Bir kadının gülüşü kasıklarından daha çekici geldimi hiç size ,
Gülüşünü sevdiğiniz gülüşüne aşık oldugunuz biri oldumu yani?
Gülüşünü sevdiğiniz gülüşüne aşık oldugunuz biri oldumu yani?
Olmaz mi hatta o guldugunnde ona sen hep boyle gül söz veriyorum başka birşey yapmak yok demiştim. Sen yeter ki gül böyle. Ama sonu feci oldu. Birakti gitti ondan sonra da su şiiri ona yakistirdim bende... Nerde bir topluluk görürsen, tellal,
hiç durma, bağır:
kaçan bir kul gördünüz mü ey insanlar, de,
tertemiz kokan bir kul gördünüz mü,
ay parçası bir yüzü var,
baştanbaşa fitne.
Savaş vakti tez gider, de, tellal,
barış vakti uysal olur, de.
Nerde bir topluluk görürsen, tellal,
hiç durma, bağır:
ince boylu, güler yüzlü, tatlı sözlü,
tez canlı, çevik bir kul gördünüz mü?
sırtında bir al kaftan taşıyor.
Kucağında bir rebap, elinde bir yay var, de, tellal,
çaldığı hep güzel, hep sıcak havalar, de.
Nerede bir topluluk görürsen, tellal,
hiç durma, bağır:
onun bağından bir meyva devşiren var mı ey insanlar, de,
onun gül bahçesinden bir demet gül deren var mı?
İş ki çıksın bir habercik getirsin biri ondan bana, tellal
çıksın biri ondan bana bir şeyler desin iş ki,
söyle, verdim canımı ona gitti, tellal,
verdim ona gitti.
Ama gerçekten ay parcasi bir yüzü vardi. Bilmiyorum o da hala beni yad ediyor mu. Bak gene hatirlattin bana. Ask sen ne güzel seysin öyle. Seviyorum hala valla. Kim bilir nerde ne yapar ama sevmeksucmu yaaa neden hatirlatiyorsun.
Bir kadının kasıkları kimseye çekici gelmez. Fiziksel özellikleri çekici gelir. İnce beli güzel yüzü düzgün bacakları vs.. Ama evet gülüşünü ve mimiklerini kaçırmak istemediğim için fiziğine dikkat edemediğim bir kadın olmuştu.
teşekkürler =)
Ben sevgilimle ayni is yerindeyim işe ilk girdigim zaman sürekli tartısırdık sonra ben anlamadigim bir zaman vaktim cok degismisiz ona sorduğumda senin bana guldugun gün bu kadim benim gülüsüm dedim dedi o günden sonra pesimden ayrılmadi :))
Soruya hayran kaldım :) Erkeklerin çoğuda tabi ki ilk gülüşe bakarım etkilenirim diyecek eminim..
Cevap
67Cevap
Ne alaka zaten kadınları et parçası olarak gören erkekler utansın. Bir kadının gülüşünü hiç bir şeye değişmem ama masum ve içten güzel bir gülümseme bir yürek yakabilir.
Kasıktan kasıt cinsel görünüm ise yaklaşım yanlış. Her kadına zaten obje gözüyle bakılmıyor. Obje gözüyle kadını görenler de sadece bir robotturlar. Kadın kasığıyla gülüşüyle teniyle giyimiyle bir bütündür bence ayırtedilemez. Bazı kızlar vardır adam gülüşüne düşer boğulur ama bu gülüş aynı anda bir kasık beğenisidir.
Şehvani sevmekler farklıdır konumuz dışındadır. Kimisinin aklı iki bacak arasındadır o başka. Ama o iki bacak arasındaki bile ilişkiye değer katar bunu da unutmamak gerek ve önemsemek gerekir bu noktayı.
Zaten gülüş sevilir. Gülüşe bağlanılır. Kasıklara aşık olan birisine henüz rastlamadım. O bir ihtiyaç, bir yaradılış yani.
Kız arkadasımın ondan kalem istediğimdeki gülüşüne aşık oldum ben. bir daha hiç öyle gülmedi ama olsun normal gülüşüde yetiyo :)
baya dolmuşsunuz sanırım siz erkekler konusunda :) Yüzünde gülümseme olmayan insan isterse dünyanın en seksi insanı olsun ilgimi çekmez. suratsız insanlar hayat enerjimi emiyor resmen. Gülen neşeli insanlarsa tam tersine mutluluk ve canlılık kazandırıyor bana o yüzden bir bayan gülümsemiyorsa kasıklarının arası önemli değil
Oldu tebessümüyle hayat bulduğum gülüşüyle yok olduğum oldu.
Yani beni kendisinde var etti.
Güzel çok güzel her şeyden güzel ben bu dünyada daha güzel bişey görmedim zaten.
Hiç kimseye aşık olmadım da, gülüşünün aşık edici etkisi olan birilerine denk geldim. Akşama kadar karşımda gülse, sıkılmadan izlerdim.
"Dünyanın en güzel frikiği, bir kızın gülerken saklayamadığı Gamzesidir." demişler. Boşa mı demişler :)
tobe ya. ben her zaman bir kızın yuzune gulusune ve bana bakısına bakarım. o beni cok mutlu eder. gerisi teferruat.
Güzel bir soru sormuşsun gerçekten.
Güzel bir güşüşe ömür verilir valla ne yalan söyleyim :) Unutulmaz akılda kalan tek şey odur heralde.
