Aklıma bir soru takıldı şimdi mesela kadınların ölü üreme hücresi regl döngüsü ile atılıyor ama erkekler regl olmuyor o zaman ölü spermler nasıl atılıyor? Ama spermleri ölmüyor yani bosaldıkların da o hücreler canlı olmuyor mu öyleyse neden kadının ki ölüyor da onların ki vücuttan canlı olarak cıkıyor?
Bir de sperm de fazla olduğun da atılması gereken bir şey ama bunun ne zaman olacagına onlar karar veriyor fakat tam aksine kadınların isteği dısında olan bir vücut döngüsü var
Bir de sperm de fazla olduğun da atılması gereken bir şey ama bunun ne zaman olacagına onlar karar veriyor fakat tam aksine kadınların isteği dısında olan bir vücut döngüsü var
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet aslında acayip ama bilimi keşfettikçe anlıyoruz insan anatomisini
Bölünerek çoğalsaydık bunlarin hiçbiri olmazdı halbuki o zaman da kafana öyle sorular takılmazdı
bölünerek çoğalsaydık da dünya nüfusu trilyon milyar olsaydı
Onun yerine tavuklar gibi kuluckayaya yatsaydık keske en kolayı ama Allah böyle yarattıysa vardır bir bildiği
Yatmak istediğine emin misjn kuluçkaya?
Evet güzel olurdu
21 gün oldukları yerde kalıyorlar günde birkaç kez uzaklaşmadan çok kısa süre kalkarlar yumurtadan
Ya o bekleme süresi çok sancılıdır evet ama yine de bakınca daha kolay
Tavuklar döllenme olmaksızın hergun yumurtlar ama sen de yumurtlamak ister miydin her gün
Hayır istemezdim tabi ama insana göre esitlersek yani ay da bir kez yumurtlamak kötü olmazdı
Yumurta sıkıntı ya her yer yumurta dolardı iyy
Sperm krampı diye bisey var o erkeğin regl ağrısı gibidir ama sık sık olmaz
Mastürbasyon yapılmayınca mı oluyor
Hem ondan hem de karın kaslarında gerilmeler yani sportif egzersiz sırasında olduğu gibi kramplar olur ağrısı
birde bu spermi yutan kadınlar var doğmamış bebek onlar vicdansızlar 😬
İgrenc cidden yutmak nedir 😀
sende yutmazsın inşallah kocan falan zorlarsa sakın yapma bunu. o bebeklere yazık degilmi ne suclari varda mide asitinde yakasin onlari yazik ya 🥺
Yok yapmam bunun icin zorlamak da manasız..
sonunda senin gibi dusunen bir kiz helal olsun sana igrenc buluyorum yutulmasini gercekten. yutulmasini birak agza bosalinmasi bile felaket derecede asagilayici bir eylem hic bir kadin yapmamali bence bunu
Bazen pütür pütür akıyor katı
Sorduğum soruyla alakası😑😑
Ölü sperm
Evet
Pütür ölü
Spermler ölmüyo öyle mi güzel kızım aferin
Vücuttan cıkarıldıgın da ölmüyor yoksa nasıl hamile kalınırdı
Ayrıca kadın bedeninde de 3 güne kadar yasayabilirmis
Kızım havayla temas eden yumurtasız sperm ölür nerden öğreniyosunuz aptal saptal bilgileri
Sperm 48 saate kadar yaşayabiliyor
Tamam işte ölüyor ama çıktıgın da canlı olarak çıkıyor benim demek istedigim fakat kadın vücudunda yumurta hücresi öldügün de dısarı atılır yani tam tersi
Evet bunun için kadın ve erkek anatomisi birbirinden farklıdır
@Umut_04 uterusa döl aşamasında senin o dediğin havayla temas eden sperm canlı kalmaz
Onu anlatmaya çalışıyorum
Umutcum spermin canlı haldeyken cansız kalma oranından bahsediyoruz sen ortaya 48 saat diyerek neyi anlatmaya çalışmış olabilirsin bilemem detay geçseydin mesela di mi umut
Orası farklı tabi
@Umut_04 he bravo
Ben senin dediğinden bahsettim yani
Güzel kızım 😂
@blackk_eagle konuyla alakalı fikriniz ne black
Cevabını burada vermiym 😂
@blackk_eagle ne kadar esprili bi primatsınız durun sizide engelliyim yallah
Abazasavar mısınız 😂
Umutcum bence benim tahammülüm kalmamış gibi
Haklı olabilirsiniz