AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sarışın kızların sevgilileri neden hep esmer.. Hep bunu merak etmısımdır.
Esmer erkek seviyorlardir
Hepsimi
Hepsi değil tabiki cogusu öyle ama
Ok by
Anal daralma muhabbeti var. Bu vajina da da var mı 😅
Vajina da yok 😂
Ağa beee 😅 bir arkadaşım vardı kızınm anal kısmı hep dardı. Ne kadar ilişkiye girerse girsin 😅
Peki genişlik olur mu? Vajina ya da anal da genetik eskiden gelen
Anal kısım hep dar olamaz. Anal genişler. İlk ilişki anında dar olur sojra genişliğini hissedersin zaten hep dar olamaz
Bunu biliyorum. Bazı kızlar da 2-3 ay için de genişlemişti. Bazıların da 1 ayda. Bazılarında karşıdan delik gözükürdü.
Sence bi kızın 17-18 kalım koç kafalı bir penis ile anal kısmı hafta da ortalama 3 defa seks yapmakla ne kadar sürede sürede genişler? 15-20 dk her birleşme. ?
15-20 dakika az değil mi birlesme için bence baya baya genişler yani haftada üç kezse dar olamaz. Yani bu hafta bitti araya zaman girdi ilk giriş sıkıntılı olur ama sonrasında devam ettikçe genişliği farkedeceksin
Bu anal kısmı zaten ya , Sadece gir çık çık yani , daha vajinadan girişi var oral seks kısmı var sevişme var yani bunları üst üste koyunca daha da artıyor , Bir de şöyle bir muhabbet var yani sonuçta bir defa yapıp boşalınca bırakmıyorsun ki.
Ben bir birleşme de üç defa falan boşalıyorum , en az iki ama genelde üç yapmaya çalışıyorum çünkü ya şeyi seviyorum ben biliyor musun anal kısma boşalma ön tarafa boşalma bir de yüze boşalma bu yüzden genelde üç yapmaya çalışıyorum ,
Tabii haftada üç gün olunca da insan yorululaabiliyor .
İlk geldiğinde daracıktı ne güzel sonradan açıldı gitti 1 ayda.
Başka biri vardı onunki mesela üç ay falan sağlam durmuştu.
Biri vardı mesela başka Kızın deliği karşıdan gözüküyor anasını satayım yanakların iki ay ayırdın da bildiğin delik var. 😅
Başka bi sevgilin daha vardı onu da rahat gelip çıkıyordum ama kız küçüklükten genetik inanmadım ama çok da bir şey demedim
bir şey sorucam sana anal mi daha zevkli vajinal mi yani genişlediğinde de hiç zevk vermiyormu
Veriyor canım vermez olur mu. Ben ikisini de çok severim. Bu biraz lise yıllarından kalma anal yapmaktan dolayı.
Seks de illa ki vajina anal ve oral yaparım.
Ama kız istemezse yapmam. Şimdi sevgilim yok 😢
Ya bu anal nasıl bir zevk veriyor erkeklere
Liseden kalma diyebiliriz. O zamanlar kızlar bakireliğe önem veriyor. Anal be oral yapıyordu. Ordan kalma.
Ama şahsen ben kızlara soruyorum. Kabul ederse tamam etmezse vajinadan devam. Çok da önemli değil yani. Herşeyi seviyoruz diye yapacak değiller. Saygı olmalı.
Ben onu sormuorum ama diyorum ki anal yapan bir erkek nasıl bir zevk alıyor zevki var mı
Merak ettiğim bir şey yok zaten biliyorum herşeyi :)
Erkekler neden bu kdr aptl
Hepsi değil de cidden bazısı çok aptal. Bunun sebebi Çünkü otoritelerini sonsuza dek kaybettiler,
Pohpohlanarak ağam paşam diyerek büyütüldüler ama evlendikleri kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilen kendilerine muhtaç olmayan canlılar.
Sadece erkeklerin yapabildiği nerdeyse hiçbir şey yokken ( ayakta çiş yapmak/penise sahip olmak dışında) sadece kadınların yapabildiği şeyleri kıskanıp iyice çıldırdılar.