38.media.tumblr.com/.../...izH2071srtd77o2_500.jpg
Her kadinin gulusu guzeldir. Ayni zamanda da çekici
Öyle anlamasini bilene sivrisinek saz anlamayana davul. zurna az
Normal gülüşü değil de utandığı zaman yaptığı minik sırıtması çekici gelen vardı ^^
once gulus ve tebessum gelır
kasıklara daha cook var
kadınlar bır et parcası deıldır
mutlulugun bır parcasıdırlar sadece
aşık oldugum kıza dokunmaya kıyamadım... degerim bilinmediya ona yanıyorum..
on yıl oldu.. aklıma geldikce gözlerim dolar.
olmadı beceremedik, okadar cok sevdikki aşk agır geldi taşıyamadık,
yaşadıgın , hiçbirşey unutulmuyor, bir yerlerde kalıyor... unuturum diye ümitlenme ummadık bir an aklına düşecek yıllar sonra...
Gülümsemesini bilen biri emin olun fiziğinden daha fazla dikkat çeker
tabikide cekici gelir bir gulus icin bir omur bile verilebilir
sevdigin kiz sana bir gulsun iste o an varya biter insan :)
Yani bazı insanlar kalbinin güzelliğini yüzüne yansitiyor bazı insanlar insanın içini ısıtıyor ama son zamanlarda çevremde hiç öyle birisi yok
Kasık %0 çekicilik %100
38.media.tumblr.com/.../...1zRxVz1sr0zlno1_500.gif
Ben olaya hep bir bütün olarak baktım. Ne tek başına gülüşü, nede kasıkları (kasık ne alaka hiç anlamadım ama neyse :/)
Önemli olan tatlı bir gülümsemesi zaten :D
saba tümere aşık olmuştum la ben zamanında
Bir kadının kasıklarına aşık olamam fakat gülüşüne olabilirim..
sevgılım bana aynısını derdı gulusun dedı piç sımdı ayrıldı :D
Ooouuvvvv... Kanka bu söz çok fena oldu yaa :D Kutlarım seni :)
Cinsel anlamda hayir. Oo kendini kaybetmiş gözler daha doğrusu içi geçmiş gözler daha çok hoşuma gider.
eşimin öyle olmasını çok istiyorum güldüğü zaman beni benden alsın bütün dertlerimi unuttursun istiyorum
yok cıkmıycagını biliyorum zatende ben öyle istiyorum sadece hatta en önemli özelliğini söylemeyi unutmusum yanagında küçük bir gamzesi olsun başkada bişey istemiyorum ben onu kollarımın altına alır herseyden korurum ;) o derece yani bak aksam aksam hayal kurdurdun bana valla yüzümde salak salak gülümseler cıkmaya başladı hayalı bile güzel yaa :))
çoğu zaman öyle oluyor zaten. sihir gülüşte de kimsenin haberi yok
evet oldum zamanında ama iyi bir tecrübe oldu bana :D
zaten aşk dediğin bakışmalarla olur ya.. hele ki sahip olamıcan biriyse:)
ofof öyle güzel gülmüyorlarmı bir gülüşüne bir ömür
kimisinde oluyor hatta o kadar sexi gülüyor ki eritirdi
Hiçbir gülüş, simetrik bir çift meme nin yerini tutmaz.
ağzını yüzünü sikesimin geldiği kız çok oldu ama gülüşü eaaa yok ya
kasık iyidir iyiii
bir kadının en seksi yeri dudaklarıdır zaten. heleki tebessümlüyken. benim görüşüm bu
kastettiğim şey orasını burasından çok dudaklarını öpmek hepsinden dahaaa güzel. aşk patlaması gibidir :) sen galiba gülüşünü aşık olduğunuz oldumu demişsinde aşık olduğunun zaten en çok gülüşüne hastasındır değilmi :)
:) neyse umarım istediğin cevabı vermişimdir :)
yoğurtlu pilav yemesine aşık olabileceğim biri olmalı gerisi boş
Kadınların kasiklarina bakarak aşık olunduğu duymadım daha.
Bu soruyu EİC seçemiyo muyuz
Kahkahayla gülen kadınları bir kaşık suda boğasım geliyor :))
ciddimi :PP bilmem bana biraz olağan dışı geliyor :PP
Kasık bölgesi için yaşanan ilişkiye "aşk" denmez.
Kasıklar zaten çekici gelmezler
EVET DİYEN BEYLER VARSA BUTARAFA GELSINLER
Oldu oldu. Keske olmasaydi unutamiyorum hala 😒
evet olmuştu böyle.. bir zamanlar :)
şimdi ise yok :)
herşeyden oncesi dürüst ve saygılı olsun gerisi hikaye..
ya tamam karakteri de zaten
baglandınızmı afedersiniz gülüşünden tutun ayak tırnaklarına bile tutuluyorsunuz :))
öyle bir dünya yok kasık forever numberone. d
sempatikliğe önem veren birisi olarak yes:)
Oldu o yuzden kasiklarindan vazgectim kiyamadim :)
Saol :)
Neden. Gulusuyle mi yatacaz amk?
Utanarak gülümsemesi yaktı beni
"kasık" mı? Ahahaha l*n iyi güldüm ha :D
Bir kizin kasiklari hic bir zaman cekici gelmediki
cevap vermeden önce profil resmine baktım
Hepsinin yeri ayrı yaaa
kasığından öptüm seni
eternal sword seni seviyom
Evet ve hala o kişiyle beraberim çok da mutluyum
Gelmedi.. olmadı
evet kahkayasi zevk veriyo