bir kadına yapsa ağzına s*çarlar.
anlatabildim umarım.
Gayet net anladım. Sohbet etmiyorum diyor, ( mod olduğu için) yani herhangi bir sorun varsa yazabilirsin.
Sen mesaj kutunu yazmaları için açık bırakıyor olabilirsin. Bir dönem bende açık bırakmıştım saçma sapan yazanlar için kapadım. Bu iletişime açık veya kapalı olduğumu göstermez.
Birisi bana da böyle bir zorbalık yapsa aynı cevabı alırdıı.
yok anlamamışsın, çünkü konuya "modum, şikayetleri almak zorunda olduğum için onun dışında sohbet etmiyorum" gibi açıklayıcı bir giriş yapmadı, onun yerine kimseyle konuşmuyorum, herkesle mi konuşcaz gibi belirsiz kalitesiz, birbiriyle çelişen cevaplar verip son dk da mod konusunu araya sokup kaçtı.
"MESAJ KUTUMUN AÇIK OLMASI İLETİŞİME AÇIK OLDUĞUMU GÖSTERMEZ" cümlesi de oksimorondur dostum. iletişimin yoksa kapatırsın, zaten sen yazmak istersen yine yazarsın hayret bir şey, tartıştığımız mantıksızlığa bak ya :D
son olarak da bir şeyi senin yapıp yapmaman mantıklılığını belirlemez. bu ne kibir?
Mesaj kutusunun açık olmasının sohbete açık olduğu kanısına varman? Bu ne kibir?
aha arıza ışığı yaktı adam :D
kibir değil o mantık. ama anlıyorum seni :)
Gereksiz özgüvenine kılıf arıyorsun ve henüz arıza ışığı yakmadım 😀
Özgüven gerekli ve faydalıdır. Tavsiye ederim, dene bir ara.
Tamam kardeşim 😎
Gayet mantıklı yazmış ben daha beterini yazıyorum ısrarcı olmak ne diye
Israrcı olmayanı iplemediğiniz için olabilir. Kaldı ki orada bir ısrar yok, tutarsızlıklar içinde anlamaya çalışıyorum.
Sen daha toksiksin demek ki. Kadınlığının kıymeti kalmadığında zırlarsın.
Saçma sapan konuşuyorsun moderatörler bir üyenin yardıma ihtiyacı olabilir bu konuda mesaj atabilir diye mesaj kutusunu açık bırakıyor bu lafa yapısıyla kimse yüzüne bakmaz bilesin
başta bunu yazsaydı aynı fikirde olurdum. lafı evliyim, herkesle konuşmuyorum, önüme gelenle vs vs diye dolandırıp en son mod a bağlarsa inandırıcılığını kaybeder.
kaldı ki yeterince bakanım var, endişe etmeyiniz. herkes böyle **ım var diye ciyaklamıyor neyse ki.
Sendeki bu ısrar niye hanzo?
annen sandm knk ondan.
Max incel yorumu. Her gördüğün karıya yürüyüp, finalde elini sîkmeye devam ezik seni :d
meriç gelmiş bana incel diyor. soruyu adam gibi soraydın adam gibi cevap alırdın. orç gibi sorarsan annen cevabı alırsın.