Kişilik & Karakter Bir kadın dış görünüşe önem vermem dediği zaman sizi de bir gülme tutar mı? AgentMan Takip Et Guru Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Birde daha önce böyle hiç hisetmemiştim diyen kadın var :D Bir kadın dış görünüşe önem vermem dediği zaman sizi de bir gülme tutar mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Kadın ya da erkek farketmiyo bunu diyenlerin klişeleşmiş yalanları... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. artık gülmüyorum sıkıcı oldu yalanlar 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bana göre saf içten gülümseme gelir, dış görünüşe önem vermem diyen ciddi söylüyorsa demek ki iç güzelliği bakmak önemli görüyordur. 🙂 0 0 Yorumla
kedilihava Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Bunu genelde siz yapıyorsunuz dayı, ben gerçekten önem vermadiğim zamanlar vardı ama artık önem veriyorum 0 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı. Ağam eğlenir benlen 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadın ya da erkek farketmiyo bunu diyenlerin klişeleşmiş yalanları...
artık gülmüyorum sıkıcı oldu yalanlar
Bana göre saf içten gülümseme gelir, dış görünüşe önem vermem diyen ciddi söylüyorsa demek ki iç güzelliği bakmak önemli görüyordur. 🙂
Bunu genelde siz yapıyorsunuz dayı, ben gerçekten önem vermadiğim zamanlar vardı ama artık önem veriyorum
Ağam eğlenir benlen 😀
Sadece kadın değil bunu diyenlere inanmıyorum
Aynen