Kadınlar çalışıp biraz para kazanınca her şeyi halletiklerini ve kimseye ihtiyaci olmadıklarını sanıyorlar ama bilmedikleri erkekler para kazanma işini çocuklıktan beri yapıyorlar. Para kazanmak istediğin saatte dışarı çıkmak bir özgürlük değil. İşler sandığınız gibi yürümyor. Çalışıyorsınuz diye dünyanın sırlarını çözmüş gibi davranmayın
işte biz ona bozulmuş ekosistem diyoruz
Erkeğin fıtratinda çalışmak var kadın ise mecbur değil oturup evine hanım olur istersede çalışır, para için değişen insan zaten kanı bozuk biridir kadının kendi parasını kazanmasinin istemesi kdr normal bir şey yok elin adamına mi güvenecek? Hele ki böyle bir devirde evlilikler bile artik 1 yılı anca ya dolduruyor ya doldurmuyor aldatılma net garanti zaten , hadi babam çocuk doğur yok kilo mu aldın yok tipin bozuldu kendileri çok şey ya manken gbi 10 kilo gobeklerini şişirirler kel kafalarını çıkarırlar bide kadını begenmezler parada vermezler sexs varsa sevilirsin yoksa gözü dışarıda olur gerçi olsada yine bakarlar ya bn şahsen erkeklerin samimiyetine ve sevgisine gram inanmıyor güvenmiyorum o yüzden kadın evliliktede bekarliktada çalışmalı.
Keyfin bilir 🙂
anlattığın hikayede güven yok sevgi yok hiçbir şey yok bunlar yoksa zaten o evlilik asla yürümez ve son olarak şunu söyleyeyim evlilik bir yarış değildir yarışmak istersen piste git evlilik mücadeledir hayat yolculuğudur hayat arkadaşlığıdır evlilik bir aile olmaktır aynı çatı altında hayatı paylaşmaktır evlilik biz olmaktır evlilik güvenmektir evlilik sevgidir evlilik mutluluktur ama seni saydıklarına bakınca bunların hiçbiri yok yani senin saydığın durumlar bir evliliği temsil etmiyor bu bir evlilik değil zaten
Evet iyi günler
Onları bu hale biz getirdik.
Şimdi şikayet ediyoruz.
Eskiden eekeğin yeri belliydi kadının belliydi.
Şimdi kadınlar kocalarının her yükünü al ala , erkekler şımardıkça şımardı.
Kadın her yükü çeken , aynı zamanda dayağı hakareti aldatmayı da çeken taraf oldu.
Aman çocuğum babasız kalmasın mantığı , erkeklerin kalkanı oldu. nasıl olsa bu beni bırakamaz düşüncesi erkekleri özgür yapıyor.
@EgeRuhu35 tamam git bunu bna değil kendi hemcinslerine anlat malum pek haberdar değiller bu durumdan
@soran erkekleri haklı çıkarma lütfen Onlar hep böyleydi hep bir aldatan taraf Onlar zaten kadayı yine dört dörtlük olsun yine aldatıyorlar Bence onlar kendilerini kaybetmiş
Onları haklı çıkarmıyorum. Haklı olacak en ufak tarafları yok
Kadınlar tarihin geçmişte günümüzden daha çok çalışıyorlardı ki hala da çalışıyorlar. Bunu yeni bir şey miş de kadınlar ayaklanıyor gibi empoze etmeyin. Erkekler istediğiniz gibi kadınlaşmsya başladı gerçi umurumuzda bile değil çalışmanız para kazanmanız. Aldatma konusuna gelince bakarsanız erkekler genelde çalıştıkları yerdeki kadınlarla aldatıyor.
