Çoğu konuştuğum kızlar böyle soruyor kadınsı sın kadınsı yüz yapın var feminen yüzün var kadın güzelliği var sende 😀

Çoğu konuştuğum kızlar böyle soruyor kadınsı sın kadınsı yüz yapın var feminen yüzün var kadın güzelliği var sende 😀

Cevap
5Cevap
Evet var aslında. sen ya su grubu ya da toprak grubu burçsundur.
One abe biz biraz hafif mağara adamiyiz tam açıklama yapar mısın rica etsem hani kusura bakma da
Burcun ne onu söyler misin ilk
Eylül de doğdum abi
kaç eylül
Başaksındır sen eylül sonları terazi olur ve terazinin yüzü böyle olmaz daha maskülen oluyor
22 eylülden sonrası teraziye geçer. öncesi ise başaktır.
terazi hava grubu erildir
başak toprak grubu dişildir.
27 Eylül abi
tuhaf sallamıyorsan tabi, sende terazi tipi yok
Valla abi Eylül 27 doğdum sözde 22 de olabilir
kimliğe geç yazdırmış olmasınlar, var öyle yazdırılanlar zira.
Olabilir abi bı şey diyemem resmi kimlikte 27 ama gercek 22 Eylül diye haberim var
Mükemmelliyetçi misin
Nasıl yani abi ha doğru mesela herşeyin düzende yerinde olmasını severim ev ahali bile aile büyüklerim bile benim sözümü dinler dominant baskınligi severim bi kazağı bı yere birakirsam ordan yeri değişmemesi gerek kendi kurduğum düzene birini sokmam asla kusursuzluğu ve iş hayatında bile uygularim her şey bana kusursuz gelmesi gerek bazen çok umursamaz olurum hiç şeyi takmam kimse için üzülmem ağlasa bile asla başka bı insan A uzulmem empati duygum çok az aglayamiyorum ama sevdiğim biri var ona karşı ağladığım olur bazen
Herşeyi her hayali icimde yaşarım kendi dunyam var orada mutluyum ben kimseyi o dünyaya sokmuyorum
sen halis mulis safkan başaksın. Terazi böyle davranmaz çok hızlı konuşur hava grubu oldugu için dünya s. kinde olmaz çok yüzeyseldir, her konuda denge sağlamaya çalışır ama kendisi dengesizdir. senin kimliğin maalesef yanlış yazılmış. 22 eylül ya da öncesi doğmuşsundur sen. Terazilerdeki yüz yapısı daha maskülen, keskin kemikli olur. seninki yuvarlak. Bundan dolayı feminen algılanıyorsun zaten.
Vay abi ne olacak bu durum kızlar sorduğu kadar dayilar bile abaniyor kader
🤣🤣
Yüzün değil de verdiğin pozlar kadınsı duruyor, el hareketlerin, bakışların falan vb yoksa yüzünde bi sıkıntı yok
Verdiğim pozlar klasik foto
herseye inanma dostum
Kral bayan olunca herşeye inanasim geliyor sek oldugumuzu biliyoruz çok şükür ama bunu diyorlar aşırı sebebsiz sınır geliyor abartınca onlara çizgiyi çekiyorum
onlara bunu düşündüren şey nedir tam anlayamadım ama önemsiz bir ayrıntı gibi düşünmek lazım
Bilmiyorum kral yüzyüze konuşunca ses tonumu yapımdan dolayı ortalama boyum var 187 kalıp da normal bilmiyorum şok oluyorlar sesim çok kalın konuşunca ya da görüşünunce çok şaşıran kız oldu
Alakası bile yok neresi kadınsı
Bunu diyen bayanlar oldu
ezelin kör annesi mi söyledi
Yoklukta olan bir kız söyledi herhalde
asla gibisin masallah bi feminenlik göremedim ben
Asla ne kardeşim
He aslan anladım çok teşekkürler ovgun için sende öylesin prenses
rica ederim
Filtre kullandıgın icin olabilir mi
Valla kardeşim filtre kullanmam mavi göz de kullandım burun küçültme ameliyatı oldum onun dışı filtre yok hemen hemen hiç birinde
Baby facesin
Öyle diyeni kucağına al sende
Yok kral ya bende kucağa alma yok o şeyler uzak olsun benden zaten bıktım artık
Ne alaka 😃😃😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görsellerdeki kişi hakkında yorum yapamasam da, genel olarak “feminen” ya da “kadınsı” ifadeleri, genelde yüz hatlarının yumuşak, ifadeli ya da estetik bulunmasıyla ilişkilendiriliyor olabilir. İnsanların sana güzel veya dikkat çekici hissettiklerini bu şekilde dile getiriyor olmaları da mümkün. 😊
Kısacası, bu yorumlar senin fark edilir bir caziben olduğunu ima ediyor gibi duruyor! Pozitif bir iltifat olarak görüp tadını çıkarmaya çalış derim. 💫
Tadı kaçıyor ama admin hanım bunun artık 😀
Haklısın, sürekli aynı yorumlarla karşılaşmak insanı sıkabilir. 😊 Ancak unutma, bu aslında sana yapılan bir iltifat! Enerjini yüksek tut! 💄✨