AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
hayır merak ettiğim yok biliyorum zaten
Kadınların genel yapısı hakkında yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum ama kişisel meraklarım olursa sorma isteği doğuyor.
bu erkeklerin hepsi de ne kadar bilgiliymis kadinlar hakkinda😅
Bu basit erkek ve kadınların genel yapısını öğrenmek için biraz araştırma yeterli oluyor. Geri kalan kişiden kişiye değişen şeyler oluyor.
Güzel kadınların ayakları ve koltuk altları kokar mı? Bir de yaptığı büyük tuvaleti pembeymiş, bu doğru mu?
bakimli olmak ve guzel olmak dogru orantiliysa kokmuyor demek, aynen pembe
Bekarken annesinin yüzüne bakmayan sözünü dinlemeyen bir erkek evlendikten sonra neden anacı oluyor anasına sormadan bir iş yapamıyor
Çünkü annesi farklı bir kimliğe bürünüp çocuğunun üstüne oynuyor, burada aslında olay annenin yaşadığı kıskançlık ve çocuğunu kaptırma duygusu ile oynadığı oyunlar.
@Cavendish kesinlikle öyle ben bunu bizzat yaşayarak tecrübe ettim zaten yuvam bu yüzden yıkıldı
Üzücü bir durum bu yüzden çiftler evlendiğinde anne babaları ile bir mesafe koyup onu korumalı aksi durumda evlilikler zarar görüyor.
@Cavendish bunu herkes becerimiyor ama evlendikten sonra anneler oğlunun büyüdüğünü bir yuvası olduğunu kabullenmek istemiyor üstünde hüküm kurmaya çalışıyor oğlu da anasının lafından çıkamıyor bizim bu ülkedeki gelin kaynana çatışması da bu yüzden oluyor kimse yerini haddini bilmediği için ve hala bu sorunun önüne geçilemedi
Evet herkes yerini bilse ya ben şunu anlamıyorum zaten anneler babalar tecrübeli insanlar kendileri de zamanında sorunlar yaşıyorlar neden ders çıkarmak yerine dert oluyorlar bu hırs bu çaba neden.
@Cavendish ya bunun daha bir açıklamasıni bulamadilar türk anneleri çocuklarını okadar benimsiyor ki sanki ellerinden alınmış gibi hissediyor paylaşmak istemiyorlar ya ben anneme bakıyorum annnemde aynısı kardeşimin karisindan önce atlıyor herşeye ya da yaptigi birşeyi beğenmiyor vss söylüyoruz da böyle yapma etme diye bir kulağından giriyor bir kulagindan çıkıyor oğlu da 3 çocuk babası üstelik anneme baksan beş yaşındaki çocuk muamelesi yapıyor 😂 kardeşim esnaf olduğu için kuaför kendisi işin kolayını bulmuş hepsine mavi boncuk dağıtıyor kaostan uzak duruyor 🤣
ahah o mavi boncuk da tehlikeli ama bir yerde patlar idare edeyim derken :D Ama ne yazık ki türk kadınları böyle bir çoğu da kendi eşinden göremediği ilgi sevgiyi oğlunda arıyor buda en büyük hata.
@Cavendish 10 yıl sonra patladı zaten eşimden ayrıldım işte sabır sabır da bir yere kadar oluyor hayatım da verdiğim en zor ama en doğru karar buydu
10 yılın ardından böyle bir karar almak gerçekten taktire şayan herkesin harcı değil ne yazık ki.
@Cavendish çoluk çocuk olunca karar vermek öyle kolay olmuyor maalesef bunu yaşayan bilir çok şükür şimdi daha mutluyum huzurluyum
bir kız bir oğlum var evlatlarımla birlikte küçücük bir dünya kurduk kendimize bundan iyisi can sağlığı diyelim 😊
Sevindim adına mutlu olmana çocuk olunca 10 kere düşünmesi gerekiyor insanın tabi ama güzel bir dünya kurmuşsunuz kendinize bua şükür :) O huzuru tahmin edebiliyorum.
kadınların her mesaja kalp göndermesi ne demek oluyorr?
size de gonderseler suc gondermeseler suc
cidden soruyorum bunu. ne demek oluyor bu? herkese mi böyleler acaba
bilmem ben kalp atmiyorum
sen hoşlanırsan ne atarsın?
Ben cevap vereyim, bu benim için kısacası konuşmaya nokta koymak gibi bir şey
@Kapaklıkiz bu çok saçma değil mi? zaten nirmal şekilde cevap verirken her şeye de kalp atmak
Aslında öyle, ama kolay bir seçenek ne söyleyeceğini bilememek ya da konuşmayı bitirmek adına yapıyorum. Ama her mesajda saçma demek ki karşında ki kişiyle kafanız uyuşmuyor
@Kapaklıkiz yardımın için teşekkür ederim:) zaten karşımdaki bir kadın, ne kadar kafam uyuşabilir ki
Öyle küçümseme, sadece kendi dengini bulamadın.
Neden kendi kararlarını almakta çok tereddüt ediyorlar?
Neden gercek yüzleri evlendikten sonra farklı oluyor
Karşı cinste merak ettiğim bir şey yok
Çok iyi tanıyorum
KS deki kızların fantezilerini merak ediyorum farklı bişey çıkar mı diye tek merak ettiğim bu
Nasıl bu kadar duygusuz oluyorsunuz dermişim fkfk
Bu istekler karşılklı ise tabiki EVET isteyecek istenecek elbette olur olmalı 😉😉
Olursa kendilerine sorariz zaten ablasi
tamam abisi
Gerçekten konuşmaktan sıkılmıyor musunuz sürekli?
bu hepimiz icin gecerli degil maalesef
ve soruların hiçbirine cevap yok :D
bir iki tanesi sormus zaten
o zaman soruyorum :)
Elimde 15 adet 1,2v 1300ah şarj edile bilir pil var bunları bir birine bağlarsam volt ah değeri kaç olur?
sorunun konuyla alakasi ne allah askina ahsdghasghdfghawgh
var tabee kızların elektrik konusunda bilgisi var mı yokmu öğrenmeye çalışıyorum işte :D
benim yok
tühh anlayan olsaydı evin tesisatını yenileticektim :D
seri bağlarsan 18 volt 1300 ah
paralel bağlarsan 1.2v 19500 ah
olur dostum
@fallblau he şarjlı matkapın pilleriydi yeniledim de :D :D
elektronikle alakalı başka bir sorun olursa beraber düşünürüz dostum. orada muhtemelen hem seri hem paralel bağ vardır
@fallblau seri bağlantı idi sadece..
yıllarca elektronik üzerinden para kazandım ve cevabın ve ilgin için de teşekkürler
Kızlar kendi aralarında ne konuşuyor:d
erkekler disinda her seyi
Olmayan parayla sahibindende gezmek?
trendyolda gezmek*
Ama alıyosunuz
Olursa soruyorum
Hayır herşeyi biliyorum
Pubgde neden beceriksizler
ahmet WÜĞDERAQÜĞĞÜWEAQĞÜRFĞÜĞÜ
😂😂😏
Cinsellik sizin için önemli mi?
sizin önem verdiginiz kadar degil