yalnız bu aldatma mevzusu çok dillenmeye başladı durum bu kadar mı kötü
Her zaman siz haklısınız. Bunda şüphe yok. Size laf anlatmak beyhude bir çabadan başka bir şey değil 🙂
Ne kadar çok dillendirirlerse o kadar yaşayacaklar
kadın erkek artık birbirine saygı duymuyor onun için sen haklısın Ben haklısın demeye hiç gerek yok herkes layık olduğu hayatı yaşasın düz mantıklı bakarsam 30 yıllık bir yaşantım var onun için her günümü en güzel şekilde yaşamak istiyorum konu benim için kapanmıştır sohbet için hepinize teşekkür ederim hayatta bol şanslar diliyorum hepinize
Kadınlarla çok vakit geçirdikleri için
Bide bazen yattığımız kızlar üstünüze kalmasın diye şala. Taklidi yapıyorum
Yok borcum var , yok hastayım yok ameliyat oldum yok sürekli alkol alırım falan shshdjfjdj
Yattığmz kizlar vay be bunu derken insan az utanir gerçekten
Yaparken utanmıyor da söylerken mi utanmasını bekliyorsunuz🙂
Kıvırcık Bana mesaj atar mısın 777 ve diğer konular hakkında sormak istediğim bir kaç şey var. Yardımcı olursan sevinirim
He aynen kanka.
Ar damarı çatlamış insanlara bir şey demek boş
Hoosssstttt bk işine hafi
Bana mı hoşt dedin? Spiritüel konulara hakimsen kafama takılan bir kaç şey var yardımın dokunabilir
Yattığım kızın hesabını sana mı vereceğim. Hem bunlar iyi kızlar değil merak etme. Düzgün iyi kız olsa başımızın üstünde taşırız. Ama gotik kızlar da efendilik beklemesin.
Sen gel beni kullan ben sonra seni kullanmayayım. Merak etme hep bizden çıkmıyor. Benim evim arabam var. Üniversite de beni kullanmaya çalışan çok oldu. Bende kullanmalarına izin verdim 😅
@kalasnikof16 sana demiş kanka.
O zaman yapacak bir şey yok hadi bana eyvallah 🙂
@kalasnikof16 boş ver kanka takılma bunlara.
Yok la ne takılacağım işimde gücümdeyim 🙃
@Denizliden1seyyah evin araban olsn hiçbir şey seni insanlığın temizliğin kadar üstün tutmaz tutamaz o yaşadığın günlük ilişkilerin sana kirlilikten başka hiçbir şey katmadi 1,2 saatlik zevkin için ahiretini yakmaya değdi mi geçmişimde erkrk arkadaşm elimi tuttu sarıldı diye ben kendimi kötü hissediyorum ben neden yaptım diyorum biraz biz şeyleri algilayn lutfen
Soruyu soran vatandaş. Nerede bütün yükü çekiyorsun? Ne yapıyorsun?
Ben evlensem çocuğuma bakarım , yeri gelir bulaşık yıkar cam silerim. Elim çalışmayacağım dese eyvallah derim.
Günde 8 saat çalışıp eve yardım edince nasıl bütün yükü sen çekiyorsun? Ben hiçbir sevgilimi aldatmadım aldatmam.
@kalasnikof16 aynen kanka değmez.
Yazik sizin gbi insanlara yazmayın artık.
Bu niye triplere girdi LA şimdi
@kalasnikof16 çok takılma işte kanka bu böyle. Böyle kabul edivez bunu da. Çatlak çatlak 😅😅
😂😂
@kıvırcıkk777 ne alaka? Biz bugün bu durumdaysa sizin hem cinsleriniz yüzünden.
Bana eskiden bir çok kız yazardı ben sevgilimi bir gün aldatmadım onların yüzünü bir gün bakmadım.
Sonrasında kız kalktı beni aldattı ben de sonradan toplayamadım yani böyle bir sürü erkek var .
Beş yıl boyunca ciddi ilişki yapamadım yapmak istemedim fırsatlar da çıktı karşıma. Ben de başka olaylara yürüdüm tek gecelik deuck body ilişkim benden daha cazip kolay ve yıpratan bir ilişkiye döndü.
