Yeni bir yıl yaklaşırken, hepimiz hayatımızda bir şeyleri değiştirmek, daha iyi hissetmek ve kendimize daha iyi bakmak istiyoruz. Ama biliyor musun? Bu yolculuğun en önemli adımı, kendini sevmekten geçiyor. Kusurlarınla, hatalarınla, zaferlerin ve yaralarınla... Kendini sevmeden başkalarının sevgisini de tam anlamıyla kabul edemezsin.
Kendi kendine sormayı unutma: "Bu yıl bana nasıl davranacağım? Kendime ne kadar anlayışlı olacağım?" Çünkü senin kendine vereceğin değer, başkalarından göreceğin değeri de belirler.
Peki, sizin kendinize yeni yıl mesajınız nedir? 🎇

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anlayışlı olduğun son yıldı Sosyetic.
kimseye güvenme kendini sev
Kendini sev aileni sev. Kimse senden önemli değil. Nankörlere değer verme. Kendinle mutlu ol. Kimsenin aşkına çıkarcı ilgisine ihtiyacın yok. Bu yıl senin yılın. Hadi göreyim seni
Bu hayatta en değerli kişi sensin bir daha kendini feda etme ve kendi değerini koru. Kimse senden değerli değil.
Aynen katılıyorum. Kanka özelden bi yazar mısın lütfen 🙏
Herkes için çoook güzel bir yıl olmasını diliyorum. 🎀
Tüm senelerin yorgunluğunu atacak istediklerime ve hayallerime ulaşacak bir yıl diliyorum kendime 🙏
Hiçbir şeyi dert etme
Yeni yıla arkamda tüm kötülükleri bırakarak ailemle mutlu huzurlu girmek ve tüm yılımin iyilik güzellik şans bereket ile sağlık ile geçmesini diliyorum Allah mutluluğumuzu daim etsin
Kendine iyi bak ki herkese iyi bakabilesin
Senin için savaş bitti..
Bol aşklı bir yıl diliyorum kendime.
Kıyamam🙂
Umarım her şey daha b9kumsu olmaz
Sakın delirme 😂
aman g*ö*tü kolla
Hayat çok değişik