Bölümlendirilmiş Vücut Analizi Sonuçlarım sizce de tuhaf değilmi?

Arkadaşlar merhaba öncelikle yaşım 18,5 boyum 181 cm.Ben bundan yaklaşık 3 ay önce 95 kiloydum ve vücudumda çok fazla yağ ve göbek vardı ama hiç ölçüm yaptırmamıştım. Ardından spora başladım 3 aydır hemen hemen hergün kardiyo(koşu yürüyüş bisiklet) yapıyorum.Bugün denk geldi vücut analizi yaptırdım ama baştan şöyle söyleyeyim kadın dedi 20 yaşının altındaysan hata oluşabiliyor bende ölçüm yapsın diye 20 yaşındayım dedim. Ölçüm sonuçlarımı söyleyim hemen kilo 85,6 yağ miktarı 6kg(yüzde 7. ideal oran 10 ile 20 arasıymış) kas miktarı 76 kg sıvı miktarı 58,3 kg(yüzde 68,11.ideali yüzde 55-66 arasıymış) yağsız kütle 79,6 kg mineral miktarı 5,81 kg(yüzde 6,79.ideali yüzde5,40 ile 6,10 arasıymış) protein miktarı 15,49 kg(yüzde 18,09. ideal yüzde 15,50 ile 17,50 arasıymış).. şimdi arkadaşlar benim ideal kilomda 67,98 miş. yani ben şimdi ne yapacağımı şaşırdım benim burdan anladığım benim su oranım çok yüksek. zaten normalde de 5-6 litre su içerim günlük. sizce nasıl bir yol izlemeliyim ideal kiloma ulaşmak için yani yağ ya da kas yakmam çok saçma olur çünkü fazlalık olan su. birde acaba 18,5 yaşındayım diyemi yanlış ölçüm yaptılar sağlık bakanlığı onaylı yazıyordu ama cihazda. bu arada birkaç bilgi daha vereyim bazal metabolizma yaşım 23 müş bazal metabolizma hızım 2355 kalori + 267 kalori aktivite ile toplam günlük 2622 kalori almam lazımmış. Vücut kitle indeksim 26,10 muş. obezite derecem yüzde 25,92 miş. yardımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bu arada söylemeyi unuttum son 3 aydırda çok protein yiyorum yani yumurta beyazı tavuk göğsü light süt peynir yoğurt u çok tüketiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaş yardımcı olabilecek yokmu bu işlerden anlayan?
Güncellemeler
+1 yıl
Su oranımı nasıl düşürebilirim?
Bölümlendirilmiş Vücut Analizi Sonuçlarım sizce de tuhaf değilmi?