Ben sevgilin varken ya da diğer eski sevgililerim ile gerek hiçbir zaman cinsel ilişki teklifinde bulunmadım. Bir süre geçtikten sonra üstü kapalı şekilde sorarsın kız yok çekerse yapmazsın yani , şimdi suçlu ben mi oldum
@Denizliden1seyyah yaşadıkların kolay demiyorum bende defalarca aldatıldım hemde hiçbir suçum günahım yokken kimseyi ne banka olarak gördm nede aldattım telefon alacak parası olmayan bile birinden günlerce mesaj bekledm en sonda ne dedi seni istemiyorum , seninle birlikte bende çalışırım dedim ben bunu derken bile aldatildm ben değiştim mi? Onlar öyle oldu diye biz kendi benliğimizi neden kaybediyoruz? Sadece akıllandım ve hayatıma kötü insanlar gelmeye devam ediyor ama artık üzülmüyorum hemen çıkarıyorum hayatımdan çaba göstermiyorum değişmek istersen o şekil değil kendi değerini bilerek değiş
@kıvırcıkk777 erkeğin fıtratında çalışmak varsa kadının fıtratında da var yani aslanlar da bile avlanma işini dili yapıyor😅 av çok büyük olmadığı sürece
Bu İslamiyet’te bize kalmış bir miras yoksa Türk kadınları çalışkandır. Çalışırlar destek olurlar.
Ayrıca zorunlu çalış diyen yok fakat kadının çalışması her zaman için artıdır peki niye ? Kendi ekonomik özgürlüğünü kazanır olmasını istemem ama ileride ayrılacak olursam o kadının bir mesleği olmalı hayatı boyunca evde nafaka falan beklememeli yani.
Her kadın mesleğini eline almalı hiçbir erkeğin de eline bakmamalıdır öyle olacak olursa sefillikten sefaletten başka bir şey olmaz bir süre sonra.
Ayrıca ben hiç bir sevgilimden cinsellik isteyip vermezse ayrılmadım. Gözüm dışarıya kaymadı.
👍🏻
@kıvırcıkk777 bende kendimi topladım zaten şimdi böyle muhabbetlerim yok artık. Ama şu bir gerçek ki erkeklerde ki duygusallık böyle durumlar da çok daha baskın. Çünkü içten içe şöyle düşünür erkekler ,
Ben erkeğim , o benim kadınım. Yüzümüz düşer kimseye anlatamayız. ya da yıllar sonra anlatırız o da çok yakın arkadaşlarımız. Uzunca bir süre kendimize gelemeyiz.
En azından ben de böyleydi. Kadınım namusum dediğim kişi beni aldattı. Ve cinsel olarak da değildi. Onun da arkadaşı yoldan çıkardı kız arkadaşı. Ama tabi kendini bilecek beynini kullanacak.
Ben onunlayken 7-8 kızı reddettim. Hem cinsel hem ciddi düşünen kızları. Hatta bunlardan 4-5 tanesi ekonomik olarak çok çok iyi düzeyde ve taş gibi kızlardı.
Ben elini tuttuğum birini bırakmam. Bu bana çok koydu. Ben onun için milleti reddetmişim. 7-8 kişi ama o ilk kişi de beni aldattı.
Gece 11 de yanına gider 30-40 dk konuşur geri evime yürüyerek giderdim.
Ne oldu? 2 ay geçmeden geri geldi bende yok verdim.
Bak ben biriyle sevgili olduğum da arkadaşları çok sevinirdi. Seninle sevgili olduğuna çok sevindim. Başkası olda bu kadar sevinmezdim derlerdi.
Nereden nereye.
Anladım
@kıvırcıkk777 mutlu oldum. Kitabı kapağına göre değil içeriğine bakmak lazım.
Peki
Kıvırcıkkk777 güzel muhabbetin için teşekkürler , iyi günler.
Sizin gibi işsiz güçsüz insanmiyim soruyu soran nerdeymis okumadım bile yazilanlari amma uzattiniz be. Ne savunup duruyorsunuz sabahtan beri biz kendi aramızda konuştuk atlayıp durmussunuz ozguvensizler. İşinize bakın
Siz niye bu kadae apatal olanlara gidiyosunuz
Kadınlar neden bir erkeğe ihtiyaç duyar evlenir
İlgi sevgi ihtiyacı duygusal varlıklar olmamız
Teşekkür ederim
bazı erkekler niye daha çok seviliyor şimdi daha iyi anladım
Yaaa 🥺
Ya işte öyle
Kızlar anal dan zevk alır mi
Evet alır
Peki analdan mi uzun uzun ilişkiye girer yoksa vajinnlmi
Vajinadan
Vajinada boşalma olsa da devam eder mi mesela. Kadın kaç saate doyar vajinal
5-6 kez boşalır sen ikiye geçerken o kişiye bağlı
O kızlar bu kadar çok mu boşalır. Peki istekli biri kaç dakika durmadan yapsa sıkılır
İstekliyse en az 40 dakika
Canım en azı biliyorum en fazlla ne kadar
Merak ettiğim bir şey yok
herseyinizi biliyorum eski karım sağolsun
Hahahahaha
komik olan nedir
Öyle bir söyledin ki gülesim geldi. Her kadın aynı değildir eski karın bütün kadinlarin temsili değil
basit bir canlısınız işte kadınları fazla abartma istersen
Sizde aptal bir varlık siniz durum esitlenmis işte ne güzel
hakaret bir kadına yakışmaz
Bir erkeğe anneside dahil olmak üzere kadınlar üzerinden basit yakıştırması yapması yakışıyor mu?
kadınlarla tartışmayı sevmem nasıl anlamak istiyorsan öyle anla ama ben senin anladığın manada söylemedim
İyi
anlayışlı olmana sevindim
Sevinmek güzel
Önyargılı olmayacaksan
Hayır
Çok şey var aslında
Hepsi mi prenses
Hayır djkdd
En zevk aldığınız pozisyon
Kucak
Grup sever misin
Hayır
Tüh😭😭😭🤕🤕
Dudak mı
Ne dudak mi
Dudaklı mı
Hiç etmiyorum
Erkeğin karnına oturunca ne hissediyorsunuz
Karnına kim oturuyor
Bir kaç kez gormustum
Erkeklerin hoşuna gidiyor ben de dahil
Bir de bir erkeğe bakınca hisseeseeniz onunla cinsellik yasamak istiyosunuz
Ve neden hep hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkeklere gidiyosunuz bile bile sonra da gerçek yüzlerini saklıyorlar diye yalan soyluyosunuz
Ve erkeğin aleti içinize girknce ne hissediyosunuz ve erkek altinizdqyken ne hale geliyor kendinden mi geçiyor sarhoş gibi
Am@k çatlağı seni niye ghostliyosun
Ne diyorsun ruh hastası
Lan g@öt
Niye görmezden geliyosun sonra ki soeduklaromi niye cevaplamiyosin
Sana kızlar neden bakmıyor işte bu yüzden jdkdkd daha çok ağlarsın
Am@k ruh hastası spastigi
Niyeymis kanka
Niye bakmiyorlarmis Allah askına ne anladin
Niye bakmiyolarmis
Lan 43 milyonunuzunun erkek zevki aynı suç sizde hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkeklere gidiyosunuz sonra erkolar niye aptal erkolar niye pislik diyosunuz
Zekasız ben sorduğun soruları görmedim senin gibi boş beles insanmiyim dengesiz aciz gibi hemen küfürler atmışsın yaşın küçük beni dellendirme uğraşırım senle
Uğraş LAN
Mala bak uğraş lan ruh hastası kalleş
Boş beleş anandır am#ın evladı
24 yaşıma geldim anandır küçük o evladi
Sana yemin ederim senin hakkında suç duyurusunda bulunacam. Öyle bir yerden girdin ki annem hakkinda ettiğin kufurlerin hesabını tek tek vereceksin. Senin uygulamalardan hesabın yok herhalde. Seni gerekli heryere şikayet etmessem adam değilim
Kaç yaşında insana kullandığın cümlelere bak. Terbiyesiz ahlaksız. Ben edeyim de birdaha bakalım böyle cümleler edebilecek misin baskalarina da
Annene ne ara küfür ettim
Tamam lan özür dilerim
+18 ortam sandım
Ne yapiyorsun su an
Hazırlanıyorum işe
Kac yasindasin
Bakiremisin
Hayır
Ne sıklıkla kendini tatmin ediyorsun
Hergun
Gelsene o halde
İşine bak